dorobella Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 O Larze dowiedziałam się dzisiaj, piękna 1,5 roczna, długowłosa sunia w typie owczarka niemieckiego, bardzo w typie. Zdjęcia będę miała jutro. Przebywa na terenie śląska, niedaleko Tarnowskich Gór. Szuka domu na cito. Człowiek, który ją ma odda ją ....nie wiem dokładnie, ale się wyprowadza i psa nie zabierze. Wiem, że sąsiedzi ją dokarmiają i postawili jej budę, bo nawet tego nie miała. Z tego co wiem, nie rodziła, nie wysterylizowana. Gdyby ktoś mógł jej dać kąt, proszę o pw. Mam nr tel.do pani monitorującej sprawę [IMG=http://img11.imageshack.us/img11/2886/lara001.th.jpg] Sorry, ale mam problemy z zamieszczeniem fotek. Quote
dorobella Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Sunia jest przyjazna, lubi psy. Nie ma możliwości wybiegania się, jest cały czas uwiązana. Pan się najprawdopodobniej wyprowadza do bloku, jeżeli nie znajdzie domu będzie musiał oddać ją do schroniska. Foty w najbliższym czasie. Nr do mnie 505 692 928 Quote
olalolaa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Piekna sunia, moze ktos sie szybko zakocha? Quote
dorobella Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Dostałam dzisiaj pw, podałam nr tel. zobaczymy :) Quote
olalolaa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ja patrze na zdjęciu w jej piekne oczka.. no jak mozna takie stworzenie oddać? :( Trzymam kciuki, tylko chyba będzie sterylka? Quote
dorobella Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Tam nie ma warunków, państwo chcieliby, żeby była wysterylizowana Quote
olalolaa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 nie no wiem ze tam gdzie jest teraz to nie ma mowy.. Quote
anett Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Witam:lol::lol: gdzie Ty Dorobella takie ślicznoty wynajdujesz?:lol: Jak będą potrzebne ogłoszenia suni daj znać i kontakt do ogłoszeń;) Quote
dorobella Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Państwo są wstępnie umówieni, żeby zobaczyć sunię na żywo :) Napisałam, że służymy poradami i wsparciem. Najlepsze jak ślicznoty trafiają do normalnych, kochających domów. Wczoraj widziałam psa wielkości ogara, chociaż z daleka wyglądał jak doberman z ogonem...krążył, więc nie wiem czy sie zgubił czy ktoś robił wiosenne porządki. Się rozejrzę. Quote
dorobella Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Cóż okazuje się, że z panią się nikt nie kontaktował w sprawie Lary, a osoba o nicku tadeq była aktywna dzisiaj na dogo, tylko szkoda, że na priv pisała mi, ze są wstępnie umówieni, gdy taka sytuacja nie miała miejsca. Quote
olalolaa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Czyli co? w kulki sobie ktoś poleciał bo nie rozumiem?:roll: nic z tego? :-( Quote
dorobella Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 tadq napisał mi w pw 16.02, że są wstępnie umówieni z panią na oglądanie Lary, dzwonię do niej , a z nią nikt się nie umawiał. Dopiero po tym jak napisałam na forum i wysłałam pw z zapytaniem Czy kontaktowali się z panią , zadzwonili do niej. Ja nie wiem, ale w tym momencie to taka osoba jest dla mnie niewiarygodna. Quote
olalolaa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 hmm no to ładnie, dla mnie tez taki ktos odpada.. Albo jak juz, trzeba dobrze sprawdzic ten domek. Quote
dorobella Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Dostałam pw od tadeq , że rzucam oskarżenia, itp. Rozmawiałam z panią Bożenką i nikt się z nią nie umawiał, a telefon dostała wczoraj po moim wpisie na forum. Zresztą po wstępnym umówieniu należałoby wdrożyć jeszcze inne procedury....jak np. powiadomienie osoby u której pies jest. Ja stwierdzam tylko fakty. Quote
olalolaa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Oj nie podoba mi sie to, jesli Pani Bozena, (bo rozumiem ze to ona glownie zajmuje sie adopcją Lary), tez tak mysli, to ten domek odpada.. Sunia jest przepiękna, powinna znalezc szybko dom. Quote
dorobella Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 To są takie nieciekawe sytuacje, bo jedna strona twierdzi coś innego niż druga. Tym bardziej, że gdyby się umówiono należałoby powiadomić osobę, która jest właścicielem psa, że ktoś przyjedzie psa obejrzeć. A pani Bożena wie, że ja też muszę wiedzieć jeśli ktoś się zgłosi.A mnie po prostu w piątek przemknęło przez myśl, ze w poniedziałek sie umówili na wstępne oglądanie psa i cisza.....i zadzwoniłam zapytać jak sprawa. A tu się okazuje, że nikt nie dzwonił. Quote
beka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Wysłałam ją do dwóch osób, które chciały adoptowac Tarę. Trzymam kciuki. Quote
dorobella Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 :thumbs::thumbs::thumbs: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Ja też trzymam Quote
dorobella Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Lara pojechała do nowego domu, jakiś znajomy właściciela ją przygarnął. Quote
beka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 mam nadzieję że nie bedzie jej rozmnażał. Quote
dorobella Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Podobno dobry dom.... ale pani Bożena ma zrobić wywiad i monitorować sprawę czy u Lary wszystko dobrze. Quote
Recommended Posts