Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agucha napisał(a):
Pan niczego sobie...a ma zamiar do nas zajrzeć? :cool3::cool3:

Ja też tak myślę, że niczego sobie...:diabloti:;)
A z tym zaglądaniem - tego niestety nie wiem...
Szczecin daleko trochę od Wa-wy...
Hymmmmmmmmm...:evil_lol:

Posted

wow.... wywołam zdjecie i zaniose kierownikowi !

juz zmieniam chciałam byc pewna że nie zaistnieje znów jakis "kot" na drodze do szczesciea

dzieki KŚ !

Posted

Bjuta napisał(a):
No nie wiem... nie wiem... Chyba jednak jest konieczna wizyta poadopcyjna...

jakbyście miały mnie po drodze to reflektuję! :roflt::roflt::roflt:

Posted

Bjuta napisał(a):
No nie wiem... nie wiem... Chyba jednak jest konieczna wizyta poadopcyjna...

Agucha napisał(a):
jakbyście miały mnie po drodze to reflektuję! :roflt::roflt::roflt:

Kurcze jakby taki "oddział kontrolny" znienacka mu przyjechał to biedak skakałby przez płot wyżej niż Ogi..

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 4 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

Jak może ten Pan dawać tu jakieś znaki skoro facet nawet nie wie o istnieniu portalu DOGOMANIA
Mam numer do dziewczyn "od Ogiego" -dzwoniłam bodajże do Biuty- mówiłam że mam kontakt i że wszystko OK.
Mam kontakt tel. i dzwonię raz na jakiś czas /jeśli ktoś ma wyobrażenie ile plaskatych poszło przez fundację do adopcji to może sobie wyobrazić ile czasu zajmują takie kontakty no i funduszy bo tel kosztuje /
- pies ma się doskonale,jest okazem zdrowia, jest ulubieńcem sąsiadów a Pan świata poza nim nie widzi- fani Ogiego znoszą mu piłki bo dalej uwielbia je aportować, przynosić i zagryzać.
Zdjęć nowych nie mam - niestety nie mogę Wam podać jego tel bo obowiązuje mnie ochrona danych osobowych.
Pani przez którą miałam przesyłane zdjęcia rozeszła się z mężem a to był jego wujek.
Macie do mnie tel dzwońcie udzielę info. Wybaczcie ale ja nie mam czasu podtrzymywać wątków na Dogo.

Posted

[quote name='Osa']Jak może ten Pan dawać tu jakieś znaki skoro facet nawet nie wie o istnieniu portalu DOGO
Dzwoniłam bodajże do Biuty-mam numer do dziewczyn "od Ogiego" mówiłam że mam kontakt i że wszystko OK.
Mam kontakt tel. i dzwonię raz na jakiś czas /jeśli ktoś ma wyobrażenie ile plaskatych poszło przez fundację do adopcji to może sobie wyobrazić ile czasu zajmują takie kontakty no i funduszy bo tel kosztuje /
- pies ma się doskonale,jest okazem zdrowia, jest ulubieńcem sąsiadów a Pan świata poza nim nie widzi- fani Ogiego znoszą mu piłki bo dalej uwielbia je aportować, przynosić i zagryzać.
Zdjęć nowych nie mam - niestety nie mogę Wam podać jego tel bo obowiązuje mnie ochrona danych osobowych.
Pani przez którą miałam przesyłane zdjęcia rozeszła się z mężem a to był jego wujek.
Macie do mnie tel dzwońcie udzielę info. Wybaczcie ale ja nie mam czasu podtrzymywać wątków na Dogo.
Ale spokojnie :lol:
Miałam na myśli to, że nie pisałyście o nim nic od czasu jak tam pojechał i wywnioskowałam, że się dom nie odzywa...
Nie pisałabym tutaj gdybym znalazła info gdzie indziej...
Jestem ciekawa po prostu jak się mają "nasze" rybnickie plaskate.
Nie ma tu dużo ich wątków, a i my nie zaśmiecamy wątku częściej niż raz na kilka miesięcy, żeby nie napisać że na raz na rok (bynajmniej ja...)

Dzięki za informacje. Ciesze się, że fajnie trafił :)

Posted

Zawsze możesz do mnie zadzwonić i się dowiedzieć - ja naprawdę nie mam czasu a stronę fundacyjną uzupełniam jeśli dostane zdjęcia psa lub coś się wydarzy ważnego w jego życiu.
Jeśli jest wszystko dobrze to nic nie piszę - i tak ledwo wyrabiamy na zakrętach.

Posted

[quote name='Osa']Zawsze możesz do mnie zadzwonić i się dowiedzieć - ja naprawdę nie mam czasu a stronę fundacyjną uzupełniam jeśli dostane zdjęcia psa lub coś się wydarzy ważnego w jego życiu.
Jeśli jest wszystko dobrze to nic nie piszę - i tak ledwo wyrabiamy na zakrętach.
Generalnie mogę i nie widzę problemu :)
Ale swoją drogą - rozmowa zajmie tyle samo czasu albo i dłużej niż napisanie krótkiego posta w wolnej chwili tutaj ;)

No to tyle na ten temat :lol:
Więcej nie niepokoję

• 1 year later...