Jump to content
Dogomania

SOPEL odnalazł swoj pierwszy domek!! Znalazł sie wlasciciel!!!:):):)

Recommended Posts

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

polubek napisał(a):

obiecane banerki proszę

Piekne sa te banerki:)
dobrze,ze jest szansa na DT
zdjecia Sopla cudowne!

Posted

Dzwonialm do Pani Iwony i umowilysmy sie na jutro:D Co prawda nie wiem jak mały zareaguje na dzieci i drugiego pieska(suczke) ale jestem dobrej mysli...Powinien sie odnalezc, bo widze go wlasnie w takim domu:D a jak juz pojedzie na dt, zaczniemy na porzadnie szukac mu ds:D:D:D

Posted

Nemko napisał(a):
Dzwonialm do Pani Iwony i umowilysmy sie na jutro:D Co prawda nie wiem jak mały zareaguje na dzieci i drugiego pieska(suczke) ale jestem dobrej mysli...Powinien sie odnalezc, bo widze go wlasnie w takim domu:D a jak juz pojedzie na dt, zaczniemy na porzadnie szukac mu ds:D:D:D

Czekamy więc teraz na dobre wieści... :lol:

Posted

My nie możemy mieć nadziei. Nadzieję to mogą mieć One. My wiemy i wierzymy w to że te nasze małe i kudłate nieszczęścia będą miały swoje domki.

po to tutaj jesteśmy i hop wysoko w górę :laola:

Posted

polubek napisał(a):
My nie możemy mieć nadziei. Nadzieję to mogą mieć One. My wiemy i wierzymy w to że te nasze małe i kudłate nieszczęścia będą miały swoje domki.

pięknie powiedziane.

Posted

Witam dzis wieczorkiem:) Troche sie denerwuje przed jutrzejszym dniem. Powiedzcie czy to wszystko(dt) odbywa sie na zasadzie zaufania, czy trzeba cos podpisywac?;/

Posted

polubek napisał(a):
jejku dlaczego ja mam umowę w pracy do końca miesiąca. przez to nic nie mogę obiecać. :bigcry::bigcry::bigcry:

Jak to polubku? Nie bardzo rozumiem...

Posted

Nemko napisał(a):
Jak to polubku? Nie bardzo rozumiem...

;-) bo zabrzmiało dwuznacznie, biorąc pod uwagę, że parę postów wyżej omawiane były umowy z domami tymczasowymi ;-)

Posted

kurcze, jestem dzis zakrecona...Robie umowe, pakuje malego, spisuje jego ulubione rzeczy, to, czego on nie lubi, jakie ma reakcje na rozne rzeczy...wybaczcie. Wybacz Polubku;)

Posted

kładziemy sie spac i wszystkim naszym dobroczyncom mowimy :dobranoc. Jutro wiesci jak przebiegla tymczasowa adopcja, powinnam wrocic ok 22.00, jesli dam rade, to jeszcze jutro naskrobię:D