Jump to content
Dogomania

SOPEL odnalazł swoj pierwszy domek!! Znalazł sie wlasciciel!!!:):):)

Recommended Posts

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Greven napisał(a):
Nemko, Ty jesteś ze Świdwina? Potrzebuję kogoś z tamtych okolic, mam pytanie o pewną stajnię.

ciekawe, ile naszych psiaków wejdzie do stajni :razz::razz::razz: to taaaaaaaaaaaaaaki duży dom :diabloti:

Posted

Nemko napisał(a):
kochani, ja jeszcze wroce ale na godzinke jeszcze uciekam. Ja z Carolinascotties umowimy sie ok 16.00 przed Tozem mysle - tak karola? Bedziemy w kontakcie albo zgarniemy ja skads, Alfa jesli chcesz - zapraszamy, mozesz zobaczyc Sopelka. Umawiamy sie na priv. Wszystkich zainteresowanych i chetnych zobaczyc i pomoc Sopciowi zapraszam na priv

tak jest! przed Tozem wstepnie sie umawiamy - gdyby mialo sie cos zmienic - masz moj telefon :) a ja Twoj :)

Posted

z opóźnieniem tu jestem, ale dzieki bogu Sopelka odbieracie...ten wyjazd do Niemiec to mocno śmierdząca sprawa, tak szybko???? nasza zaprzyjaźniona dogomaniaczka z Niemiec co jakis czas brała do siebie po 4 psiaki ( zwykle trudne przypadki ) z Przemyśla aby je socjalizować i znajdować nowe domki, ale zawsze trzeba było wczesniej duzo rzeczy przygotować, czip i paszport , oraz szczepienie wykonane co najmniej 21 dni przed podróżą....a tu nagle tak szybko, zapewne ślad po psiaku zaginąłby ( włos mi sie jeży jak pomyśle o tej całej reszcie która jednak wyjeżdża i nikt nic tym nie wie)....musimy zrobic mocną akcję i poogłaszać biedaka bo myslę, że znajdzie się wreszcie dobry dom, przecież to śliczny i fajny psiak

Posted

Polubku, bazarek dla Sopelka zakonczony, wiec banerka nie potrzebujemy w tej kwestii...Ale bardzo przydalby sie taki, ktory mówi o jego (Sopla) przejsciach...np zdjecie sprzed "tułaczki" np.

np to i obok to drugie:(

Posted

polubek napisał(a):
ok dajcie troszke czasu. wróciłam właśnie z pracy i jeszcze nawet kurki nie zdjęłam tylko biegiem do dogo

Kurkę mozesz juz zdjąc:D Pewnie niezle Cie grzeje:D Prawdziwa zwierzetomaniaczka:D

Posted

Carolinascotties cos sie nie odzywa....hmmm....Ciekawe kiedy tu zajrzy...Kochani ja juz ide spac...Ostatnie 2 tyg prawie nie spie, a jestem czlowiekiem, ktory potrzebuje duuuuuuuuuuuuuzo snu, bo nie jest w stanie funkcjonowac. Do jutra:*