Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']Mnie sie wydaje tez ze Tuptus jest ok. tylko musi miec swojego wlasciciela i sie z nim zaprzyjaznic. Trzeba by mu znalezc osobe, ktora go potrafi poprowadzic.

i własnie to wystarczy.

Posted

Szarotka napisał(a):
Hej Marlenka ?? jak Wam sie z Tuptusiem randka udala??

Dzis Tuptuś zostanie zapoznany z nowa dziewczyną , tą która będzie z nim " chodzić " wczoraj niestety mi znowu coś wypadło z moją malutka musiałam do weta jechać , ale dziś po 17 idziemy do Tuptusia , kask ochronny naszykowany , rękawice też , juz nie mówiąc o ochraniaczach nóg .
Zapozna sie Talib z Anią i będą sobie romansować , nie wiem tylko czy Tuptuś ewentualnie nie zje 8 miesiącznego amstaffa którego Ania ma ( Barakowi się prawie udało )

Posted

[quote name='ketunia']Z tego co mi wiadomo to dziewczyny nie zostały zjedzone przez Talibka;)
bo przeciez to nie smok tylko bardzo fajny Pies. Pies, przez duże P. Nie byłem obecny jak były dziewczyny, pojechałem do szpitala do radomia zobaczyc kolege jak go poskładali. zdziebko zaliczył dzwona na quadzie. Przez tydzien cienkko mu sie zyło, ale dostał troche obcej krwi i juz chec do zycia wróciła. To była krew od jakies młodej dziewczyny, podobno :-)

Posted

Słuchajcie , Tuptus nawet nie probował nikogo uzreć , był bardzo grzeczny nawet Baraka mi nie chciał zjeśc wrecz odwrotnie . Na smyczy troszkę ciągnąl , do psów przechodzacych obok sie stawiał , ale na" Tuptuś fe" wracało wszystko do normy . Nie wiem czy ta dziewczyna będzie go wyprowadzac bo się go boi .... mówi że groźnie wygląda :) Mz mi dac dzis znac ... moze sie jednak przekona . ogólnie to wszystko oki , spodnie mi Tuptus wyświechtał łapami ale to z radości jak na mnie skakał .

Posted

Ingrid44 napisał(a):
To dobre wiadomosci, moze by ogloszenie troche zmienic jak on nie taki grozny. Zal mi jego bo widac brakuje mu swojego czlowieka na pelny etat.

Uwaga!!!
Ciotka Joanna83 ( sprawdzyni że 2 szczeniki ode mnie i Nugat sa mieszkańcami Białegostoku) bierze się za ogłaszanie Tuptusia w swoich rejonach .

Ciotka jest niezawodna i umie odstraszyc złe domki .

Posted

Mnie sie zawsze wydawalo, ze Tuptus nie taki grozny jak go maluja :):) Nie wiem jak sie mozna takiej malizny bac:):)
Ingrid widziala co moja Maya potrafi wyprawiac a sie nie bala, Tuptus przy niej to wogole nie ma o czym mowic.
Tuptek moze wreszcie zrobia ci jakies dobre ogloszenia i sie wyadoptujesz :):)

Posted

marlenka napisał(a):
Uwaga!!!
Ciotka Joanna83 ( sprawdzyni że 2 szczeniki ode mnie i Nugat sa mieszkańcami Białegostoku) bierze się za ogłaszanie Tuptusia w swoich rejonach .

Ciotka jest niezawodna i umie odstraszyc złe domki .

To Wspaniale. A tak nawiasem to powiedz kolezance ktora boi sie Tuptusia ze nie mozna podchodzic do psa ze strachem bo psy wyczuwaja energie- ludzi i innych psow. Jak poczuje ze ona sie go boi to wtedy bedzie pokazywal kto tu rzadzi.

Posted

Szarotka napisał(a):
Mnie sie zawsze wydawalo, ze Tuptus nie taki grozny jak go maluja :):) Nie wiem jak sie mozna takiej malizny bac:):)
Ingrid widziala co moja Maya potrafi wyprawiac a sie nie bala, Tuptus przy niej to wogole nie ma o czym mowic.

ogłoszenia to są non stop , tylko co z tego jak on " agresywny "

Posted

Posted

marlenka napisał(a):
ogłoszenia to są non stop , tylko co z tego jak on " agresywny "

Ty wiesz najlepiej jaki on jest bo go widzialas . Nikt z nas nawet na zwywo jego nie ogladal. Moze nie pisac ze on
taki agresywny tylko ze porzebuje wychowania.

Posted

ketunia napisał(a):
Zaraz sie skończy allegro Tuptusiowi. Miał prawie 800 wejść.
Ciotki odnawiamy?

Moze by troche zmienic tekst bo marlenka pisala ze on nie taki agresywny jak kiedys.

Allegro odnowic koniecznie i inne ogloszenia tez ,jesli juz wygasly. :) :) :)

Posted

Dziewczyna co miała wyprowadzać Tuptusia spękała .. Słuchajcie w tekście nie trzeba pisac ze Tuptuś jest agresywny bo nie jest , nie jest tez dziki . To normalny pies , on po prostu broni terenu Jamora bo uważa to za swój dom, dlatego czasami pokazuje zeby , natomiast za bramą juz inny pies , nie ten sam . Napewno Tuptusia nie można dać do bloku chyba ze ktoś sie zobowiąza żeby go nauczyć nie obszczywać wszystkiego co napotka na swojej drodze, do dzieci raczej nie , do zwierząt bym nie ryzykowała , bo cholera wie czy sobie do gustu przypadną . Raczej jakies podwórko i ludzie dorośli i nic więcej mu nie trzeba do szczęscia .

Tuptuś jest bardzo fajnym psem , nie trzeba ludzi zniechęcać , on znajdzie kogoś na pewno tylko trzeba mu reklame zrobić , a nie mówić " on mały ale agresywny " , " uwaga bo ugryzie " nawet jak kłapnie zebami to ręki nie odgryzie, na siniaku sie skończy :)