Jump to content
Dogomania

Kim dla ciebie jest pies??  

237 members have voted

1. 1. Kim dla ciebie jest pies??

• Taki jak inne zwierzęta
      4
    • Najlepszy przyjaciel- nie wyobrażam sobie życia bez niego
      242
    • Nie lubię psów
      0
    • Lubię je ale nie traktuję je jak przyjaciela
      2

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla mnie to najlepszy przyjaciel na świecie...:loveu: Nigdy Cię nie oszuka, nie zrani, nie zadrwi z Ciebie itp... Poprostu nie wyobrazam sobietego świata bez psów:cool1:

Posted

To ja powtorze słowa karolin ,że wole zwierzęta od ludzi i ,że pies jest najlepszym przyjacielem:loveu: zawsze moge się do niego przytulic ,nie odwroci się ode mnie,moge mu sie zwierzyc i nikomu nic nie powie:cool3:

Posted

Mój psiak jest największym wynalezionym poprawiaczem mojego humoru i najukochańszym, najbardziej łobuzowatym stworkiem jakiego znam :evil_lol:
a poza tym jest najwspanialszym przyjacielem ... (który nigdy nie odmawia spaceru ;) )

Posted

Witajcie dogomaniacy

Piszecie, że to wasz najlepszy przyjaciel, pocieszacz itp. to prawda wszystko i ja też tak uważam , choć to i może banał:oops:

Dla mnie moja, a raczej nasza Taygusia to członek rodziny bez meldunku:lol: , który ma prawa i obowiązki jak każdy w rodzinie

Uwielbiamy ją i kochamy jak wariaci, jest akceptowana przez wszystkich domowników, bliską i dalszą rodzinę...oraz znajomych:lol: :lol:, jej po prostu nie można nie lubić jak chyba wszystkie samoyedki.... Nie wyobrażamy sobie bez niej wakacji, jeździ z nami tam gdze akceptują psiaki...... i wszyscy są zadowoleni:lol: a zwłaszcza ta wiecznie uśmiechnięta (choć kiedyś bardzo skrzywdzona) sunieczka...

Pozdrawiam wszystkich kochających psiury

Posted

Nie zagłosowałam,bo dla mnie nie ma tu właściwej odpowiedzi.Moje psy,to jak moje dzieci,z tą różnicą,że dzieci kiedyś opuszczą dom z własnej woli,a moje psiaki,zostaną ze mną do końca.

Posted

To trudne pytanie;) nawet bardzo:P ale mnie mój Apis jest najlepszym (i czasami wydaje mi się że jedynym:( przyjacielem ( wiem że to banalne słowa, ale przecież żadna przyjaźń banalna nie jest ;) ). a psy wogóle? Są moją największą pasą :p - i napewno już tak zostanie:p .

Posted

Cóż.... dla mnie pies jest.. kimś więcej niż tylko najlepszym przyjacielem...
Nie wiem jak to nazwać, ale pies wg. mnie jest i ojcem, i bratem i przyjacielem. Zawsze pomoże na swój wspaniały psi sposób, pomoże tak, jak nie jest w stanie pomóc żaden człowiek...

• 2 weeks later...
Posted

Dla mnie mój Gryfik i Dandi są miłością mojego życia:iloveyou: jak ktoś chce zobaczyć anioła to one są właśnie jego wcieleniem:angel: =mój świat kręci się wokół nich-to wspaniałe mieć hopla takiego słodkiego;)

• 1 month later...
  • 3 months later...