carolinascotties Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 juz mogę pisac :) miałam zablokowanyh dostęp - zmieniłam maila w profilu i nie dostałam linka aktywującego :) problem juz rozwiazany - to najwazniejsze |:) Sopelku - trzymam kciuki!!!! Nemko - w tej umowie, ktorą masz jest mowa o kastracji (mam nadzieję :) )...? Dobrej nocy :) Quote
Florentynka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 carolinascotties napisał(a): Nemko - w tej umowie, ktorą masz jest mowa o kastracji (mam nadzieję :) )...? Dobrej nocy :) W umowie paragraf o kastracji jest, ale wydaje mi się, że w tym przypadku to leży bardziej po stronie osoby przekazującej psa na tymczas, przynajmniej finansowo. Trzeba będzie jakiś bazarek na kastrację Sopelka zorganizować, albo co. Quote
Nemko Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Bazarek bedzie, juz po 20 stym Mega BAZAR roznosci:) kuzynka dala pelno przedmiotow, przywioze je ze Szczecina 20go lutego to bedziemy zbierac na sterylke. NA RAZIE ZBIERAMY DEKLARACJE STAŁE NA DT DLA SOPELKA. Relacja z dt jutro:) Potrzymam was troche w niepewnosci do jutra:) Ale jest ok. Niunius zostal w dt:) Quote
Nemko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Sopelek pojechał wczoraj do dt. W pociagu byl bardzo grzeczny, lezal caly czas przy nogach, a jak nie przy nogach to obok mnie na siedzeniu na swoim kocyku. Nie spuszczalmnie z oka, bal sie oddalac, wtulał sie w moje nogi. Wzbudzal zachwyt calego wagonu (tylko dlaczego ktos go wyrzucił)???!!!Po dotarciu do tego domu, zaczal sie bawicz suczką - spanielką. Czasem ostrzej, czasem łagodniej, ale jak tylko przestawał, albo tamta szla na ogrod - kladl sie u moich nog i lezał...Foto relacja bedzie pozniej, bo zostawilam aparat u kuzynki w Szczecinie a ona nie ma kabelka do podlaczenia go z komputerem;/ Najszybciej 20go wkleje...Na koniec, gdy zaczelam sie zbierac, Sopelek tez byl przekonany, ze idzie razem ze mna i bardzo bronil sie przed zostaniem tam;/// Trzebabylo go zamknac w innym pokoju:( (( Quote
Nemko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Panstwo, ktorzy go adoptowali na dt , mowili jeszcze,ze Sopelek broni dostepu do pana... Quote
Nemko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 tak...niestety. Za opieke za ten miesiac musialam zaplacic z wlasnych pieniedzy, ale powiem szczerze, ze nie stac mnie na taki wydatek..:(( Quote
Nemko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Carolinascotties jak tylko bedziesz mogla odezwij sie na priv Quote
Nemko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 jutro najprawdopodobnie bede miala zdjecia:) Dzwoniła dzis do mnie pani Iwona z dt i mowila, ze zakochali sie juz w Sopelku:) Jak sie w nim nie zakochac?? Maly podobno spał z najmniejszym dzieciaczkiem w łózku:D Wskoczyl mu w nocy don wyrka:D Bardzo go polubili:D Moze nawet u nich zostanie?:D:D:D Jak sie ciesze:D:D:D Quote
obraczus87 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ciesze sie ze Sopelek bezpieczny ufffffffffff Quote
Paula03 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ja też się cieszę, że jest bezpieczny :) Quote
Nemko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Jest na razie bezpieczny, ale nie mamy deklaracji....:(:( wiec to bezpieczenstwo nie jest pewne Quote
UBOCZE Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ja jeszcze dorzucę dyszkę miesięcznie - nie wiem, jak ją wysupłam przy tylu deklaracjach, ale wysupłam... Nemo, pooffuj trochę na wątkach, gdzie Ty pomagałaś, napisz tam, że to TY uratowałaś psiaka i masz dla niego płatne DT, że już niewiele brakuje, wrzuć jego fotkę na te wątki... Przecież tyle innym pomagałaś, robiłaś bazarki, wpłacałaś deklaracje... [FONT=Arial Black]Rozumiem, że brakuje teraz 90 złotych miesięcznie!!!![/FONT] Quote
