Agucha Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Osa napisał(a):U Ogiego wszystko Oki...:) I mamy potwierdzenie! Ogi ma dom w Szczecinie - za ok.tydzień-półtora psiak rusza w drogę! Trzymajcie kciukasy - dom fajny z ogrodem,bez innych zwierzaków i ze świetnym Panciem który już się nie może doczekać pieska. Wiedziałam, że mu się uda! Nasz Ślązak jedzie na pomorze :multi::multi::multi: Quote
Osa Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Agucha napisał(a):Wiedziałam, że mu się uda! Nasz Ślązak jedzie na pomorze :multi::multi::multi: Nooo....:) Za to z Mikim jest fatalnie - ma potwierdzony guz mózgu i na dokładkę schizofrenię... Jestem załamana. Dosłownie. Piesek ma zmienione leki bo poprzednie były mało skuteczne ale niestety szanse na poprawę są marne.Guz szybko rośnie a najgorsze że on nie jest szczęśliwy- ma urojenia, zwidy...Żyje w swoim świecie ale nie jest w nim szczęśliwy - dopóki nie cierpi walczymy Quote
Agucha Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Osa napisał(a):Nooo....:) Za to z Mikim jest fatalnie - ma potwierdzony guz mózgu i na dokładkę schizofrenię... Jestem załamana. Dosłownie. Piesek ma zmienione leki bo poprzednie były mało skuteczne ale niestety szanse na poprawę są marne.Guz szybko rośnie.. Stąd ta agresja :( Straszne... Co dalej? Kurcze, nie wiem czy operacja to dobre wyjście... schizofrenię raczej ciężko będzie pokonać :( No i te koszty... Quote
zerduszko Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 No to cudne wieści :) Trzymam kciuki żeby tym razem obyło się bez komplikacji. Jakies zdjatko by się przydało, żeby oczy nacieszyć :] A Miki ma wątek an dogo?? "Nasz" Haśko sznupek ma podejrzenie guza mózgu :( Quote
Osa Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Agucha napisał(a):Stąd ta agresja :( Straszne... Co dalej? Kurcze, nie wiem czy operacja to dobre wyjście... schizofrenię raczej ciężko będzie pokonać :( No i te koszty... Zrobimy co w ludzkiej mocy. Koszty nie są najważniejsze - najgorsze są złe rokowania.Guz jest praktycznie nieoperacyjny Owszem można spróbować wyciąć ale z tego co mówią weci pies tego nie przeżyje lub zrobimy z niego roślinę... Są już niestety zaawansowane, daleko psunięte zmiany. zerduszko napisał(a): A Miki ma wątek an dogo?? "Nasz" Haśko sznupek ma podejrzenie guza mózgu :( Nie. Miki był pozyskany inną drogą niż Dogo - wątku nie ma. Jest na naszej stronie. Ogi będzie miał zrobione fotki koło soboty - bo teraz nie bardzo mam jak - moja sunia jest bardzo chora. Quote
Agucha Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Osa napisał(a):Zrobimy co w ludzkiej mocy. Koszty nie są najważniejsze - najgorsze są złe rokowania.Guz jest praktycznie nieoperacyjny Owszem można spróbować wyciąć ale z tego co mówią weci pies tego nie przeżyje lub zrobimy z niego roślinę... Są już niestety zaawansowane, daleko psunięte zmiany. Taki młody psiaczek :( Mikosiu, nadal bardzo mocno zaciskam za Ciebie kciuki!!!:-( Osa napisał(a): Ogi będzie miał zrobione fotki koło soboty - bo teraz nie bardzo mam jak - moja sunia jest bardzo chora. Nieszczęścia chodzą parami... Co się dzieje z Twoją kruszynką? Quote
Osa Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Agucha napisał(a): Nieszczęścia chodzą parami...Co się dzieje z Twoją kruszynką? Niestety... Wybaczcie mi ale nie mam siły o tym pisać... Quote
Osa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Bjuta napisał(a): A jak Ogi? Osa napisał(a):U Ogiego wszystko Oki...:) I mamy potwierdzenie! Ogi ma dom w Szczecinie - za ok.tydzień-półtora psiak rusza w drogę! Trzymajcie kciukasy - dom fajny z ogrodem,bez innych zwierzaków i ze świetnym Panciem który już się nie może doczekać pieska. A co tam Ogiemu... Zdrowy,wesoły,właśnie wykąpany. Ma apetyt, lata z piłką...Pogonił Pysia -nowego pekina bo mu się nie spodobał nie wiedzieć czemu... Rozrabia i czeka na wyjazd ok.20.05 Quote
Agucha Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Malgoś, pokaz nam Ogisia :) Ciekawość mnie zżera jak on teraz wygląda taki odpicowany :) Quote
Osa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Osa napisał(a): Ogi będzie miał zrobione fotki koło soboty - bo teraz nie bardzo mam jak - moja sunia jest bardzo chora. Zdjęcia najwcześniej w sobotę - moja lustrzanka rozbita w pył a Kasia zabrała swój aparat i jak przyjedzie to wtedy zrobimy zdjęcia. Dlatego pisałam że zdjęcia nawcześniej w sobotę Quote
Agucha Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Przeoczyłam ten wpis :oops: Czekamy w takim razie :) Quote
Osa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Odpicowany??? A kto Wam powiedział że ten zbój jest odpicowany... Ja nie wiem czy aby na pewno można powiedzieć że jest czysty. Właśnie się był wytarzał w świeżo skoszonej trawie i jest cały w zielonych ścinkach i w ogóle jest zielony.:lying: Efekt tyrzania ujżawszy i się nie zachwyciszwszy próbę sprężystości gleby podjęłam...:mdleje: Quote
Agucha Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Osa napisał(a):Odpicowany??? Efekt tyrzania ujżawszy i się nie zachwyciszwszy próbę sprężystości gleby podjąłam...:mdleje: :roflt::roflt::roflt:Małgoś proszę Cię! ... Umarłam :lol::lol::lol: Quote
Betta Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 oj, to ja tylko czekam na info że nowy Pan jest zachwycony Ogusiem..... a jego temperament nie przyprawi go o za...wrót głowy :) Quote
Osa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ogi razem z Patusią-Patelką dotarł cały i zdrowy do cudownej rodziny. Patusia u nich zostaje a Ogi w niedzielę czyli dzisiaj jedzie do swojego domu w Szczecinie do wujka tychże Państwa. Rodzina wspaniała,pro zwierzęca - nowa Pani Patusi aktywnie działa w TOZ-ie. Wujek Pani Dominiki już nie może doczekać się pieska - Ogi będzie miał do dyspozycji ogród i duuużo spacerów bo jego nowy Pan bardzo je lubi i szukał właśnie takiego aktywnego pieska. Jako wyprawkę Ogi dostał swój ulubiony kocyk, nowe szeleczki i oczywiście ulubiona piłkę.. Wieczorkiem zadzwonię do Pani Dominiki i zapytam czy już piesek dotarł do nowego domku:) Quote
Bjuta Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Bardzo się cieszę!!!! Ciekawe, czy będą foteczki... Quote
Osa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 W niedzielę Ogi spotkał się z nowym Panciem Miłość wzajemna od razu i ogólne zachwycenie nowego Pana. Wszystko jest jak najlepiej - wieczorem dotarli do domu w Szczecinie. Za tydzień jak mąż Pani Dominiki będzie w Szczecinie to odwiedzi wujka i zrobi zdjęcia Ogiemu w jego nowym domu. Quote
Betta Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 subcio :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Agucha Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Zapraszam na bazarek dla plaskatych w potrzebie :) http://www.dogomania.pl/threads/186494-ISTNE-CUDA...-NA-KIJU-%29-dla-PLASKATYCH-w-potrzebie!-Do-13.06-godz-24?p=14763756#post14763756 Quote
Osa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Mam najnowsze zdjęcia Ogiego :) Piesek znalazł super dom. Ma wspaniałego Pana który bardzo go kocha Ogiś wypiękniał - widać że jest szczęśliwy i kochany. [SIZE="4"]Dziewczyny zmieńcie w końcu tytuł wątku!:) Quote
Recommended Posts