Jump to content
Dogomania

Wyrzucony z samochodu Piracik MA JUZ NOWY DOM!! :))

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
Jesteśmy umówione na jutro przed 14. Ale jak będzie taka pogoda jak dziś to spacer zostanie odwołany:shake:

Mam nadzieje, ze pogoda będzie dobra.
Bo ja już chce foteczki Piracika:cool3:

• 3 weeks later...
Posted

Ja bardzo poproszę o fotki mojego ulubieńca...:lol: :lol: :lol: ...nie było mnie ponad 3 tygodnie i myslałam, że tu będę miała cały album do oglądania a tu....:-(
PIraciku...zrób sobie fotkę ;)

Posted

Internet ma w porządku, nie dalej jak wczoraj rozmawiałyśmy na gadu. Piracik ma się dobrze. Wczoraj Emilia miała opis oddający w 100% charakter tego psa "Mój psiuniek jest jak lew.Jestem dumna z niego" :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Hej! Witam wszystkich. Bardzo przepraszam że mnie tak długo nie było, ale miałam kłopoty z kompem i z wejściem na to forum. Mój komputer się już niestety starzeje :sad:!
U Piracika jest wszystko w jak najlepszym porządku. Troszeczkę się mu przytyło i sierść ma już bardzo lśniącą. Podbił serca całej rodzinki :loveu:.
Śpi oczywiście ze mną w łóżeczku. Uwielbia aportować swoje zabawki, potrafi tak się bawić kilka godzin :evil_lol:.
Jeśli chodzi o zdjęcia to niestety jeszcze ich nie mam, ale w przyszłym tygodniu postaram się zdobyć aparat i pstryknąć mu kilka fotek.
Mam nadzieje że teraz uda mi sę częściej wpadać na to forum.
Pozdrawiamy i całujemy:
Piracik i Emilia

Posted

No to ci wybaczamy, jesli miałas popsuty komp, ale powiedz mu żeby więcej sie nie psuł:mad: :lol:

Piraciku ty szczęściarzu śpisz w łóżeczku:multi: :multi: :multi:

Czekamy na zdjęcia:p

Posted

Witam wszystkich!
Co do zmiany imienia to jest cała historia.
Była u mnie koleżanka z chłopakiem (która zresztą znalazła Piracika-Tofika na internecie) zaraz w ten dzień kiedy wziełam Tofika on był biedny taki wystraszony i sie tulił to do mnie to do niej, tą sierść miał taką twardą i szarą no jednym słowem nie wyglądał reprezentacyjnie, a obydwie jesteśmy maniaczkami kabaretu "Ani mru mru" i przypomniał nam się skecz pt. "Tofik" więc chłopak kumpeli stwierdził, że on na nią czasem mówi Tofik i tak nam do łbów strzeliło żeby Piracika nazwać Tofik (po cioci Justynie) :lol:. To był oczywiście tylko taki żart ja na niego dalej wołałam Piracik, tylko czasam się śmiałam i nazywałam go Tofik i ta mała bestia bardziej reagowała na imię Tofik niż Piracik no więc został Tofikiem.
Nie chciałam mu zmieniać imienia, ale stwierdziłam że on sobie sam je wybrał :lol:.
Umówiłam się z Erią że jak będę miała kłopoty z wejściem na forum to będę się z nią kontaktować na gg.