Bjuta Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Czy Ogi ciągle szczeka z pretensjami o ciachnięte jajeczka? Quote
Agucha Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dziwicie się... do tej pory mógł suczki "wyrywać" na te swoje cudne ząbki, a teraz cóż mu poza nimi pozostało? :D :D ;) Quote
zerduszko Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Agucha napisał(a):Dziwicie się... do tej pory mógł suczki "wyrywać" na te swoje cudne ząbki, a teraz cóż mu poza nimi pozostało? :D :D ;) U mnie w domu, to on wolał zdecydowanie wyrywać chłopca :eviltong: Quote
Agucha Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 O proszę, no to już w ogóle nic mu nie pozostało :D :D :D Quote
koci-świat Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ogi jest naprawdę wspaniałym, niekonfliktowym psem. Jedno jest pewne-nie może być jedynakiem. Drugi pies, nawet gdy całkiem Ogim się nie interesuje, powoduje że jest on całkiem spokojny i nie szczeka non-stop. Na razie zasuwa w kołnierzu-bardzo interesował się szwami po kastracji. Ale nawet kołnierz mu w niczym nie przeszkadza. Ktoś kto go adoptuje będzie miał dużo szczęścia. Quote
zerduszko Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 koci-świat napisał(a):Ogi jest naprawdę wspaniałym, niekonfliktowym psem. Jedno jest pewne-nie może być jedynakiem. Drugi pies, nawet gdy całkiem Ogim się nie interesuje, powoduje że jest on całkiem spokojny i nie szczeka non-stop. Na razie zasuwa w kołnierzu-bardzo interesował się szwami po kastracji. Ale nawet kołnierz mu w niczym nie przeszkadza. Ktoś kto go adoptuje będzie miał dużo szczęścia. Ciekawe z tym szczekaniem, mi się wydał taki cichutki ;) Dużo szczęścia to miał on, u nas w schronie nikt by go nie zauważył :( Quote
Osa Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 On szczeka jak jest sam - jak jest z drugim psem to jakby go nie było wcale... Już nie leje ,nie zaznacza mieszkania i nie gwałci:) Bardzo miły, przesympatyczny i niekłopotliwy psiaczek. Da przyszłym właścicielom dużo radości. Quote
zerduszko Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 To super :) Oby trafił mu się dom z drugim psem, albo ludzie mieszkający w domu, bo na bloku mógłby być problem z sąsiadami. Quote
ossa98 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Widzę, że dobrze się dzieje:-), psiak jest w dobrych rękach, super! Trzymaj się OGI! Quote
NusiaiJa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Nie czytałam całęgo wątku, przepraszam, ale Ja się nie mogę zgodzić z tym że te ząbki go dyskwalifikują przy adopcji. pewnie ta kwestia już była rozpatrywana ale wygląda z nimi śmiesznie i jak dla mnie to jego atut ;-) taki zbój :-) Quote
Osa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ogi jest mistrzem w aportowaniu piłeczki. Jeszcze nie widziałyśmy psa który tak uwielbia się nią bawić i przynosić. Potrafi tak dla pewności trącać nosem rękę ludzia aby broń Boże nie umknęło to niczyjej uwagi że Ogi przyniósł piłeczkę i trzeba mu ją rzucić... Po wygojeniu "brzuszka" (czytać- jajek) będziemy prosiły o ogłoszenia Ogiego.Tekst będzie gotowy. My ogłosimy go również w Metrze ale tak jak pisałam już po zdjęciu szwów. Quote
zerduszko Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Same fajne piesy z tego naszego schronu :) Quote
Betta Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 co tam u Zgryzolka..... Ogisia znaczy sie...? Quote
koci-świat Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 U Ogiego wszystko ok-jest radosny, już zagoiły się szwy po kastracji więc kołnierz zdjęty. Ostatnio przestawił się na zabawę trochę sklapciałą piłką nożną. Jakim cudem on ją aportuje to ja pojęcia nie mam...Widocznie naprawdę ma szczękę jak krokodyl ;-) No i ma swój osobisty fotel: Quote
Osa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='zerduszko']Ale mu się udało :) :loveu::loveu::loveu::loveu: Tak można powiedzieć w pełni tego słowa znaczeniu:) Dzisiaj Ogi pojechał do nowego domu:multi::multi::multi: Zamieszkał ze wspaniałą rodziną - wszyscy są nim zachwyceni - Kasia osobiście go zawiozła.:loveu::loveu::loveu: Ogi zamieszkał w Nowym Dworze Mazowieckim. Za towarzyszkę ma starszą,małą sunię oraz dwoje dzieci w wieku 12 i 16 lat zakochanych w nim bez pamięci:evil_lol: Agucha:) Już go Ci Państwo nie puszczą - rozbroił wszystkich domowników - autentycznie ludzie się w nim zakochali-to wspaniały piesek:loveu: Quote
Agucha Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Chociaż jedna pozytywna wieść w tym dniu!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Trzymaj się Ogisiu... trzymaj tego domku i nie puszczaj ;) Quote
ossa98 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Niesamowite! jak szybko! Super!!!!:multi::multi::multi: Ogisiu, wszystkiego co najpiękniejsze Ci życzę. Oby to była ostatnia przystań. Quote
ossa98 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No to trzeba byłoby zmienić temat wątku, no nie?:-) Czekamy na fotki i wieści z nowego domku. Quote
Recommended Posts