Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie co, jestem przekonana, ze mój tymczas lisio, ksywa kargul, to ten sam typ, co tuptek.

wszystko bierze na klate,zero kompleksów, 100% męskości i "sądy sądami, a sprawiedliwośc musi byc po naszej stronie"

słuchajcie, ludziska, potrzebuje bardzo pomocy!

u mnie w podpisie jest link, pies został porzucony (sierota emigracyjna) i mieszka w suterynie, całkiem sam!!! 2 x dziennie karmiony i chwila spaceru!
młody psiak, ktory do tej pory miał dom. jaki to dla niego musi byc szok, nie umiem sobie wyobrazić.

nie wiem, ile czasu te panie wytrzymają, trzeba mu znaleźc jakies miejsce!!!

• 3 months later...
Posted

[quote name='gameta']a co u Tupka?

A ktos nie moze jakigo zdjecia (c) sciagnac Tuptusia...mogliby go odba...taki facet.

Ratujemy pudla , Gameta z Twoich stron Starogard Gdanski...Gucio sie nazywa wejdz na Pudle w Potrzebie

• 1 month later...
  • 9 months later...
Posted

Na fb jest nawoływanie do szybkiej moblilizacji w sprawie nowej ustawy dla zwierząt!!!:
WAŻNE!!! Proszę, wyślijcie maila o takim tekście: "Nie zgadzam się na odrzucenie obywatelskiego projektu ustawy o zwierzętach w pierwszym czytaniu, żądam odesłania go do rozpatrzenia w komisji sejmowej." (i oczywiście Wasz podpis) na ten adres mailowy: kp-po@kluby.sejm.pl Ludzie z PO planują odrzucenie ustawy o ochronie zwierząt, proszę, nie pozwólcie im na to! Wyślijcie maila, powiadomcie znajomych

• 3 weeks later...
  • 2 years later...