Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny problem w przypadku Luny polega na tym,ze w przyszłym domku Luny jest zgoda ale tylko na jednego psiaka-obecną domowniczkę Saszę.Pani jest po szpitalu i mąz jest pełen obaw czy domek poradzi sobie z dwoma psiakami.Tak więc nie cała rodzina akceptuje 2 psiaki w domu.Doszłysmy do wniosku,ze dopóki nie bedzie zgody całej rodziny na adopcje Luny to adopcja nie wchodzi w grę!Szukamy nadal domku dla Luny!

Posted

no pięknie....a ja chciałam małą z ogłoszeń Lando w marcu.......był dom..ale ona już czekała...

mam prośbę...czy nowe zdjęcia małej..takie śliczniutkie...?

i opis....bo mała przecież rośnie i się zmienia......

Posted

Ehh... szkoda :( ale skoro nie ma zgody wszystkich domowników, to nie ma co wysyłać tam Lunki... Jej się należy idealny domek, w którym wszyscy będą ją kochać !

Posted

[quote name='kanna']no pięknie....a ja chciałam małą z ogłoszeń Lando w marcu.......był dom..ale ona już czekała...

mam prośbę...czy nowe zdjęcia małej..takie śliczniutkie...?

i opis....bo mała przecież rośnie i się zmienia......[/QUOTE]

Romciu, bardzo proszę... odpowiedzcie kannie.
Znajduje dla husky i huskopodobnych super domki.
To bardzo zapracowana dziewczyna, dlatego wszystko musi być podane "jak na talerzu" ;).
I zdjęcia... ze spacerku konieczne.. Lunka urosła przecież bardzo :)
Mogę prosić? :modla:

Posted

Przed chwila dowiedziałam sie ,ze Lunka znalazła dom!Została wyadoptowana prosto ze schroniska!Bedzie mieszkała tuz pod Łowiczem.Odwiedzimy Cie mała!Mam nadzieje ,ze domek bedzie domkiem szczęśliwym!

Posted

[quote name='Romka']Przed chwila dowiedziałam sie ,ze Lunka znalazła dom!Została wyadoptowana prosto ze schroniska!Bedzie mieszkała tuz pod Łowiczem.Odwiedzimy Cie mała!Mam nadzieje ,ze domek bedzie domkiem szczęśliwym![/QUOTE]
:multi: Wspaniale!!