UBOCZE Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Czekamy z utęsknieniem i ciekawością, jak dziś chłopak się sprawuje......:lol: Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nemko napisał(a):Dzis napisala do mnie Pani Iwonka z dt Sopelka i mowi, ze jeszcze go poobserwuje, ale jak tak dalej pojdzie to zastanowią sie nad adopcją Sopcia:D:D:D noooo.... nie chce zapeszac - ale byloby swietnie :) Quote
Nemko Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 zaraz wklejam:) uwaga, z gory przepraszam za jakosc, ale tak wariowały psiaki, ze nie dalo sie inaczej:D Quote
Nemko Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Sopel ze spanielką, ktorej lize juz oczka i uszka...zakochal sie chlopak:D Quote
Nemko Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 na trzecim zdjeciu widac jak wystawia jezorek do niej:) na razie tylkjo tyle, reszta jest nie do pokazania...zamazane:P Quote
UBOCZE Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Słodziaki Kochane!!! Nie chcę zapeszyć, ale cosik mi się wydaje, że ten DS jest całkiem realny...:lol: Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 :) no - widac, ze chlopak zadowolony, a dziewczyna jeszcze bardziej - trzeba by tylko na kastracje nazbierac... nie wiem, czy suka Iwonki jest sterylizowana .... Quote
Nikus Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 więc ciiiii i trzymamy :thumbs::thumbs:..ale naprawdę fajnie byłoby gdyby mógł tam już zostać:) Quote
Nemko Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 carolinascotties napisał(a)::) no - widac, ze chlopak zadowolony, a dziewczyna jeszcze bardziej - trzeba by tylko na kastracje nazbierac... nie wiem, czy suka Iwonki jest sterylizowana .... Suczka nie jest chyba sterylizowana...nie wiem, wiec trzeba postarac sie o ta sterylke małego;/ Dzis juz z Iwoną rozmawialam na ten temat, ona mowila, ze sie dowie i w schronie i prywatnie...Bedziemy zbierac na sterylke dla malego od 20go. Robie MEGABAZAREK:) Iwona mowila tez, ze Sunia nie daje sie. Nie daje sie nikomu, bo caly czas siada na dupce jak tylko maly sie zbliza...Ale trzeba bedzie szybko z tym;/ Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 to znaczy, ze suka ma teraz cieczke??? mam nadzieje, ze nie... a nie daje sie do czasu...przyjdzie srodkowy dzien i - lepiej nie myslec... trzeba szybko pozbierac na kastracje... MEGABAZAREK - hmmm - brzmi ciekawie :):):) Quote
AlfaLS Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nemko napisał(a):Dzis napisala do mnie Pani Iwonka z dt Sopelka i mowi, ze jeszcze go poobserwuje, ale jak tak dalej pojdzie to zastanowią sie nad adopcją Sopcia:D:D:D Czyli tak na mój nos- już im troszkę w głowie zamieszał, skoro o tym mówią po raptem 2 dniach............ Oby tak się stało:lol: Sopelek zasługuje na dobry domek.........:loveu: Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 kochani - biore udzial w pewnej akcji Vichy - moge wygrac nagrode - i tak pomyslalam, ze te nagrode przekazac na bazarek na kastracje - potrzebuje glosow - ale nie wiem, czy moge podawac tutaj link - aby nie zostal odebrany jako spam :( Quote
AlfaLS Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nikus napisał(a):to podaj na Pw po ciiiiiichu Ja poproszę:diabloti: Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 zamiescilam pytanie na redakcyjnym :) zrobie to legalnie - jesli pozwola... :) a mam nadzieje, ze pozwola - bo mozna bedzie sprawdzic, czy cos wygralam :) a gdyby nie... ;) Quote
Nemko Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Sunia chyba nie ma cieczki, ale to prawda, trzeba sie pospieszyc i jak najszybciej uzbierac pieniazki...Jak cos to dawaj na priv Karola!! Maly sie tak rozochocil,ze goni koty sasiadki Pani Iwony...Sasiadka placze...hmmm....No nic. sopelek to "piesio na koty":D...Oby nie przesadzil!! Quote
danal1983 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 z nadzieja,że sie nie przyda , moge zadeklarować tylko 5. i bannerem sie poczęstuję Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 :) kot ucieknie - nie podejrzewam Sopelka o mordercze zapedy :) Quote
Nemko Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 danal1983 napisał(a):z nadzieja,że sie nie przyda , moge zadeklarować tylko 5. i bannerem sie poczęstuję dana, deklarujesz dla Sopcia 5zł:D?? Quote
Nemko Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Sopel to cicha woda:D Ale przeuroczy jest:D Quote
danal1983 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nemko napisał(a):dana, deklarujesz dla Sopcia 5zł:D?? nom tylko tyle moge dać na stałe:( Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 SUPER!!! Danal - dziekujemy :) Quote
Nemko Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Dana dzieki!! Wiesz, ze kazdy grosz sie liczy!! DZIEKUJEMY:DDD Quote
UBOCZE Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Zbieramy deklaracje stałe na DT dla Sopelka, uratowanego przez Nemko: Nemko - 50zł. Majuska- 10zł Ubocze- 10zł AlfaLS - 10zł danal1983 - 5 zł Razem 85 zł. BRAKUJE 65 ZŁOTYCH... KTO JESZCZE KILKA ZŁOTYCH DORZUCI ??? Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 jak to dobrze - suma potrzebnych deklaracji topnieje... Quote
Recommended Posts