UBOCZE Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Zbieramy deklaracje stałe na Sopelka: Nemko - 50zł. Ubocze- 10zł. AlfaLS - 10zł. Razem 70 złotych... Brakuje 80 złotych... Nemko uratowała psiaka Sopelka. Carolinascotties znalazła dla niego dobry DT za jedyne 150 zł. miesięcznie. Już niewiele brakuje do pełnej sumy, tylko 80 złotych. Kto dorzuci jeszcze kilka złotych miesięcznie??? Quote
Nemko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Taki z niego Niuniuś z różowym noskiem:) Prosimy. On musi zostac w dt!! Malenstwo takie kochane... Quote
Nikus Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No to ja powiem tak...strasznie już jestem "zatopiony" w deklaracjach i tak kombinuję...dołozę 10 zł jednorazowo w lutym...bo łącznie z jednorazowymi już by to pokryło 1 miesiąc DT,prawda? a w marcu pomyślę nad tym co dalej...ok? Quote
AlfaLS Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Nikus napisał(a):No to ja powiem tak...strasznie już jestem "zatopiony" w deklaracjach i tak kombinuję...dołozę 10 zł jednorazowo w lutym...bo łącznie z jednorazowymi już by to pokryło 1 miesiąc DT,prawda? a w marcu pomyślę nad tym co dalej...ok? A ja jakoś czuję że dalsze miesiące to nie będą potrzebne:lol:. Psiak jest super, młody, garnie się do ludzi - mam nadzieję że w ciągu miesiąca znajdzie dom............;) Quote
Nikus Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 AlfaLS napisał(a):A ja jakoś czuję że dalsze miesiące to nie będą potrzebne:lol:. Psiak jest super, młody, garnie się do ludzi - mam nadzieję że w ciągu miesiąca znajdzie dom............;) Też tak mylę,ale jakby coś poszło nie tak jak chcemy to ja deklaruję pomoc na przyszłość:) Nemko nie zostaniesz sama:) Quote
Florentynka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ja nic nie mogę, same tyły. Ale jednorazowo dam Sopelkowi połowę zysku z bazarku z "Playdogiem". Bazarek na parówy jest, ale one się podzielą. Zresztą Sopelek na upartego mógłby robić za parówę. Quote
AlfaLS Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Nemko, mój bank chce nazwisko odbiorcy!!!!!!!!!!!!!:-(Poproszę o PW ;) Quote
Nemko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Florentynka napisał(a):Ja nic nie mogę, same tyły. Ale jednorazowo dam Sopelkowi połowę zysku z bazarku z "Playdogiem". Bazarek na parówy jest, ale one się podzielą. Zresztą Sopelek na upartego mógłby robić za parówę. dziekuje kochani:) Quote
Nemko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Nikus napisał(a):Też tak mylę,ale jakby coś poszło nie tak jak chcemy to ja deklaruję pomoc na przyszłość:) Nemko nie zostaniesz sama:) Dziekuje Nikus, nawet jesli w przyszlym miesiacu bedzie slabiej, musimy dac sobie rade...:) Quote
majuska Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Daje 10 zł stałej deklaracji...tez mi się wydaje, że to nie potrwa długo:) Będe prosic o przypominanie na PW, przepraszam.... Quote
Nemko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 majuska napisał(a):Daje 10 zł stałej deklaracji...tez mi się wydaje, że to nie potrwa długo:) Będe prosic o przypominanie na PW, przepraszam.... Domyslam sie, czemu chwycil Cie Majusko za serce nasz Sopelek:) Masz podobnego bąbla w avatarze:) Dziekujemy:) Quote
majuska Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 To bąblowa jest..to fakt uwielbiam postrzelone szorściaki:) Quote
Nikus Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nemko napisał(a):Dziekuje Nikus, nawet jesli w przyszlym miesiacu bedzie slabiej, musimy dac sobie rade...:) I damy radę:) i kropka:) Quote
zuza911 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nie wiem czy dobrze doczytałam, ale na ten miesiąc już chyba jest na pokrycie kosztów? Jeśli tak to dajcie mi proszę znać na PW, jeśli w przyszłym miesiącu trzeba się będzie dorzucić :) Quote
Poker Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 nie mogę przelać, bo nie mam nazwiska podanego Quote
Nikus Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nemko nam chyba roześle-też prosiłem o to:) Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 przelalam juz 50 zl do hoteliku za biezacy miesiac Quote
AlfaLS Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nikus, Poker zaraz Wam podeślę, ja wczoraj dostałam PW z namiarami - mój bank też nie chciał bez nazwiska:diabloti: Quote
Nikus Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 AlfaLS napisał(a):Nikus, Poker zaraz Wam podeślę, ja wczoraj dostałam PW z namiarami - mój bank też nie chciał bez nazwiska:diabloti: ok.dziękuję:) Quote
Nemko Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Dzis napisala do mnie Pani Iwonka z dt Sopelka i mowi, ze jeszcze go poobserwuje, ale jak tak dalej pojdzie to zastanowią sie nad adopcją Sopcia:D:D:D Quote
Nikus Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 no nieeee:multi:, super:multi: to przecież taki kochany przytulak:) Quote
Recommended Posts