Jump to content
Dogomania

SOPEL odnalazł swoj pierwszy domek!! Znalazł sie wlasciciel!!!:):):)

Recommended Posts

Posted

carolinascotties napisał(a):
Na innym forum zalozylam jakis czas temu watek "Tu protestujemy" - wklejamy tam teksty petycji, adresy, informujemy o przeroznych akcjach - przyznam, ze odzew forumowiczek jest ogromny - nie wiem, czy na dogo jest taki watek...rozejrze sie wieczorem - jesli nie ma - zaloze podobny :)

swietny pomysl:)

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ładuje sie filmik na youtube...pierwszy z czterech:) bede po kolei wrzucac
cholera prawie nic na nim nie widac....no coz jest wieczor:d juz wgrywa sie drugi film- juz w domku i bedzie wszystko widac

Posted

dlatego bylismy krotko i tylko na nagranie filmiku, by malemu nie mieszac w glowce...To jeszcze dziecko - 8 m-cy. Musi sie przyzwyczajac do swoich panciow, bo taka zwiejka z niego mała;)

Posted

karola widze, ze dogo dzis wszystkim szwankuje i tez nadprodukowalas posty:D wiesz....nie....moze to niedobrze, ale oni tacy zapatrzeni w niego, ze przyznam szczerze, ze troche sie bałam...by mnie po łbie zdzielili:D moze kiedys im powiem:D

Posted

Nemko napisał(a):
ok, mam nadzieje, ze wszystkim niedowiarkom udowodnilam, ze sopelek ma sie dobrze i nie jest w Niemczech ani nie został przeze mnie skrzywdzony....

Filmiki cudeńko!!!:loveu::loveu::loveu: Sopelek, choć młody, ma już takie bogate podróżnicze doświadczenie, że teraz tylko szukać wybitnego autora do spisania jego dziejów...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Szczęśliwie od samego początku nie należałem do owych niedowiarków. Wiedziałem, ze wybierzesz dla niego opcję najszczęśliwszą z możliwych i wierzyłem, że w reszcie dopomoże los. I wszystko sprawdziło się...:lol::lol::lol:

Posted

PROSZE O NIE PRZESYLANIE JUZ NA MOJE KONTO PIENIAZKOW DLA SOPELKA!!! SOPELEK JUZ JEST W SWOIM DOMKU!! JESLI PIENIAZKI MAJA ISC NA PUNCIAKA - B prosze tam je kierowac:) bez posredników:)
Mam na koncie jeszcze 60 zł wplat dla Sopelka, ktore trzeba rozdysponowac