Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok.
Martwię się o tego małego zgryzolka...czy ktoś go pokocha? jest tyle bid, młodych i uroczych a mimo to siedzą w schronie za kratkami...
Trzeba spróbować pokazać go w jak najlepszym świetle.

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda_z napisał(a):
Kurcze... Taka szansa nie może się zmarnowac!

Beata napisz w temacie, że potrzebny transport do Warszawy!

Transport by się pewnie znalazł. Kto pogada z kierownikiem?

Cieszę się niezmiernie :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Transport by się pewnie znalazł. Kto pogada z kierownikiem?

Ja w schronisku będę dopiero w sobote. Ale jeśli transport znalazłby się wcześniej to ja niestety nie pomogę :/

Posted

magda_z napisał(a):
Ja w schronisku będę dopiero w sobote. Ale jeśli transport znalazłby się wcześniej to ja niestety nie pomogę :/

Obawiam się, że do tego czasu nie znajdziemy transportu.

Przydałyby się fundusze na paliwo.

Posted

Fundusze można nazbierac...transport też może by sie znalazł tylko z kierownikiem najpierw trzeba ugadac a potem transportu szukac....

Osa, dzieki

Posted

Betta napisał(a):
magda_z: ty załatwiałąs juz jakies dt - kierownik sie zgadzał na tak odległe ??

Kilka naszych bokserów pod opieką fundacji pojechało do Warszawy :) I nie tylko bo np. labka z naszego schronu jest na DT Poznaniu ;)
Więc myślę, że z kierownikiem dałoby się dogadac :)

Posted

Bardzo dobra wiadomość:-). Pozostaje jedynie kwestia negocjacji z kierownikiem. Niestety w tym względzie pomóc nie mogę. Dla mnie zupełnie niezrozumiała jest niechęć do wydawania psów na dt. Osoby prowadzące schroniska powinny mieć na uwadze wyłącznie dobro zwierząt a nie swój interes prywatny - w końcu na psiaki gmina przyznaje jakieś środki finansowe.
Tak czy owak...za chwilkę zabieramy się za ogłoszenie. Zdjęcia urocze:-) Zgryzik pokazany w całej okazałości.
Dobrze byłoby napisać nieco więcej o usposobieniu pieska - jaki jest w kontaktach z dziećmi, czy lubi jeździć samochodem, czy potrafi chodzić na smyczy, jakie ma nastawienie w stosunku do innych psów, kotów, czy lubi mizianie, głaskanie, czy raczej jest bardziej wycofany etc. To bardzo ważne informacje z punktu widzenia potencjalnego właściciela...

Posted

Sroki, chyba ślepa jestem. W pierwszym poście było trochę więcej informacji o Zgryziku. Połączymy dwa teksty i postaramy się stworzyć z tego treść ogłoszenia.

Posted

Podajcie mi numer tel do schronu to porozmawiam z kierownikiem .
I w jakich godzinach dzwonić najlepiej żeby go zastać.
Współpracujemy oficjalnie z klikunastoma schroniskami w Polsce i naprawdę można się dogadać.

Może akurat znajdzie wcześniej dom przez Allego co daj mu Boże.

Posted

Osa napisał(a):
Podajcie mi numer tel do schronu to porozmawiam z kierownikiem .
I w jakich godzinach dzwonić najlepiej żeby go zastać.
Współpracujemy oficjalnie z klikunastoma schroniskami w Polsce i naprawdę można się dogadać.

Telefon do schroniska: (032) 42 46 299
Najlepiej dzwonic w godzinach międy 8:00 a 14:00 :)

Posted

Już jest wszystko uzgodnione.
Pan kierownik to bardzo miły człowiek.
Kasia Strzelecka - szefowa "kociego Świata" dogada z nim szczegóły umowy adopcyjnej.
Możecie organizować transport.

Posted

Osa napisał(a):
Już jest wszystko uzgodnione.
Pan kierownik to bardzo miły człowiek.
Kasia Strzelecka - szefowa "kociego Świata" dogada z nim szczegóły umowy adopcyjnej.
Możecie organizować transport.Już jest wszystko uzgodnione.

Huuuuuuuura :multi:

A okąd dokładnie i w jakie dni/pory dnia najlepiej żeby psiak był w Wa-wie? Czy to juz obojętne i dacie radę go odebrać?