LadyS Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Piękna Zuzanka ma nie więcej, niż 2-3 lata. Jest malutka, czarna, ale zachowuje się jak żywe złoto. W boksie nie wchodzi w konflikty z innymi psami, raczej żyje obok nich. Uwielbia ludzi - na nasz widok skakała na wysokość metra przy kracie w boksie. Mordka jej się cieszy do każdego człowieka, podobnie jak i całe ciałko - gdy wyjęliśmy ją z boksu, nie wiedziała, kogo najpierw obcałować :loveu: Zuzanka to cudna, żywa sunia - potrzebujemy dla niej pilnie deklaracji na DT, chcemy, aby trafiła do hoteliku u funii - to tylko 240 zł miesięcznie (albo 180 zł, jeśli będzie w boksie z innym psem), a jednak aż, jeśli utrzymuje się kilka psy. Prosimy o deklaracje dla niej i pomoc w szukaniu stałego domu. Kontakt w sprawie adopcji: schroniskonowodwor@gmail.com tel. 606582497 gg 15894479 ------------------------------------ Od 13 marca Zuzia przebywa w cudownym, forumowym domku u evl, która zakochała się w psicy od pierwszego wejrzenia! ------------------------------------ Wszystkie osoby, które wpłaciły pieniądze bezpośrednio na konto kliniki na Stefczyka prosimy o wysłanie potwierdzenia przelewu do E-S Bezpośrednio do skarpety nowodworskiej doszły dedykowane na Zuzankę wpłaty od: 10 zł - mercy 10 zł - kakadu 30 zł - AgusiaP Na Zuzankę wpłynęło na konto kliniki 200 zł - z zapasów skarpety nowodworskiej oraz deklaracji ogólnych. [SIZE="3"]Zuzanka pilnie potrzebuje wsparcia finansowego, nie dajmy tej suczce zostać w schronisku, niech ma swoją szansę! Quote
evel Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Zuzanka to super pies i na dodatek jeszcze "świeżak"... Fajnie byłoby ją zabrać jak najwcześniej, ale w tym potrzebna nam Wasza pomoc - same nie damy rady... Edit: najnowsze zdjęcia naszej panienki są na stronie 15 :cool3: Quote
E-S Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jaka słodziutka ! Ja na wątku Niki-Aniki co to się psem okazała zadeklarowałam stale 50 zł na psinę nowodworską i deklarację podtrzymuję :) Tam została do rozstrzygnięcia w głosowaniu demokratycznym i powszechnym kwestia wyboru psa/psów na hotel do Funi, ale ja głosuję za tą uśmiechniętą mordką :) Ewa Ewa Quote
LadyS Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Maleńka, skacz do góry po ciotki... Quote
E-S Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Widać, że radosny, roześmiany do ludzi psiak - nie można pozwolić, żeby ten śliczny pychol posmutniał w schronisku. Ewa Quote
LadyS Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Piękności, czemu u Ciebie nikogo nie ma? Quote
Basia1968 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 no to jestem - czyli Zuzia ma ode mnie deklaracje - wprawdzie 10 zł ale dobre i to Quote
LadyS Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Zuzanka w poniedziałek idzie do domowego DT, w zamian za karmę i weta - ma zapewniony DT na miesiąc, myślę, że przez ten czas spokojnie znajdziemy dla niej dom :) Quote
LadyS Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 No i się pochwaliłyśmy za wcześnie - DT zrezygnowało, coś tam nagłego wypadło - mała wiec potrzebuje deklaracji na pobyt w hoteliku... Quote
LadyS Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Basia1968 napisał(a):ooooo kurcze Ja sobie pomyślałam o wiele gorzej,bo miałyśmy jutro z evl ją zabrać, wykąpać, przejechać sie do weta... A tak, nie mamy gdzie jej wsadzić, więc na razie zostaje w schronisku... Quote
LadyS Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Podnosimy Zuzankę i prosimy o deklaracje dla niej... Quote
E-S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Śliczna, mała, roześmiana do ludzi czarnulka prosi o deklaracje stałe, choćby 5 zł. Jest adopcyjna, przemiła, nastawiona na człowieka, więc nie ma obaw co do tego, że deklaracjami człowiek się uwięzi na zawsze. Ewa Quote
evel Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Mercy, każdy grosz dla Zuzanki jest szansą na nowe życie! Dziękujemy serdecznie :Rose: Quote
LadyS Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Dziękujemy Mercy, prosimy nadal o deklaracje! Quote
E-S Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Deklaracje przeuroczej, śmiejącej się suczki mikropieska Zuzanki: E-S - 50 zł (to miała być deklaracja nie na konkretnego pieska, ale po prostu na miejsce dla nowodworskiego pieska, wyszło jak wyszło :), natomiast po wyadoptowaniu Zuzi deklaracja zostaje) Basia 1968 - 10 zł Mercy - 10 zł w sumie - 70 zł. Niestety ta kwota jest zbyt mała, aby dorobić bazarkami .... Maleńka, przeurocza sunieczka, która potrafi się śmiać do ludzi i potwornie za nimi tęskni - prosi o stałe deklaracje, nawet 5 zł da jej szansę na domek ... , to nie są na długo deklaracje, ona szybciutko znajdzie domek - maleńka bardzo prosi i ślicznie się śmieje Quote
LadyS Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Musimy uzbierać przynajmniej 120-130 zł, bo 50 zł jest łatwiej nadrobić bazarkami, zaś w przypadku czterech psów to jest aż 200 zł... Prosimy o wsparcie! E- S - dzięki za podsumowanie deklaracji - przekleje do pierwszego postu. Quote
eski Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Czy psinka ma jakies ogloszenia ? Allegro ? Jest naprawde sliczna i mysle, ze szybciutko znajdzie domek. Quote
LadyS Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Ma póki co tylko allegro, które zresztą niedługo się kończy. Quote
E-S Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='ladySwallow']Ma póki co tylko allegro, które zresztą niedługo się kończy. Zrobiłam coś takiego i od razu - post factum co prawda, ale lepiej późno niż wcale - proszę o zgodę autora zdjęć Zuzanki o zgodę tu na wątku na ich nieodpłatne wykorzystanie i publikację. choć - już po śliwkach, poszły konie po betonie. http://pieski-pieseczki-do-adopcji.blog.onet.pl/ Nie mam czasu na więcej, Bugi już ryczy na spacer ... Ewa Quote
LadyS Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Ja się zgadzam i sądzę, że mogę powiedzieć, że evl też :D Quote
Recommended Posts