UBOCZE Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nemko napisał(a):moznaby sprobowac jeszcze cos zorganizowac...a nuz ktos na weekend bedzie stad gdzies jechal dalej w Polske i moglby go przewiezc...:( Naprawde boje sie niedzieli...Tak nie chcialabym go oddac do schronu....:( On tam nie przetrzyma http://www.youtube.com/watch?v=3Ri8OqDIewo Śliczny psiak... Zobaczcie na filmiku, jakie on ma spojrzenie, w chwili, kiedy się nie bawi...:shake: Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 domowy hotelik....tylko jak tu go znalezc tak szybko??:((( dt znaczy? Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nemko żadne "die" - musimy poruszyc niebo i ziemię...... Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nemko napisał(a):Świdwin w zach-pom btw bywałam w świdwinie... mysle nad jakims DT Quote
grzenka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 O matko, biedulek, co robić, tak mało czasu:shake: Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 obraczus blagam....wymysl....moze ktos kto jest na emeryturze, siedzi w domku, niew wiem...moze na czas chocby naszej pracy...bosz boszzzzzzzz Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 idziemy na siku i koopke moze...choc dzis juz byla...;) z/w i myslimy...DZIEKI WIELKIE WSZYSTKIM ZA TO, ZE JESTESCIE I NIE ZOSTAWIACIE MNIE Z TYM SAMEJ!! Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nemko napisał(a):obraczus blagam....wymysl....moze ktos kto jest na emeryturze, siedzi w domku, niew wiem...moze na czas chocby naszej pracy...bosz boszzzzzzzz cały czas myśle i doopa.... ciocia wyjechała teraz za granicę i nikt juz mi do głowy nie przychodzi..... Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 polubek napisał(a):wspomóc banerkami? :cool3: plizzzzzzzzz Quote
danal1983 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 jestem i ja. allegro trzeba mu zrobic. ja moge ale takie zwykle, bo nie umiem wstawiac zdjec poza szablonem...;/ Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Dzieki wam za wsparcie, tak zauwazylam jeszcze, ze nie daj Bog maluszek trafi do schronu, to inne go zagryzą...Odwazny jest...gowienko małe. Wystarczy delikatnie mocniej pociagnac do siebie smyczke, by przyciagnac go do siebie, nie wymaga to duzej sily, ale "podchodzi" inne pieski. Nie, zeby jakos natarczywie, ale lubi wiedziec kto go mija. Czy suczka czy samiec Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nemko napisał(a):Dzieki wam za wsparcie, tak zauwazylam jeszcze, ze nie daj Bog maluszek trafi do schronu, to inne go zagryzą...Odwazny jest...gowienko małe. Wystarczy delikatnie mocniej pociagnac do siebie smyczke, by przyciagnac go do siebie, nie wymaga to duzej sily, ale "podchodzi" inne pieski. Nie, zeby jakos natarczywie, ale lubi wiedziec kto go mija. Czy suczka czy samiec to tak jak i moj pies. Na smyczy odwazniak z Niego taki ze hejjjj Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 jestem caly czas z doskokami...tak mysle, dana z tym allegro...tu wazne sa 2 w sumie dni...moze a nuz warto Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nemko, ja niestety sie kłade juz. A od jutra praktycznie brak netu.... sprawdzałas na mapie pomocy dogomaniakow?? Musialabys wyslac do wszystkich zapytanie - a może ktos bedzie mógł przyjac Sopelka. trzeba też duzo więcej osob sciagnac........... Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 obraczus jak mozesz jeszcze zanim znikniesz Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 podac mi link do strony, jesli takowy masz pod reką do mapy pomocy? nie bardzo wiem gdzie tego szukac...;/ Dziekuje Ci bardzo za wsparcie. Jeszcze raz... Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Bardzo prosze : http://mapapomocy.dogomania.pl/ trzeba sie zalogowac tam, ale to trwa chwilke dosłownie. Potem najeżdżasz na wybrane wojwództwo na mapie, wybierasz to czego szukasz czyli Domy tymczasowe, domy tymczasowe awaryjne. Wyświetli Ci sie lista osób, które zglosiły sie do pomocy. Klikasz na dana osobe i pojawiaja Ci sie opcje kontaktu - bardzo często podany jest telefon, więc ... do dzieła ;) już wielokrotnie korzystałam z pomocy tej mapy :) Quote
carolinascotties Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 mapa dogo - http://mapapomocy.dogomania.pl/cat.php?id=54 gdzie jest piesek? chodzi mi o wojewodztwo, miasto... nie doczytalam... Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 carolinascotties napisał(a):mapa dogo - http://mapapomocy.dogomania.pl/cat.php?id=54 gdzie jest piesek? chodzi mi o wojewodztwo, miasto... nie doczytalam... Świdwin, zachodnio-pomorskie. Quote
carolinascotties Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Moze Greven pomoglaby poglowkowac???jest z zachodniopomorskiego - i prosze uaktualnijcie pierwszy post - o miejsce, w ktorym jest piesio :) Quote
Nemko Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 zrobie mu jeszcze ogloszenie na infoludku...tam czesto ludzie z zach-pom wchodza Quote
Recommended Posts