Jump to content
Dogomania

Wyrzucony z samochodu Piracik MA JUZ NOWY DOM!! :))

Recommended Posts

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Jak przyjemnie....:lol: bo zaczynałam się martwić co u Was :)...czekamy na zdjęcia niecierpliwie...łobuz nasz sika już na dworzu?....a śpi w łóżku z Pańcią....?...i czy pychol ma uśmiechnięty?...echhhhhhhhhh

Piracik od początku sikał na dworze tylko raz mu się zdarzyło w pierwszy dzień, ale myśle że poprostu był zagubiony i nie wiedział co się z nim dzieje.
Przez pierwsze dni bardzo się bał kiedy mu zakładałam smycz, pewnie myślał że wraca do schronu ale teraz jak już widzi smycz to się bardzo cieszy że idzie na spacer.
Oczywiście, że śpi w łózku ze mną mało tego za niedługo zacznie tam spać zamiast mnie bo zamiast wzdłuż to śpi wszerz łóżka :lol:
Pychulek ma tak kochaniutki że nie wyobrażam już sobie domku bez niego.:loveu:

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulaa napisał(a):
Strasznie Ci Piracika zazdroszczę

Właśnie Piracik wygodnie się ulokował w łóżeczku oczywiście moim :evil_lol:
Ma zrobione swoje wygodne spanko ale jak tak dalej pójdzie to chyba ja będę musiała tam spać :cool3:
Cos mi sie wydaje ze to bedzie najbardziej rozpieszczony psiak na swiecie :loveu:

Posted

Ulaa napisał(a):
Należy mu się!! :multi::multi:
Ucałuj jego maleńki nochalek :loveu:

Ma najcudowniejszą Pańcię pod słońcem!

Już ucałowałam. O boziu jaki on jest kochany :loveu: . Spi sobie maleństwo zawinięty w kłębuszek.
To Pańcia ma najcudowniejszego diabełka na świecie :multi: :loveu:

Posted

emilia0678 napisał(a):
Już ucałowałam. O boziu jaki on jest kochany :loveu: . Spi sobie maleństwo zawinięty w kłębuszek.
To Pańcia ma najcudowniejszego diabełka na świecie :multi: :loveu:

pisz...pisz.......pisz...........lejesz miód na nasze serca...:loveu: szepnij mu na uszko, że Ciotka z Mazur pozdrawia :calus:....

Posted

zaba14 napisał(a):
27 :) w ta niedziele jesli pogoda dopisze to mogę tam wpaść i zrobić jakieś fotki :P

Oj to niedobrze! Jutro jedziemy z Piracikiem do Kalet do rodziców i wracamy w niedziele wieczorkiem.
Możemy się umówić w tygodniu. Niekoniecznie w parku. Co Ty na to?

Posted

emilia0678 napisał(a):
Oj to niedobrze! Jutro jedziemy z Piracikiem do Kalet do rodziców i wracamy w niedziele wieczorkiem.
Możemy się umówić w tygodniu. Niekoniecznie w parku. Co Ty na to?

Szkoda że pogoda do bani bo sama bym wpadła do Kalet ;) z psem nad jeziorko (mój tata tam często łowi i czasem nas zabiera heh) ja na Chorzowie się nie znam (jestem z Zabrza) wiem tylko gdzie ten park :P ale możemy się także umówić na Strzelnicy w Rudzie Śl. pewnie Ania by się ucieszyła gdyby zobaczyła Piracika heh ;) no ale w ciagu tyg. mogę wpaść czy to do Rudy czy do Parku w Chorzowie ;)

Posted

emilia0678 napisał(a):
Jasne że możemy się umówić w Rudzie Śląskiej. Tylko że nie bardzo wiem gdzie jest tam strzelnica?

Aniu wytłumacz ładnie :P wiec mozemy umowic się na przyszły tydzien tak wstąpnie bo wszystko zalezy od pogody :) a jeśli spacerek w Rudzie Śl. to wezme swoja mała gnide :P

Posted

No ale mnie wrobiłaś Zaba teraz....
Hmmm. Ala jak ja mam wytłumaczyć. Emilia wytłumaczę Ci jakoś ładnie na gg.
Mój numer 6022614. Bo nie wiem na ile znasz bielszowice.

Posted

emilia0678 napisał(a):
Już napisałam do Eri na gg. Jak się tylko ugadamy to dam znać. I wtedy się dokładnie umówimy.

to czekam na wynik rozmowy ;) troszke to pewnie potrwa bo własnie Eria robi formata :)

Posted

emilia0678 napisał(a):
Jak tylko będę wiedziała co i jak to zaraz dam znać. A tak na barginesie bardzo się cieszę że poznam przyjaciółki Piracika:multi:

a ja sie ciesze, że zobacze czystego Piracika na smyczce :multi: z... SWOJĄ PAŃCIĄ! :loveu:

Posted

eria napisał(a):
Tak Emilia odezwała sie, jak ja formatowałam kompa, a jak już miałam gotowe niestety nie było jej już na gg :roll: Czekam.

Emilia odezwie się pewnie w poniedziałek lub wieczorem w niedziele, dziś pojechali do Kalet.

Posted

zaba14 napisał(a):
Emilia odezwie się pewnie w poniedziałek lub wieczorem w niedziele, dziś pojechali do Kalet.

Hej! Już po weekendzie (szkoda):roll: . Mam coś nie tak z komopem i nie potrafie czasami wejść na dogomanie, ale gg dziala normalnie wiec jakby co to proszę pisz na gg.
Ja już napisałam go Eri ale mi nie odpisala. Ja mam cały czas włączone gg.
Piracik juz sie ma coraz lepiej tzn. chyba w końcu uwierzył że to jest jego domek i nikt nigdy go z niego nie wyrzuci :loveu: .
Czekam na wieści o naszym spotkaniu.
Pozdrawiam

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
ciuchutko liczymy na fotki z tego waszego spacerku :cool3:

narazie z ustalen nic nie wynikneło ;) jutro bedzie cos wiadomo, jesli do spacerku dojdzie to fotki oczywiscie beda :)