Jump to content
Dogomania

SOPEL odnalazł swoj pierwszy domek!! Znalazł sie wlasciciel!!!:):):)

Recommended Posts

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem, jestem - nie zapominam o Sopelku ! jutro z samego rana jade do szczecina - mam kilka waznych spraw - nie bedzie mnie tutaj - chyba, ze gdzies znajde siec :) W kazdym razie chwilowo nikt z osob, ktore pytalam nie ma wolnego hotelu, ani tymczasu..czekam na odzew jeszcze dwoch osob - a jutro w szcz. popytam wsrod znajomych i rodziny. Nemko - mamy telefony - nie zginiemy! wstepnie 15.30 pod TOZem.

Posted

super dzięki każdy znajdzie coś dla siebie.
a jak zobaczę na wątku kogoś kto nie ma w podpisie Sopelka to :mad::evil_lol: (czas operacyjny- noc z piątku na sobotę najpóźniej).

ja daję pierwsza przykład. jako że Tedi poszedł właśnie do domku to ustępuje miejsca Sopelkowi

Posted

Sliczne banerki, naprawde. Dziekuje Wam Polubku i Selenga...Tak sie martwie o Sopelka...:( On tam biedny sam w tej lecznicy, nie zna ludzi, znow jest w obcym miejscu, znow porzucony.......:bigcry::bigcry:

Posted

polubek napisał(a):
super dzięki każdy znajdzie coś dla siebie.
a jak zobaczę na wątku kogoś kto nie ma w podpisie Sopelka to :mad::evil_lol: (czas operacyjny- noc z piątku na sobotę najpóźniej).

ja daję pierwsza przykład. jako że Tedi poszedł właśnie do domku to ustępuje miejsca Sopelkowi

Dziekuje Selenga za banerek Sopelkowy w opisie

Posted

Nemko napisał(a):
Greven o co chodzilo z ta stajnią?

:diabloti::diabloti::diabloti:Greven szuka stajni :diabloti: pewnie dla psiaków :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Dalej pojedzie do mnie znow...chce zeby sie wyciszył, poznał, co to domek, na spokojnie poszukamy mu ds, ew, dt.....Zobaczymy, czy bedzie w stanie posiedziec troche sam w domu...Sasiedzi beda musieli sprawic sobie zatyczki do uszu;)

Posted

Nemko napisał(a):
Alfa podaj na priv szybciutko tel. kom, jak chcesz zobaczyc sie z Sopelkiem i z nami. Bedziemy ok 16 ale dokladnie nie wiem...jak cos- bede dzwonic

Poszło, czekam na jakiś sygnał.

Posted

Florentynka napisał(a):
Spróbujcie, jak już Sopelek będzie u Was, zabawek, takich które wymagają wylizywania - to odstresowuje psiaka i pomaga mu w takich sytuacjach jak samodzielne zostawanie w domu.

Plus gryzaki, takie do jedzenia :lol: będzie miał zajęcie i zajęty pyszczek to nie będzie mógł szczekać :evil_lol:.

Posted

wellington napisał(a):
Ten pierwszy nietrafiony dt dalej nie jest na czarnych kwiatkach !
Czy ktos umyslnie go nie wpisuje tam ?

Wellington, moze zamiast krytykowac i tu wszystkich opier... pomoglabys jakos Sopelkowi??Dom ten znajdzie sie na czarnych kwiatkach, nie martw sie. Na razie zbieram sie po Sopla i on jest dla mnie najwazniejszy. Carolinascotties tez juz bije sie w piersi i nikomu nigdy juz nie poleci tego domu. Piszac "ktos" masz zapewne na mysli mnie albo Karoline, wiec na wszystkie pytania mam nadzieje odpowiedzialam.