Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Osa napisał(a):
U Ogiego wszystko Oki...:)

I mamy potwierdzenie!
Ogi ma dom w Szczecinie - za ok.tydzień-półtora psiak rusza w drogę!
Trzymajcie kciukasy - dom fajny z ogrodem,bez innych zwierzaków i ze świetnym Panciem który już się nie może doczekać pieska.

Wiedziałam, że mu się uda! Nasz Ślązak jedzie na pomorze :multi::multi::multi:

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agucha napisał(a):
Wiedziałam, że mu się uda! Nasz Ślązak jedzie na pomorze :multi::multi::multi:

Nooo....:)

Za to z Mikim jest fatalnie - ma potwierdzony guz mózgu i na dokładkę schizofrenię...
Jestem załamana. Dosłownie.
Piesek ma zmienione leki bo poprzednie były mało skuteczne ale niestety szanse na poprawę są marne.Guz szybko rośnie a najgorsze że on nie jest szczęśliwy- ma urojenia, zwidy...Żyje w swoim świecie ale nie jest w nim szczęśliwy - dopóki nie cierpi walczymy

Posted

Osa napisał(a):
Nooo....:)

Za to z Mikim jest fatalnie - ma potwierdzony guz mózgu i na dokładkę schizofrenię...
Jestem załamana. Dosłownie.
Piesek ma zmienione leki bo poprzednie były mało skuteczne ale niestety szanse na poprawę są marne.Guz szybko rośnie..

Stąd ta agresja :( Straszne...
Co dalej? Kurcze, nie wiem czy operacja to dobre wyjście... schizofrenię raczej ciężko będzie pokonać :( No i te koszty...

Posted

No to cudne wieści :) Trzymam kciuki żeby tym razem obyło się bez komplikacji. Jakies zdjatko by się przydało, żeby oczy nacieszyć :]

A Miki ma wątek an dogo?? "Nasz" Haśko sznupek ma podejrzenie guza mózgu :(

Posted

Agucha napisał(a):
Stąd ta agresja :( Straszne...
Co dalej? Kurcze, nie wiem czy operacja to dobre wyjście... schizofrenię raczej ciężko będzie pokonać :( No i te koszty...

Zrobimy co w ludzkiej mocy.
Koszty nie są najważniejsze - najgorsze są złe rokowania.Guz jest praktycznie nieoperacyjny Owszem można spróbować wyciąć ale z tego co mówią weci pies tego nie przeżyje lub zrobimy z niego roślinę...
Są już niestety zaawansowane, daleko psunięte zmiany.

zerduszko napisał(a):

A Miki ma wątek an dogo?? "Nasz" Haśko sznupek ma podejrzenie guza mózgu :(

Nie. Miki był pozyskany inną drogą niż Dogo - wątku nie ma.
Jest na naszej stronie.
Ogi będzie miał zrobione fotki koło soboty - bo teraz nie bardzo mam jak - moja sunia jest bardzo chora.

Posted

Osa napisał(a):
Zrobimy co w ludzkiej mocy.
Koszty nie są najważniejsze - najgorsze są złe rokowania.Guz jest praktycznie nieoperacyjny Owszem można spróbować wyciąć ale z tego co mówią weci pies tego nie przeżyje lub zrobimy z niego roślinę...
Są już niestety zaawansowane, daleko psunięte zmiany.

Taki młody psiaczek :( Mikosiu, nadal bardzo mocno zaciskam za Ciebie kciuki!!!:-(

Osa napisał(a):

Ogi będzie miał zrobione fotki koło soboty - bo teraz nie bardzo mam jak - moja sunia jest bardzo chora.

Nieszczęścia chodzą parami... Co się dzieje z Twoją kruszynką?

Posted

Agucha napisał(a):
Nieszczęścia chodzą parami...Co się dzieje z Twoją kruszynką?

Niestety...
Wybaczcie mi ale nie mam siły o tym pisać...

Posted

Bjuta napisał(a):

A jak Ogi?

Osa napisał(a):
U Ogiego wszystko Oki...:)

I mamy potwierdzenie!
Ogi ma dom w Szczecinie - za ok.tydzień-półtora psiak rusza w drogę!
Trzymajcie kciukasy - dom fajny z ogrodem,bez innych zwierzaków i ze świetnym Panciem który już się nie może doczekać pieska.

A co tam Ogiemu...
Zdrowy,wesoły,właśnie wykąpany.
Ma apetyt, lata z piłką...Pogonił Pysia -nowego pekina bo mu się nie spodobał nie wiedzieć czemu...
Rozrabia i czeka na wyjazd ok.20.05

Posted

Osa napisał(a):

Zdjęcia najwcześniej w sobotę - moja lustrzanka rozbita w pył a Kasia zabrała swój aparat i jak przyjedzie to wtedy zrobimy zdjęcia.
Dlatego pisałam że zdjęcia nawcześniej w sobotę

Posted

Odpicowany???
A kto Wam powiedział że ten zbój jest odpicowany...
Ja nie wiem czy aby na pewno można powiedzieć że jest czysty.
Właśnie się był wytarzał w świeżo skoszonej trawie i jest cały w zielonych ścinkach i w ogóle jest zielony.:lying:
Efekt tyrzania ujżawszy i się nie zachwyciszwszy próbę sprężystości gleby podjęłam...:mdleje:

Posted

Osa napisał(a):
Odpicowany???
Efekt tyrzania ujżawszy i się nie zachwyciszwszy próbę sprężystości gleby podjąłam...:mdleje:

:roflt::roflt::roflt:Małgoś proszę Cię! ... Umarłam :lol::lol::lol:

Posted

Ogi razem z Patusią-Patelką dotarł cały i zdrowy do cudownej rodziny.
Patusia u nich zostaje a Ogi w niedzielę czyli dzisiaj jedzie do swojego domu w Szczecinie do wujka tychże Państwa.
Rodzina wspaniała,pro zwierzęca - nowa Pani Patusi aktywnie działa w TOZ-ie.
Wujek Pani Dominiki już nie może doczekać się pieska - Ogi będzie miał do dyspozycji ogród i duuużo spacerów bo jego nowy Pan bardzo je lubi i szukał właśnie takiego aktywnego pieska.
Jako wyprawkę Ogi dostał swój ulubiony kocyk, nowe szeleczki i oczywiście ulubiona piłkę..
Wieczorkiem zadzwonię do Pani Dominiki i zapytam czy już piesek dotarł do nowego domku:)

Posted

W niedzielę Ogi spotkał się z nowym Panciem
Miłość wzajemna od razu i ogólne zachwycenie nowego Pana.
Wszystko jest jak najlepiej - wieczorem dotarli do domu w Szczecinie.
Za tydzień jak mąż Pani Dominiki będzie w Szczecinie to odwiedzi wujka i zrobi zdjęcia Ogiemu w jego nowym domu.

Posted

Mam najnowsze zdjęcia Ogiego :)
Piesek znalazł super dom.
Ma wspaniałego Pana który bardzo go kocha
Ogiś wypiękniał - widać że jest szczęśliwy i kochany.

[SIZE="4"]Dziewczyny zmieńcie w końcu tytuł wątku!:)