Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O Larze dowiedziałam się dzisiaj, piękna 1,5 roczna, długowłosa sunia w typie owczarka niemieckiego, bardzo w typie. Zdjęcia będę miała jutro. Przebywa na terenie śląska, niedaleko Tarnowskich Gór. Szuka domu na cito. Człowiek, który ją ma odda ją ....nie wiem dokładnie, ale się wyprowadza i psa nie zabierze. Wiem, że sąsiedzi ją dokarmiają i postawili jej budę, bo nawet tego nie miała. Z tego co wiem, nie rodziła, nie wysterylizowana.

Gdyby ktoś mógł jej dać kąt, proszę o pw. Mam nr tel.do pani monitorującej sprawę

[IMG=http://img11.imageshack.us/img11/2886/lara001.th.jpg]

Sorry, ale mam problemy z zamieszczeniem fotek.

Posted

Sunia jest przyjazna, lubi psy. Nie ma możliwości wybiegania się, jest cały czas uwiązana. Pan się najprawdopodobniej wyprowadza do bloku, jeżeli nie znajdzie domu będzie musiał oddać ją do schroniska. Foty w najbliższym czasie. Nr do mnie 505 692 928

Posted

Państwo są wstępnie umówieni, żeby zobaczyć sunię na żywo :) Napisałam, że służymy poradami i wsparciem.

Najlepsze jak ślicznoty trafiają do normalnych, kochających domów. Wczoraj widziałam psa wielkości ogara, chociaż z daleka wyglądał jak doberman z ogonem...krążył, więc nie wiem czy sie zgubił czy ktoś robił wiosenne porządki. Się rozejrzę.

Posted

Cóż okazuje się, że z panią się nikt nie kontaktował w sprawie Lary, a osoba o nicku tadeq była aktywna dzisiaj na dogo, tylko szkoda, że na priv pisała mi, ze są wstępnie umówieni, gdy taka sytuacja nie miała miejsca.

Posted

tadq napisał mi w pw 16.02, że są wstępnie umówieni z panią na oglądanie Lary, dzwonię do niej , a z nią nikt się nie umawiał. Dopiero po tym jak napisałam na forum i wysłałam pw z zapytaniem Czy kontaktowali się z panią , zadzwonili do niej.

Ja nie wiem, ale w tym momencie to taka osoba jest dla mnie niewiarygodna.

Posted

Dostałam pw od tadeq , że rzucam oskarżenia, itp. Rozmawiałam z panią Bożenką i nikt się z nią nie umawiał, a telefon dostała wczoraj po moim wpisie na forum. Zresztą po wstępnym umówieniu należałoby wdrożyć jeszcze inne procedury....jak np. powiadomienie osoby u której pies jest.
Ja stwierdzam tylko fakty.

Posted

Oj nie podoba mi sie to, jesli Pani Bozena, (bo rozumiem ze to ona glownie zajmuje sie adopcją Lary), tez tak mysli, to ten domek odpada.. Sunia jest przepiękna, powinna znalezc szybko dom.

Posted

To są takie nieciekawe sytuacje, bo jedna strona twierdzi coś innego niż druga. Tym bardziej, że gdyby się umówiono należałoby powiadomić osobę, która jest właścicielem psa, że ktoś przyjedzie psa obejrzeć. A pani Bożena wie, że ja też muszę wiedzieć jeśli ktoś się zgłosi.A mnie po prostu w piątek przemknęło przez myśl, ze w poniedziałek sie umówili na wstępne oglądanie psa i cisza.....i zadzwoniłam zapytać jak sprawa. A tu się okazuje, że nikt nie dzwonił.