Jump to content
Dogomania

SOPEL odnalazł swoj pierwszy domek!! Znalazł sie wlasciciel!!!:):):)

Recommended Posts

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie po prostu nie mogę. weszłam na jeden link i nie jestem w stanie patrzeć tym zwierzakom w oczy nawet w monitor.
dzięki bogu żadnych kosmetyków u mnie w rodzinie nie kupujemy w sklepach tak pierwsze lepsze. jeżeli już to oferty katalogowe firm których nazw nie będę przytaczać a są na pewno dobrze znane poprzez konsultantów i tak też staramy się zaopatrywać najbliższą rodzinę od 14 lat. jeżeli już w sklepie to sprawdzam czy jest to środek nie testowany na zwierzętach.

teraz namawiam babcię aby zaczęła tak samo kupować środki chemiczne ale jest to człowiek "starej daty" i ciężko mi przeforsować to. duży minus to różnica cenowa. ale mam nadieję że może w końcu się to uda.

kuchnia jak się cieszę że nie puściliście Sopelka do NIemiec. i nie oddawajcie tam żadnego psiurka. one muszą tutaj mieć domki.

Posted

straszne.... moja znajoma mieszkajaca w Niemczech wziela kiedys beagla wlasnie z laboratorium chcac go uratowac...troche to trwalo zanim "Wolfi" oswoil sie z czlowiekiem, innymi zwierzetami na spacerach itp Gdy rodzina zdazyla go pokochac, psiak stal sie nagle agresywny - okazalo sie, ze ma guza mozgu (stad to zachowanie) i musial zostac uspiony :( :( :( Wolfi mial czerwone oczka od tego laboratorium... Chyba wiec lepiej szukac wlascicieli naszym czworonogom w Polsce.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

pewnie nikt tu juz nie wchodzi, ale wrzuce pare fotek nowych z tej wiosny, bo wczoraj bylismy z Soplem vel Miskiem na spacerze:D Wizyta w parku naszym ogromnym lesnym:D

Posted

lowelas to on niezły, szczegolnie teraz:) Ostatnio czesto widzimy Sopla z pańciem na spacerkach w parku( z tego parku, w ktorym mamy zdjecia). Jak pogoda ładna to wszyscy z domow na spacerki uderzaja z pupilkami:)
P.s. filmik juz sie załaduje zaraz mam nadzieje:P

Posted

wreszcie dzis o godzinie 7.30 zaczał ladowac sie filmik;/ Krotki jest a tyle czasu nie moglam go przeslac...ech ten internet...Sopelek ma u swojego pana troszke krotką smycz...Pan go puszcza luzem, my juz nie mamy do niego takiego zaufania, szczegolnie gdy wkolo pelno suczek i duuuuzy teren:P ale biega ładnie przy nodze:) Spacerowal z nami 2 godzinki, i co tu duzo mowic i tak to dla niego mało:D
http://www.youtube.com/watch?v=6o1kZVLbqek

Posted

PROSZE Wszystkich o rozeslanie wiadomosci - potrzebne sa dzialania - inaczej los - lopata i dół - spotka psy, ktore zostaly w Dobrocinie - taki bestialski sposob mieli urzednicy...

http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/index?Act=show_doc&id_doc=20587

[FONT=Times New Roman]DOBROCIN-sposób na szybką adopcję!!!
85 psów zabitych i zakopanych w Pensjonacie dla Zwierząt w Dobrocinie.Zostało jeszcze 65psów i ileś kotów-czy też w ten sam sposób zostaną wyadoptowane? Potrzebują pomocy!
[/FONT]

http://www.dogomania.pl/threads/178904-Polskie-prawo-czy-bezprawie-Dobrocin-czarna-plama-na-mapie-Polski.Organizacje-pomocy?p=14570454#post14570454

DOBROCIN...DOBRE miejsce na umieranie???