Jump to content
Dogomania

Kim dla ciebie jest pies??  

237 members have voted

1. 1. Kim dla ciebie jest pies??

• Taki jak inne zwierzęta
      4
    • Najlepszy przyjaciel- nie wyobrażam sobie życia bez niego
      242
    • Nie lubię psów
      0
    • Lubię je ale nie traktuję je jak przyjaciela
      2

Recommended Posts

Posted

najlepsza przyjaciółka. tylko psie serce jest niezmienne. kiedyś, gdy wiele osób się ode mnie odwróciło, przez pewną eks-"przyjaciółkę" Indra była przy mnie niezmiennie i tylko ona pocieszała w trudnych chwilach. teraz mam chłopaka, ale i tak to jej wygaduję się ze wszystkiego.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Oczywiście że najlepszy przyjaciel :) Nie wyobrażam sobie życia bez Balbiny. W ogóle bez psa w domu. Jak wracam ze szkoły to musi mnie coś przywitać i w ogóle musi się cos dziać ;)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

dla mnie jest wsyztskim, cały,m światem, bez niego niewyobrażam sobie życia, gdy wracam do domu wiem że za drzwiami czekać będzie mój kochany psiak merdając wesoło ogonkiem, powtórzę słowa większości wole zwierzęta od ludzi

Posted

Kim dla mnie jest pies? Trudno mi opisac to słowami! Jest najlepszym przyjacielem który mnie nigdy nie zawiedzie! Jest najwspanialsza "rzecz"(nie rzecza ale wiecie o co chodzi):p jaka sie mogla czlowiekowi przytrafic! niektorzy jednak nie dorosli do tego zeby miec przy swoim boku tak wspanialaego towarzysza!:angryy:

Posted

Czy możesz marzyć o lepszym przyjacielu niż twój własny pies?!
Powierzasz mu swoje najskrytsze sekrety a on nigdy ich nie wydaje, zawsze wierny, kochający, oddany, gotowy oddać za ciebie życie... Czego chcieć więcej :)