sylwiak Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 W noc sylwestrową w Gdyni Wiczlinie zaginęła suczka (biało ruda) rasy bernardyn. Wabi się Tekila, jest bardzo łagodna. Niestety nie mogę zamieścić fotki-mogę przesłać z telefonu.Może ktoś ją znalazł? Quote
sylwiak Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Niestety nie. Szukaliśmy wszędzie i nic......... Quote
Malwi Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 prześlij proszę na maila info@bernardyn.com.pl zdjęcia , jakieś informacje o niej i numer kontaktowy. Quote
sylwiak Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Pisałam wcześniej,że mam problem z umieszczeniem zdjęcia na forum,mogę wysłać z mojego (509255711) telefonu-tylko proszę o podanie swojego.z góry dziękuję i pozdrawiam Quote
sylwiak Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 wysłałam.Dziękuję. Tekila to ten większy piesek:) Quote
sylwiak Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Jeszcze raz dzięki.Może teraz ktoś się zgłosi.Pozdrawiam serdecznie Quote
sylwiak Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Kochani. Ogłoszenie nieaktualne. Wczoraj po prawie trzech miesiącach Tekila się znalazła. Była w gospodarstwie w Łężycach. Pamiętajcie,trzeba wierzyć,że piesek żyje i szukać,szukać,szukać. Pozdrawiam - szczęśliwa Sylwia:) Quote
Malwi Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 dziękujemy za informacje :) życzymy szczęścia i żeby "mała" więcej nie ginęła ;) mam jeczcze pytanie... czy psina jest wysterylizowana ? Quote
sylwiak Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Niestety nie była i wkrótce będzie mamą:) Ale damy radę,już są chętni na dzieci Tekilki:) Quote
Malwi Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 ... wtakim razie proszę aby po urodzeniu i odchowaniu maluchów ją wysterylizować ... nie będzie problemu z następnymi szczeniakami , bo wbrew pozorom , może to i cudowne małe kuleczki , ale jest to ogromny problem. Pozdrawiam, i czekam na informację o sterylizacji ;) Quote
Recommended Posts