Jump to content
Dogomania

SOPEL odnalazł swoj pierwszy domek!! Znalazł sie wlasciciel!!!:):):)

Recommended Posts

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak na dzieci, jak na dzieci....hm, nie wiem jeszcze;/ nie mial kontaktu z dziecmi u mnie w domu, nie moglam sprawdzic, ale piesek jest bardzo towarzyski...Ja moge go dowiezc

Posted

Nemko napisał(a):
jak na dzieci, jak na dzieci....hm, nie wiem jeszcze;/ nie mial kontaktu z dziecmi, ale piesek jest bardzo towarzyski...Ja moge go dowiezc

Nemko - trzeba zarzadzic zbiorke - ja na poczatek daje 50 zl - ale dopiero w niedziele - :)

To bardzo dobrzy ludzie - postawilam ich teraz na nogi i obiecalam, ze rano sie zamelduje - zaraz przesle Ci numer telefonu - jesli chcialabys porozmawiac :)

Posted

jejku....dziewczyny:D no nie moge:D a kiedy moge tam zadzwonic? Jutro? Te ogloszenia jeszcze wisza, porozwieszam wiecej, moze akurat bedzie tak na "przetrzymanie", moze akurat ktos sie zglosi, odezwie...
zaraz zarzadze zbiorke. Carolinascoties spadlas mi z nieba:D

Posted

Błyskawiczna akcja - super!
A jeśli chodzi o zostawanie samodzielne - może spróbować terroryście małemu zostawiać jakiś odstresowujący lizaczek? Jakąś zabawkę z której trzeba wydłubywać jedzonko mozolnie? To czasem działa.

Posted

kuzynka wysle rzeczy to zrobimy bazarki:) bedzie mial maluszek w skarpecie...Widze, ze cos pokichuje.Mam nadzieje, ze to przejsciowe przeziebienie. Mamy tez kojuszek taki wiklinowy z kocykiem i pileczke...kosteczki:D

Posted

Dziewczyny, co ja bym bez was zrobiła??!! Juz pisalam Carolinascotties ze ją ozłocę:D:D Kocham, po prostu kocham dogo za takie akcje!! Jutro o 14 stej dzwonie do przyszlego dt i umawiamy sie na wizytę. Namiary juz mam:):*

Posted

carolinascotties napisał(a):
Nemko - jak bedziesz jutro po rozmowie to daj znac - jak znajdujesz Iwonke :) jak wszystko bedzie OK to potem juz tylko zmiana tematu - ze juz zbieramy na DT :)

Trzymamy kciuki i czekamy na rozwój wydarzeń...:thumbs:

Posted

na pewno sie odezwe, nawet nie ma o czym mowic, bede na biezaco zdawac relacje. Dzieki raz jeszcze wszystkim! Jestescie ZŁOCI!!:modla: :angel: ANIOŁKI :*

Posted

Pububku!!Przepiekne bannerki!!!!Popatrz jaka szybka akcja, Ty sie biedna kochana narobilas przy nich mocno!! Jesli wszystko bedzie ok, maluch pojedzie w sobote tj. jutro do dt w Szczecinie. Na razie mamy 100zł na niego, a potrzebujemy 150 miesiecznie. To naprawde niewiele!! Brakuje deklaracji stałych....Na razie czekamy na rozwoj wydarzen....Do 14-stej