Osa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dostosujemy się Tylko jak najwcześniej chcemy wiedzieć szczegóły odbioru pieska a najważniejsze kiedy, żebyśmy mogły się zorganizować. Quote
ossa98 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Witaj Zgryzolku! niestety na razie nikt nie napisał w sprawie adopcji, ale będziemy wytrwale czekać... Quote
Betta Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 No to szukamy transportu.... Sasasa Quote
zerduszko Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Betta napisał(a):No to szukamy transportu.... Sasasa Napisałam na transportowym i kilka pw, ale jakby co to tez zaglądajcie. Quote
Betta Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 dziewczyny prawdopodobnie uda mi sie załatwic transport z rybnika do kielc za free..... trzymajcie kciuki !! Quote
zerduszko Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Betta napisał(a):dziewczyny prawdopodobnie uda mi sie załatwic transport z rybnika do kielc za free..... trzymajcie kciuki !! Ale po co do Kielc? Jest propozycja transportu pociagniem, tylko on musiałby być zaszczepiony i nie śmierdzący.... Quote
Betta Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 bo z kielc moze łatwiej uda sie znaleźć transport niż ze śląska, ale oczywiście to by musiało byc dograne bo zgryzik w kielcach mógłby przenocować co najwyzej noc.... no a do kielc byłoby za darmo i ja bym z nim jechała...jelsi uda mi sie inne sprawy załatwic a kto z nim pojedzie tym pociągiem ??? no i pociąg to dodatkowa kasa za przewożącego i za psa....dobrze kalkuluję ? i skoro jest propozycja konkretna czemu tu nikt tego nie pisze, wiem że mi wczoraj mówiłaś zerduszko o pociagu ale myślałam że to tylko sugestia.... zgryzika zawsze mozna wcześniej wyciagnac ze schronu, wykąpać, odrobaczyc, ale z szczepieniem p/wirusowcom to nie wiem...na scieklizne oczywiscie był szczepiony (chociaz trzeba sprawdzic czy aktualne jest szczepienie)... Quote
zerduszko Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Betta napisał(a):bo z kielc moze łatwiej uda sie znaleźć transport niż ze śląska, Myślę, że nie. Przynajmniej ja obserwuję większy ruch Śląsk-Wawa, niż Kielce-Wawa. Betta napisał(a):a kto z nim pojedzie tym pociągiem ??? no i pociąg to dodatkowa kasa za przewożącego i za psa....dobrze kalkuluję ? Tylko 15 zł za psa. Transport z BB lub Katowic. Pociagniesz ten temat czy ja mam dogrywać szczegóły? Betta napisał(a):i skoro jest propozycja konkretna czemu tu nikt tego nie pisze, wiem że mi wczoraj mówiłaś zerduszko o pociagu ale myślałam że to tylko sugestia.... Dziś się pojawiła propozycja na transportowym. Pisze w odpowiednim temacie. Betta napisał(a):zgryzika zawsze mozna wcześniej wyciagnac ze schronu, wykąpać, odrobaczyc, ale z szczepieniem p/wirusowcom to nie wiem...na scieklizne oczywiscie był szczepiony (chociaz trzeba sprawdzic czy aktualne jest szczepienie)... Wymagane szczepienie p. wściekliźnie. Jest też opcja płatnego transportu samochodem, ale kwota powalajaca. Quote
Osa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 W odpowiedzi na PW zerduszko - organizujcie transport kiedy tylko możecie - my z odbiorem dostosujemy się w każdy dzień. Quote
zerduszko Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 No to świetnie :) Jeszcze tylko 2 sprawy do dogrania i we wtorek chłopak byłby w Wawie :) Quote
Betta Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 ZBIERAMY NA TRANSPORT DO WARSZAWY - POTRZEBA 50 ZŁ (BILET NA POCIĄG + PALIWO Z RYBNIKA DO KATO) do poniedziałku 08 marca - dorzućcie 5 złociszy a szybko uzbieramy na bilet do LEPSZEGO ŻYCIA staruszka KTO PIERWSZY? Quote
Betta Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 rozmawiałam z kierownikiem...Zgryzik ma aktualne szczepienia a kaganiec nam pożyczą.... tylko ktos z Fundacji miał zadzwonić dogadać szczegóły jak to z wypisem jest ........... Osa .... Kasia miała dzwonić, prawda ? teraz tylko trzeba uzbierać pieniążki na transport.... ludziska prosimy o złotóweczki !!!!! .......................................... Quote
Agucha Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jaki cudak! :loveu: Czemu określony jako "staruszek? :roll: 8-latek to pies dojrzały, ale nie staruszek... z resztą wcale nie wygląda ;) On w rzeczywistości jest długowłosy? Macie jakieś zdjęcia sprzed obcięcia? Jaki ma charakter, jak zachowuje się w stosunku do dzieci i innych zwierzaków? Czy jest wykastrowany? Quote
Betta Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 : ) cudak jest długowłosy, zdjec sprzed ciecia nie ma <mea kulpa> ....do zwierząt zn psów wydaje sie byc łagodny lub ignorujacy....dzieci nie sprawdzono ale do nieznanego człowieka miał stosunek przyjazny... nie bał sie, nie jest wykastrowany nietety dzieki ze wpadłas Quote
Agucha Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 On jest prawdopodobnie mixem shih-tzu...czemu nikt go nie chce? Jest przepiękny w swojej "brzydocie" :) :) :) Quote
figanadrzewna Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 ma coś w sobie niezapomnianego ;) ale fajna ta mordka. Betta, zbierasz na swoje konto? Quote
zerduszko Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Agucha napisał(a):Jaki cudak! :loveu: Czemu określony jako "staruszek? :roll: 8-latek to pies dojrzały, ale nie staruszek... z resztą wcale nie wygląda ;) Pewnie taki pies w naszym schronie to jeden z najstarszych.... Ale jemu moze się udać wyrwać... MUSI :) Quote
Aimez_moi Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Kochane dzieki za zaproszenie. Poprosze o numer konta na pw to dorzuce chociaz grosik....:) Quote
Betta Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 super że wpadłyście Ozzikowe cioteczki.... tak moje konto podam do wpłat....ale na razie proszę tu na wątku deklaracje wyrazić i jak bedzie wszystko tak daleko...czyli będziemy Zgryzolka pakować to wtedy poproszę aby dokonać wpłaty na konto...... Quote
malibo57 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Witam! To ja tez 15 - i namiary dostanę, tak? Quote
Recommended Posts