Nemko Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Dobrze, bedziemy ok 15.30...jutro dlugo pracuje, wiec wejde na dogo pozno dosyc, ale ustalimy wszystko wieczorem. Quote
carolinascotties Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 jestem, jestem - nie zapominam o Sopelku ! jutro z samego rana jade do szczecina - mam kilka waznych spraw - nie bedzie mnie tutaj - chyba, ze gdzies znajde siec :) W kazdym razie chwilowo nikt z osob, ktore pytalam nie ma wolnego hotelu, ani tymczasu..czekam na odzew jeszcze dwoch osob - a jutro w szcz. popytam wsrod znajomych i rodziny. Nemko - mamy telefony - nie zginiemy! wstepnie 15.30 pod TOZem. Quote
polubek Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 *************** *** obiecane banerki. inne post 72 Quote
polubek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 super dzięki każdy znajdzie coś dla siebie. a jak zobaczę na wątku kogoś kto nie ma w podpisie Sopelka to :mad::evil_lol: (czas operacyjny- noc z piątku na sobotę najpóźniej). ja daję pierwsza przykład. jako że Tedi poszedł właśnie do domku to ustępuje miejsca Sopelkowi Quote
Nemko Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Sliczne banerki, naprawde. Dziekuje Wam Polubku i Selenga...Tak sie martwie o Sopelka...:( On tam biedny sam w tej lecznicy, nie zna ludzi, znow jest w obcym miejscu, znow porzucony.......:bigcry::bigcry: Quote
Nemko Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 dzis wystawie mu jeszcze ogloszenie na infoludku....ludzie z zach-pom czesto tam zagladaja... Quote
Nemko Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 polubek napisał(a):super dzięki każdy znajdzie coś dla siebie. a jak zobaczę na wątku kogoś kto nie ma w podpisie Sopelka to :mad::evil_lol: (czas operacyjny- noc z piątku na sobotę najpóźniej). ja daję pierwsza przykład. jako że Tedi poszedł właśnie do domku to ustępuje miejsca Sopelkowi Dziekuje Selenga za banerek Sopelkowy w opisie Quote
danal1983 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Sopel-mix-jamnika-do-kochania,9647 http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/9616/ Quote
wellington Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Nie widze jeszcze tego pierwszego dt na czarnych kwiatkach . Chyba czas tych xxxxxxx tam umiescic !!! Quote
Nemko Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 jutro jedziemy po Sopelka...juz nie moge sie doczekac... Quote
Nemko Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Greven o co chodzilo z ta stajnią? Quote
Wunia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Nemko napisał(a):Greven o co chodzilo z ta stajnią? :diabloti::diabloti::diabloti:Greven szuka stajni :diabloti: pewnie dla psiaków :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Nemko Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 wunia, jaka ty diablica jestes:D Quote
polubek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 wpadam po pracy sprawdzić kto ma sopelka a kto nie Quote
Nemko Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Dla tych nowych i "starych", co Sopelka u nas na zywo nie widzieli: http://www.youtube.com/watch?v=3Ri8OqDIewo Quote
AlfaLS Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Sopelek jest fantastyczny :lol:. Jutro jest zabierany z TOZ-u ale co z nim dalej?????????? Nie możemy pozwolić żeby się zmarnował...... Quote
Nemko Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Dalej pojedzie do mnie znow...chce zeby sie wyciszył, poznał, co to domek, na spokojnie poszukamy mu ds, ew, dt.....Zobaczymy, czy bedzie w stanie posiedziec troche sam w domu...Sasiedzi beda musieli sprawic sobie zatyczki do uszu;) Quote
Nemko Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Alfa podaj na priv szybciutko tel. kom, jak chcesz zobaczyc sie z Sopelkiem i z nami. Bedziemy ok 16 ale dokladnie nie wiem...jak cos- bede dzwonic Quote
AlfaLS Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Nemko napisał(a):Alfa podaj na priv szybciutko tel. kom, jak chcesz zobaczyc sie z Sopelkiem i z nami. Bedziemy ok 16 ale dokladnie nie wiem...jak cos- bede dzwonic Poszło, czekam na jakiś sygnał. Quote
Florentynka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Spróbujcie, jak już Sopelek będzie u Was, zabawek, takich które wymagają wylizywania - to odstresowuje psiaka i pomaga mu w takich sytuacjach jak samodzielne zostawanie w domu. Quote
AlfaLS Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Florentynka napisał(a):Spróbujcie, jak już Sopelek będzie u Was, zabawek, takich które wymagają wylizywania - to odstresowuje psiaka i pomaga mu w takich sytuacjach jak samodzielne zostawanie w domu. Plus gryzaki, takie do jedzenia :lol: będzie miał zajęcie i zajęty pyszczek to nie będzie mógł szczekać :evil_lol:. Quote
Florentynka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No, albo na przykład kawałek rurki gumowej (może być dętka rowerowa) napchany serkiem topionym - zabawa na długo. Albo kong, napchany chrupkami. Quote
wellington Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ten pierwszy nietrafiony dt dalej nie jest na czarnych kwiatkach ! Czy ktos umyslnie go nie wpisuje tam ? Quote
Nemko Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 wellington napisał(a):Ten pierwszy nietrafiony dt dalej nie jest na czarnych kwiatkach ! Czy ktos umyslnie go nie wpisuje tam ? Wellington, moze zamiast krytykowac i tu wszystkich opier... pomoglabys jakos Sopelkowi??Dom ten znajdzie sie na czarnych kwiatkach, nie martw sie. Na razie zbieram sie po Sopla i on jest dla mnie najwazniejszy. Carolinascotties tez juz bije sie w piersi i nikomu nigdy juz nie poleci tego domu. Piszac "ktos" masz zapewne na mysli mnie albo Karoline, wiec na wszystkie pytania mam nadzieje odpowiedzialam. Quote
Recommended Posts