Wunia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Nemko napisał(a):Nie nie...Jestem taka szczesliwa:D :evil_lol::evil_lol: nie dziwię się :evil_lol::evil_lol: Gratuluję gorąco :loveu: Quote
danal1983 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 jejj, ja przeczytalam ze malutki pies na lancuchu i...zastanawialam sie skac ta radosc. sopel na łancuchu?? dopiero potem doczytalam...ehhhh fajnie, ze sie dobrze skonczyla jego historia. cioteczki kochane, blagam, jesli ktoś dysponuje odrobiną czasu, pomóżcie ogłaszać Kapselka http://www.dogomania.pl/threads/179309-Kapsel-dochodzi-do-siebie-po-operacji-POMOC-w-ogA-aszaniu-Staruszka Quote
Wunia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Nemko kochana ... raduj się, a ja z Tobą, ciocia mmd, której na tym wątku nie ma, ale czuwa i wczoraj o Soplu rozmawiałyśmy, obudziła mnie radosną nowiną ... i wracam spać :D ale mentalnie jestem z Wami :D Buziaki :D Quote
carolinascotties Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ale numer :) hahahaha - co za czort - popodrozowal sobie przez tydzien hahaha Nemko zdemolowal listwy - no nie moge.... hahahaha Quote
carolinascotties Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 przy okazji Sopel sprawdzil tymczas, ktory nie bedzie juz nigdy tymczasem - :diabloti: Quote
Nemko Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 danal1983 napisał(a):jejj, ja przeczytalam ze malutki pies na lancuchu i...zastanawialam sie skac ta radosc. sopel na łancuchu?? dopiero potem doczytalam...ehhhh fajnie, ze sie dobrze skonczyla jego historia. cioteczki kochane, blagam, jesli ktoś dysponuje odrobiną czasu, pomóżcie ogłaszać Kapselka http://www.dogomania.pl/threads/179309-Kapsel-dochodzi-do-siebie-po-operacji-POMOC-w-ogA-aszaniu-Staruszka Dana, nie na łancuchu.Smyczka łancuchowa, zaraz wkleje zdjecie...Podobno maly przegryzł ta parcianą poprzednia ta ze sznureczka (Flexi) wiec pan mu sprawił taką...Nie pisalam Wam, ale Sopel to mały diabełekDanal zaraz wkleje zdjecie smyczki tamtej...Pan mowil, ze maly przegryzł ta parciana...nic wam nie pisalam, tylko delikatnie zaznaczyłam, ze Sopelek to taki maly diabełek:diabloti: Quote
Wunia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 skoro zwiał z DT to już wiadomo było :D Quote
Nemko Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 A juz mialam odzew w sprawie kojca dla Malego:D spytalam na bazarku, jak mowila Karolina:) Quote
Nemko Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Syn marnotrawny wrocil do domu:D Ale wiecie co? Widac bylo, ze Pancio zły na niego, ale go kocha:D Wytarmosil mu ryjek a on poszedl z nim:)Na koniec jeszcze jego Pan rzucił:" widzicie jaka powsinoga??":) Quote
carolinascotties Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 hahaha - no to pieknie :) diablek ;) mega diablo!!! :) a w sprawie bazarkow - Nemko - ja chcialabym w takim razie przekazac je na psy Asif1 - bo ja się prosze Was zakochalam w czarnym przystojniaku ;) - http://www.dogomania.pl/threads/179092-6-szczeniakA-w-szuka-domu-Prosba-o-wsparcie?p=14164775&viewfull=1#post14164775 pomyslimy, jak to zrobic :) Quote
Nemko Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 To ta smyczka obok mojego tel. dla porownania. ale wiecie co?? Zobaczcie...Nie ma tego zlego. Gdyby został w tym dt, gdyby Jurek nie przyjechał dzis wczesniej z pracy, gdyny maly pojechal do Niemiec, nigdy nie znalezlibysmy jego domku. Gdybysmy Karola go jednak zostawily w jakims dt w Szczecinie tez nici z happy endu. TAK MIALO BYC!!! Quote
Wunia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 no, chyba już nie usnę :D Masz racje Nemko - tak miało być :) Quote
carolinascotties Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 racja - tak mialo byhc :) dobrze ,ze maly zycia nie stracil na tej Santockiej... Quote
Nemko Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 KAROLA dawaj na priv w sprawie rzeczy z bazarku a ja z Wami zaraz porozliczam sie z pieniazków Soplowych:) Quote
AlfaLS Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 No nie wyrobię:lol: To ci powsinoga:evil_lol: Nawet w tej ucieczce Szczecin zaliczył i niewiele brakowało a znów by do nas zawitał. Normalnie filmowa historia ale bardzo się cieszę, że z dobrym zakończeniem :multi:. A najfajniejsze jest to że Sopelek mieszka tak blisko Was więc "będziecie go mieli na oku":multi: Quote
carolinascotties Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 a co to za Punto - http://www.dogomania.pl/threads/180310-Sochaczew-PUNTO-zA-amana-A-apa-wyrok-eutanazja wyglada, jak brat Sopelka!!!!! :( Quote
AlfaLS Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Wunia napisał(a):na oku? na łańcuch i do nogi :D :D :D Biedny Sopelek - wpadł z deszczu pod rynnę :crazyeye: Nemko wywalaj Sopla z podpisu -on już nigdzie nie jedzie :diabloti: Moze tego Punto proponować chętnym na Sopla????????? Quote
Wunia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 no, wygląda, wygląda ... i krucho z jego łapą ... Quote
carolinascotties Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 oby dalo sie uratowac lapke... Quote
bela51 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Nemko, gratulacje!! Tobie ten maly powsinoga zawdziecza, że wrócił na łono rodziny. Kto wie, gdzie by sie tułał, gdyby nie Ty !!! Quote
polubek Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ja cię ale jaja jak berety :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to ci mały gówniarz uciekinier Quote
Recommended Posts