Nemko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='UBOCZE']Ja jeszcze dorzucę dyszkę miesięcznie - nie wiem, jak ją wysupłam przy tylu deklaracjach, ale wysupłam... Nemo, pooffuj trochę na wątkach, gdzie Ty pomagałaś, napisz tam, że to TY uratowałaś psiaka i masz dla niego płatne DT, że już niewiele brakuje, wrzuć jego fotkę na te wątki... Przecież tyle innym pomagałaś, robiłaś bazarki, wpłacałaś deklaracje... [FONT=Arial Black]Rozumiem, że brakuje teraz 90 złotych miesięcznie!!!![/FONT] Dziekuje Ci Ubocze za wsparcie i doceniam to, ze mimo wielu deklaracji dasz rade cos "wysupłac". Masz rację... Czas na odzew...:) pooffuję:) Tak, brakuje jeszcze "tylko" 90zł miesiecznie Quote
AlfaLS Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Kochani dam dychę, naprawdę więcej nie mogę:shake:. Kurcze, jak tak dalej pójdzie / w sensie tak dużo tych biedaków na dogo :-(/ to niedługo wszyscy pod kościół pójdziemy zbierać datki na psiaki:evil_lol:. Ja niby kościół mam 100 m. od domu, nawet bardzo, bardzo dostojny, tylko księża zwierząt nie lubią:shake: - pewnie mnie przepędzą. Właśnie wylądowała u mnie na tymczasie, taka bidulka kocinka spod tego kościoła, której kolejny raz starano się tam baaaaaaardzo utrudniać życie:shake:. Quote
UBOCZE Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 AlfaLS napisał(a):Kochani dam dychę, naprawdę więcej nie mogę:shake:. Kurcze, jak tak dalej pójdzie / w sensie tak dużo tych biedaków na dogo :-(/ to niedługo wszyscy pod kościół pójdziemy zbierać datki na psiaki:evil_lol:. Ja niby kościół mam 100 m. od domu, nawet bardzo, bardzo dostojny, tylko księża zwierząt nie lubią:shake: - pewnie mnie przepędzą. Właśnie wylądowała u mnie na tymczasie, taka bidulka kocinka spod tego kościoła, której kolejny raz starano się tam baaaaaaardzo utrudniać życie:shake:. Ja też już, Alfa, nie mam siły. Tam biedna Dylanka, tu Sopelek - czarna rozpacz... Może, Nemko, jeszcze uzbiera się.... Quote
AlfaLS Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Innego wyjścia nie ma - musi się uzbierać:shake:. Choć nie, może jest - żeby tymczas się zakochał i stał się DS:evil_lol: Quote
Nemko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 AlfaLS napisał(a):Kochani dam dychę, naprawdę więcej nie mogę:shake:. Kurcze, jak tak dalej pójdzie / w sensie tak dużo tych biedaków na dogo :-(/ to niedługo wszyscy pod kościół pójdziemy zbierać datki na psiaki:evil_lol:. Ja niby kościół mam 100 m. od domu, nawet bardzo, bardzo dostojny, tylko księża zwierząt nie lubią:shake: - pewnie mnie przepędzą. Właśnie wylądowała u mnie na tymczasie, taka bidulka kocinka spod tego kościoła, której kolejny raz starano się tam baaaaaaardzo utrudniać życie:shake:. Dziekujemy AlfaLS, to naprawde duzo znaczy. Chociaz pare zlotych...Naprawde dziekujemy z calego serducha. Quote
Nemko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Ogloszenia pod kosciolem lub na parafii nigdy mi sie jeszcze nie sprawdzily niestety...A wydawaloby sie, ze powinno byc odwrotnie...;/ Quote
UBOCZE Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [FONT=Arial Black]Na DT dla Sopelka brakuje jeszcze 80 złotych miesięcznie...[/FONT] [FONT=Arial Black]Pomóżmy Nemko, która go uratowała!!![/FONT] Quote
Poker Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 wpłacę jednorazowo 20 zł , a potem zobaczymy,dajcie konto. Quote
Nemko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Na razie bez echa z innych watków...:// To troche rozczarowuje...Dziekuje wszystkim, ktorzy nam pomagają. duchowo i finansowo. Bez was nie dalabym rady.:Rose::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts