Mysia_ Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 oby do spacerku doszło :) bo ja chcę fotki :evil_lol: Quote
eria Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Trwa umawianie się narazie. Będą fotki napewno, skoro Ania idzie to napewno będą ! Bo mój aparta pewnie znowu nawali :angryy: Quote
eria Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Jesteśmy umówione na jutro przed 14. Ale jak będzie taka pogoda jak dziś to spacer zostanie odwołany:shake: Quote
Pianka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 eria napisał(a):Jesteśmy umówione na jutro przed 14. Ale jak będzie taka pogoda jak dziś to spacer zostanie odwołany:shake: Mam nadzieje, ze pogoda będzie dobra. Bo ja już chce foteczki Piracika:cool3: Quote
Mysia_ Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 oj, żeby ta paskudna pogoda się straciła :mad: Quote
eria Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 eee tam uważaj co mówisz :cool1: A zdjęć nie ma - bo nie było spacerku, Piracik jest przeziębiony, pogoda nie dopisała i ni ma... Quote
Aga_Mazury Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ja bardzo poproszę o fotki mojego ulubieńca...:lol: :lol: :lol: ...nie było mnie ponad 3 tygodnie i myslałam, że tu będę miała cały album do oglądania a tu....:-( PIraciku...zrób sobie fotkę ;) Quote
Pianka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 hej, hej? Piraciku żyjesz jeszcze??? Prosimy o foteczki:cool3: Quote
eria Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Rozmawiam często z Emilią, nie wiem czemu nic tu nie pisze... Quote
Aga_Mazury Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 właśnie...my tu tęsknimy za kazdym słowem o Piraciku :shake: może internet jej padł :comp26: Quote
eria Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Internet ma w porządku, nie dalej jak wczoraj rozmawiałyśmy na gadu. Piracik ma się dobrze. Wczoraj Emilia miała opis oddający w 100% charakter tego psa "Mój psiuniek jest jak lew.Jestem dumna z niego" :evil_lol: Quote
emilia0678 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Hej! Witam wszystkich. Bardzo przepraszam że mnie tak długo nie było, ale miałam kłopoty z kompem i z wejściem na to forum. Mój komputer się już niestety starzeje :sad:! U Piracika jest wszystko w jak najlepszym porządku. Troszeczkę się mu przytyło i sierść ma już bardzo lśniącą. Podbił serca całej rodzinki :loveu:. Śpi oczywiście ze mną w łóżeczku. Uwielbia aportować swoje zabawki, potrafi tak się bawić kilka godzin :evil_lol:. Jeśli chodzi o zdjęcia to niestety jeszcze ich nie mam, ale w przyszłym tygodniu postaram się zdobyć aparat i pstryknąć mu kilka fotek. Mam nadzieje że teraz uda mi sę częściej wpadać na to forum. Pozdrawiamy i całujemy: Piracik i Emilia Quote
Pianka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 No to ci wybaczamy, jesli miałas popsuty komp, ale powiedz mu żeby więcej sie nie psuł:mad: :lol: Piraciku ty szczęściarzu śpisz w łóżeczku:multi: :multi: :multi: Czekamy na zdjęcia:p Quote
Aga_Mazury Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 doczekałam się............:lol: nie przyprawiajcie Ciotki o stresy :mad: Piraciku...tak bardzo sie ciesze, że tak dobrze trafiłeś i masz kochający dom :loveu: Quote
eria Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Emilia zapomniała dodać, że zmieniła Piracikowi imię !! Teraz nazywa się TOFIK :evil_lol: Quote
Pianka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Jaki Tofik?? Miał nie mieć zmienionego imienia:mad: Quote
eria Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 No ale on lepiej reaguje ponoć na TOFIKA niż na PIRACIKA :evil_lol: Quote
zaba14 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 i Tofik zdecydowanie ładniejsze imię :loveu: Quote
emilia0678 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Witam wszystkich! Co do zmiany imienia to jest cała historia. Była u mnie koleżanka z chłopakiem (która zresztą znalazła Piracika-Tofika na internecie) zaraz w ten dzień kiedy wziełam Tofika on był biedny taki wystraszony i sie tulił to do mnie to do niej, tą sierść miał taką twardą i szarą no jednym słowem nie wyglądał reprezentacyjnie, a obydwie jesteśmy maniaczkami kabaretu "Ani mru mru" i przypomniał nam się skecz pt. "Tofik" więc chłopak kumpeli stwierdził, że on na nią czasem mówi Tofik i tak nam do łbów strzeliło żeby Piracika nazwać Tofik (po cioci Justynie) :lol:. To był oczywiście tylko taki żart ja na niego dalej wołałam Piracik, tylko czasam się śmiałam i nazywałam go Tofik i ta mała bestia bardziej reagowała na imię Tofik niż Piracik no więc został Tofikiem. Nie chciałam mu zmieniać imienia, ale stwierdziłam że on sobie sam je wybrał :lol:. Umówiłam się z Erią że jak będę miała kłopoty z wejściem na forum to będę się z nią kontaktować na gg. Quote
Recommended Posts