kanna Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 a ta pani się przypadkiem nie rozmyśłiła?.....mała już tak długo na nią czeka.... Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dziewczyny problem w przypadku Luny polega na tym,ze w przyszłym domku Luny jest zgoda ale tylko na jednego psiaka-obecną domowniczkę Saszę.Pani jest po szpitalu i mąz jest pełen obaw czy domek poradzi sobie z dwoma psiakami.Tak więc nie cała rodzina akceptuje 2 psiaki w domu.Doszłysmy do wniosku,ze dopóki nie bedzie zgody całej rodziny na adopcje Luny to adopcja nie wchodzi w grę!Szukamy nadal domku dla Luny! Quote
kanna Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 no pięknie....a ja chciałam małą z ogłoszeń Lando w marcu.......był dom..ale ona już czekała... mam prośbę...czy nowe zdjęcia małej..takie śliczniutkie...? i opis....bo mała przecież rośnie i się zmienia...... Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Pani jeszcze nie odpisała na moja wiadomośc w tej sprawie ale mysle ,ze domku bedziemy szukac!Jak tylko dostanę maila zaraz napiszę! Quote
Andzike Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ehh... szkoda :( ale skoro nie ma zgody wszystkich domowników, to nie ma co wysyłać tam Lunki... Jej się należy idealny domek, w którym wszyscy będą ją kochać ! Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 My tez tak myślimy i dlatego tak zdecydowałysmy!Lunka ma mieć szczęsliwy dom! Quote
bahlsa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='kanna']no pięknie....a ja chciałam małą z ogłoszeń Lando w marcu.......był dom..ale ona już czekała... mam prośbę...czy nowe zdjęcia małej..takie śliczniutkie...? i opis....bo mała przecież rośnie i się zmienia......[/QUOTE] Romciu, bardzo proszę... odpowiedzcie kannie. Znajduje dla husky i huskopodobnych super domki. To bardzo zapracowana dziewczyna, dlatego wszystko musi być podane "jak na talerzu" ;). I zdjęcia... ze spacerku konieczne.. Lunka urosła przecież bardzo :) Mogę prosić? :modla: Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Bahlsa na pewno odpowiemy! Nam tez bardzo zalezy! Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Przed chwila dowiedziałam sie ,ze Lunka znalazła dom!Została wyadoptowana prosto ze schroniska!Bedzie mieszkała tuz pod Łowiczem.Odwiedzimy Cie mała!Mam nadzieje ,ze domek bedzie domkiem szczęśliwym! Quote
kajkoowa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Romka']Przed chwila dowiedziałam sie ,ze Lunka znalazła dom!Została wyadoptowana prosto ze schroniska!Bedzie mieszkała tuz pod Łowiczem.Odwiedzimy Cie mała!Mam nadzieje ,ze domek bedzie domkiem szczęśliwym![/QUOTE] :multi: Wspaniale!! Quote
Figafiga Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 właśnie wertuję wątki i co widzę??? Lunka ma dom!!! super Quote
Recommended Posts