carolinascotties Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 mam tymczas w szczecinie 150 zl. Miesiecznie!!! Znam ludzi co z transportem??????? Quote
carolinascotties Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 W domu jest dwojka dzieci - 11 lat i 3,5 - jak pies reaguje na dzieci??? Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 jak na dzieci, jak na dzieci....hm, nie wiem jeszcze;/ nie mial kontaktu z dziecmi u mnie w domu, nie moglam sprawdzic, ale piesek jest bardzo towarzyski...Ja moge go dowiezc Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 jejku, byloby super!!!! czasem dojezdzam do szczecina tez, bo mam tam rodzine ale oni maja kota i kot nie lubi psow i nie moga go wziac Quote
carolinascotties Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nemko napisał(a):jak na dzieci, jak na dzieci....hm, nie wiem jeszcze;/ nie mial kontaktu z dziecmi, ale piesek jest bardzo towarzyski...Ja moge go dowiezc Nemko - trzeba zarzadzic zbiorke - ja na poczatek daje 50 zl - ale dopiero w niedziele - :) To bardzo dobrzy ludzie - postawilam ich teraz na nogi i obiecalam, ze rano sie zamelduje - zaraz przesle Ci numer telefonu - jesli chcialabys porozmawiac :) Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 jejku....dziewczyny:D no nie moge:D a kiedy moge tam zadzwonic? Jutro? Te ogloszenia jeszcze wisza, porozwieszam wiecej, moze akurat bedzie tak na "przetrzymanie", moze akurat ktos sie zglosi, odezwie... zaraz zarzadze zbiorke. Carolinascoties spadlas mi z nieba:D Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 ja tez daje 50 ode mnie i mojego tz na stałe deklaruję Quote
carolinascotties Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 super!!!! musimy porobic jakowes bazarki... u mnei z tym chwilowo problem bo wyslalam juz wszystko jednej z dogomaniaczek... ale moze ktos z nas pobuszuje po szafach ;) Quote
Florentynka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Błyskawiczna akcja - super! A jeśli chodzi o zostawanie samodzielne - może spróbować terroryście małemu zostawiać jakiś odstresowujący lizaczek? Jakąś zabawkę z której trzeba wydłubywać jedzonko mozolnie? To czasem działa. Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 kuzynka wysle rzeczy to zrobimy bazarki:) bedzie mial maluszek w skarpecie...Widze, ze cos pokichuje.Mam nadzieje, ze to przejsciowe przeziebienie. Mamy tez kojuszek taki wiklinowy z kocykiem i pileczke...kosteczki:D Quote
carolinascotties Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nemko - jak bedziesz jutro po rozmowie to daj znac - jak znajdujesz Iwonke :) jak wszystko bedzie OK to potem juz tylko zmiana tematu - ze juz zbieramy na DT :) Quote
carolinascotties Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 a na przeziebienie mozna 1 ml 2 razy dziennie-syropu Stodal, lub Flegaminy :) sluchajcie a jak szczepienia? myslicie, ze trzeba bedzie doszczepic? Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 wlasnie i co z odrobaczeniem? w domku sa dzieci Quote
AlfaLS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Super akcja!!!!!!! Mam nadzieję że domek tymczasowy przypadnie Nemko do gustu i maluch na razie będzie bezpieczny :lol: Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Dziewczyny, co ja bym bez was zrobiła??!! Juz pisalam Carolinascotties ze ją ozłocę:D:D Kocham, po prostu kocham dogo za takie akcje!! Jutro o 14 stej dzwonie do przyszlego dt i umawiamy sie na wizytę. Namiary juz mam:):* Quote
danal1983 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 dt w tej cenie, super sprawa, napiszcie cos wiecej. jutro zrobie allegro małemu Quote
UBOCZE Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 carolinascotties napisał(a):Nemko - jak bedziesz jutro po rozmowie to daj znac - jak znajdujesz Iwonke :) jak wszystko bedzie OK to potem juz tylko zmiana tematu - ze juz zbieramy na DT :) Trzymamy kciuki i czekamy na rozwój wydarzeń...:thumbs: Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 bardzo lubi na podlodze przy "pańci" lezec w zgieciu lokciowym lub na stopach sie "uwalić":D Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 na pewno sie odezwe, nawet nie ma o czym mowic, bede na biezaco zdawac relacje. Dzieki raz jeszcze wszystkim! Jestescie ZŁOCI!!:modla: :angel: ANIOŁKI :* Quote
polubek Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ****************** ********* obiecane banerki proszę Quote
obraczus87 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Super, ze jest perspektywa DT!!!!! Quote
Nemko Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Pububku!!Przepiekne bannerki!!!!Popatrz jaka szybka akcja, Ty sie biedna kochana narobilas przy nich mocno!! Jesli wszystko bedzie ok, maluch pojedzie w sobote tj. jutro do dt w Szczecinie. Na razie mamy 100zł na niego, a potrzebujemy 150 miesiecznie. To naprawde niewiele!! Brakuje deklaracji stałych....Na razie czekamy na rozwoj wydarzen....Do 14-stej Quote
Nemko Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 oto jeszcze kilka zdjęc Sopelka:) Quote
Recommended Posts