Jump to content
Dogomania

SOPEL odnalazł swoj pierwszy domek!! Znalazł sie wlasciciel!!!:):):)

Recommended Posts

Posted

juz mogę pisac :) miałam zablokowanyh dostęp - zmieniłam maila w profilu i nie dostałam linka aktywującego :) problem juz rozwiazany - to najwazniejsze |:)

Sopelku - trzymam kciuki!!!!

Nemko - w tej umowie, ktorą masz jest mowa o kastracji (mam nadzieję :) )...?

Dobrej nocy :)

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):

Nemko - w tej umowie, ktorą masz jest mowa o kastracji (mam nadzieję :) )...?

Dobrej nocy :)

W umowie paragraf o kastracji jest, ale wydaje mi się, że w tym przypadku to leży bardziej po stronie osoby przekazującej psa na tymczas, przynajmniej finansowo. Trzeba będzie jakiś bazarek na kastrację Sopelka zorganizować, albo co.

Posted

Bazarek bedzie, juz po 20 stym Mega BAZAR roznosci:) kuzynka dala pelno przedmiotow, przywioze je ze Szczecina 20go lutego to bedziemy zbierac na sterylke. NA RAZIE ZBIERAMY DEKLARACJE STAŁE NA DT DLA SOPELKA. Relacja z dt jutro:) Potrzymam was troche w niepewnosci do jutra:) Ale jest ok. Niunius zostal w dt:)

Posted

Sopelek pojechał wczoraj do dt. W pociagu byl bardzo grzeczny, lezal caly czas przy nogach, a jak nie przy nogach to obok mnie na siedzeniu na swoim kocyku. Nie spuszczalmnie z oka, bal sie oddalac, wtulał sie w moje nogi. Wzbudzal zachwyt calego wagonu (tylko dlaczego ktos go wyrzucił)???!!!Po dotarciu do tego domu, zaczal sie bawicz suczką - spanielką. Czasem ostrzej, czasem łagodniej, ale jak tylko przestawał, albo tamta szla na ogrod - kladl sie u moich nog i lezał...Foto relacja bedzie pozniej, bo zostawilam aparat u kuzynki w Szczecinie a ona nie ma kabelka do podlaczenia go z komputerem;/ Najszybciej 20go wkleje...Na koniec, gdy zaczelam sie zbierac, Sopelek tez byl przekonany, ze idzie razem ze mna i bardzo bronil sie przed zostaniem tam;/// Trzebabylo go zamknac w innym pokoju:( ((

Posted

jutro najprawdopodobnie bede miala zdjecia:) Dzwoniła dzis do mnie pani Iwona z dt i mowila, ze zakochali sie juz w Sopelku:) Jak sie w nim nie zakochac?? Maly podobno spał z najmniejszym dzieciaczkiem w łózku:D Wskoczyl mu w nocy don wyrka:D Bardzo go polubili:D Moze nawet u nich zostanie?:D:D:D Jak sie ciesze:D:D:D

Posted

Ja jeszcze dorzucę dyszkę miesięcznie - nie wiem, jak ją wysupłam przy tylu deklaracjach, ale wysupłam...

Nemo, pooffuj trochę na wątkach, gdzie Ty pomagałaś, napisz tam, że to TY uratowałaś psiaka i masz dla niego płatne DT, że już niewiele brakuje, wrzuć jego fotkę na te wątki...

Przecież tyle innym pomagałaś, robiłaś bazarki, wpłacałaś deklaracje...

[FONT=Arial Black]Rozumiem, że brakuje teraz 90 złotych miesięcznie!!!![/FONT]

Posted

[quote name='UBOCZE']Ja jeszcze dorzucę dyszkę miesięcznie - nie wiem, jak ją wysupłam przy tylu deklaracjach, ale wysupłam...

Nemo, pooffuj trochę na wątkach, gdzie Ty pomagałaś, napisz tam, że to TY uratowałaś psiaka i masz dla niego płatne DT, że już niewiele brakuje, wrzuć jego fotkę na te wątki...

Przecież tyle innym pomagałaś, robiłaś bazarki, wpłacałaś deklaracje...

[FONT=Arial Black]Rozumiem, że brakuje teraz 90 złotych miesięcznie!!!![/FONT]

Dziekuje Ci Ubocze za wsparcie i doceniam to, ze mimo wielu deklaracji dasz rade cos "wysupłac". Masz rację... Czas na odzew...:) pooffuję:)

Tak, brakuje jeszcze "tylko" 90zł miesiecznie

Posted

Kochani dam dychę, naprawdę więcej nie mogę:shake:. Kurcze, jak tak dalej pójdzie / w sensie tak dużo tych biedaków na dogo :-(/ to niedługo wszyscy pod kościół pójdziemy zbierać datki na psiaki:evil_lol:. Ja niby kościół mam 100 m. od domu, nawet bardzo, bardzo dostojny, tylko księża zwierząt nie lubią:shake: - pewnie mnie przepędzą. Właśnie wylądowała u mnie na tymczasie, taka bidulka kocinka spod tego kościoła, której kolejny raz starano się tam baaaaaaardzo utrudniać życie:shake:.

Posted

AlfaLS napisał(a):
Kochani dam dychę, naprawdę więcej nie mogę:shake:. Kurcze, jak tak dalej pójdzie / w sensie tak dużo tych biedaków na dogo :-(/ to niedługo wszyscy pod kościół pójdziemy zbierać datki na psiaki:evil_lol:. Ja niby kościół mam 100 m. od domu, nawet bardzo, bardzo dostojny, tylko księża zwierząt nie lubią:shake: - pewnie mnie przepędzą. Właśnie wylądowała u mnie na tymczasie, taka bidulka kocinka spod tego kościoła, której kolejny raz starano się tam baaaaaaardzo utrudniać życie:shake:.

Ja też już, Alfa, nie mam siły. Tam biedna Dylanka, tu Sopelek - czarna rozpacz...

Może, Nemko, jeszcze uzbiera się....

Posted

AlfaLS napisał(a):

Dziekujemy AlfaLS, to naprawde duzo znaczy. Chociaz pare zlotych...Naprawde dziekujemy z calego serducha.

Posted

Na razie bez echa z innych watków...:// To troche rozczarowuje...Dziekuje wszystkim, ktorzy nam pomagają. duchowo i finansowo. Bez was nie dalabym rady.:Rose::Rose::Rose: