Jump to content
Dogomania

SOPEL odnalazł swoj pierwszy domek!! Znalazł sie wlasciciel!!!:):):)

Recommended Posts

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zbieramy deklaracje stałe na Sopelka:
Nemko - 50zł.
Ubocze- 10zł.
AlfaLS - 10zł.

Razem 70 złotych... Brakuje 80 złotych...

Nemko uratowała psiaka Sopelka. Carolinascotties znalazła dla niego dobry DT za jedyne 150 zł. miesięcznie. Już niewiele brakuje do pełnej sumy, tylko 80 złotych. Kto dorzuci jeszcze kilka złotych miesięcznie???

Posted

No to ja powiem tak...strasznie już jestem "zatopiony" w deklaracjach i tak kombinuję...dołozę 10 zł jednorazowo w lutym...bo łącznie z jednorazowymi już by to pokryło 1 miesiąc DT,prawda? a w marcu pomyślę nad tym co dalej...ok?

Posted

Nikus napisał(a):
No to ja powiem tak...strasznie już jestem "zatopiony" w deklaracjach i tak kombinuję...dołozę 10 zł jednorazowo w lutym...bo łącznie z jednorazowymi już by to pokryło 1 miesiąc DT,prawda? a w marcu pomyślę nad tym co dalej...ok?

A ja jakoś czuję że dalsze miesiące to nie będą potrzebne:lol:. Psiak jest super, młody, garnie się do ludzi - mam nadzieję że w ciągu miesiąca znajdzie dom............;)

Posted

AlfaLS napisał(a):
A ja jakoś czuję że dalsze miesiące to nie będą potrzebne:lol:. Psiak jest super, młody, garnie się do ludzi - mam nadzieję że w ciągu miesiąca znajdzie dom............;)

Też tak mylę,ale jakby coś poszło nie tak jak chcemy to ja deklaruję pomoc na przyszłość:) Nemko nie zostaniesz sama:)

Posted

Ja nic nie mogę, same tyły. Ale jednorazowo dam Sopelkowi połowę zysku z bazarku z "Playdogiem". Bazarek na parówy jest, ale one się podzielą. Zresztą Sopelek na upartego mógłby robić za parówę.

Posted

Florentynka napisał(a):
Ja nic nie mogę, same tyły. Ale jednorazowo dam Sopelkowi połowę zysku z bazarku z "Playdogiem". Bazarek na parówy jest, ale one się podzielą. Zresztą Sopelek na upartego mógłby robić za parówę.

dziekuje kochani:)

Posted

Nikus napisał(a):
Też tak mylę,ale jakby coś poszło nie tak jak chcemy to ja deklaruję pomoc na przyszłość:) Nemko nie zostaniesz sama:)

Dziekuje Nikus, nawet jesli w przyszlym miesiacu bedzie slabiej, musimy dac sobie rade...:)

Posted

majuska napisał(a):
Daje 10 zł stałej deklaracji...tez mi się wydaje, że to nie potrwa długo:)
Będe prosic o przypominanie na PW, przepraszam....

Domyslam sie, czemu chwycil Cie Majusko za serce nasz Sopelek:) Masz podobnego bąbla w avatarze:)
Dziekujemy:)

Posted

Nie wiem czy dobrze doczytałam, ale na ten miesiąc już chyba jest na pokrycie kosztów? Jeśli tak to dajcie mi proszę znać na PW, jeśli w przyszłym miesiącu trzeba się będzie dorzucić :)

Posted

Dzis napisala do mnie Pani Iwonka z dt Sopelka i mowi, ze jeszcze go poobserwuje, ale jak tak dalej pojdzie to zastanowią sie nad adopcją Sopcia:D:D:D