Jump to content
Dogomania

SOPEL odnalazł swoj pierwszy domek!! Znalazł sie wlasciciel!!!:):):)

Recommended Posts

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):
:) no - widac, ze chlopak zadowolony, a dziewczyna jeszcze bardziej - trzeba by tylko na kastracje nazbierac... nie wiem, czy suka Iwonki jest sterylizowana ....

Suczka nie jest chyba sterylizowana...nie wiem, wiec trzeba postarac sie o ta sterylke małego;/ Dzis juz z Iwoną rozmawialam na ten temat, ona mowila, ze sie dowie i w schronie i prywatnie...Bedziemy zbierac na sterylke dla malego od 20go. Robie MEGABAZAREK:) Iwona mowila tez, ze Sunia nie daje sie. Nie daje sie nikomu, bo caly czas siada na dupce jak tylko maly sie zbliza...Ale trzeba bedzie szybko z tym;/

Posted

Nemko napisał(a):
Dzis napisala do mnie Pani Iwonka z dt Sopelka i mowi, ze jeszcze go poobserwuje, ale jak tak dalej pojdzie to zastanowią sie nad adopcją Sopcia:D:D:D

Czyli tak na mój nos- już im troszkę w głowie zamieszał, skoro o tym mówią po raptem 2 dniach............ Oby tak się stało:lol: Sopelek zasługuje na dobry domek.........:loveu:

Posted

Sunia chyba nie ma cieczki, ale to prawda, trzeba sie pospieszyc i jak najszybciej uzbierac pieniazki...Jak cos to dawaj na priv Karola!! Maly sie tak rozochocil,ze goni koty sasiadki Pani Iwony...Sasiadka placze...hmmm....No nic. sopelek to "piesio na koty":D...Oby nie przesadzil!!

Posted

Zbieramy deklaracje stałe na DT dla Sopelka, uratowanego przez Nemko:

Nemko - 50zł.

Majuska- 10zł
Ubocze- 10zł
AlfaLS - 10zł
danal1983 - 5 zł

Razem 85 zł.

BRAKUJE 65 ZŁOTYCH...
KTO JESZCZE KILKA ZŁOTYCH DORZUCI ???