coronaaj Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Zdjecia sliczne!!! Wiecej, wiecej ....co nowego u Tuptusia w nowym domku??? Moze jakies nowe wiesci???? Quote
Szarotka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Napewno ma dobrze :):) zdjecia sa w albumie na watku Jamora. Quote
sleepingbyday Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 wiecie co, jestem przekonana, ze mój tymczas lisio, ksywa kargul, to ten sam typ, co tuptek. wszystko bierze na klate,zero kompleksów, 100% męskości i "sądy sądami, a sprawiedliwośc musi byc po naszej stronie" słuchajcie, ludziska, potrzebuje bardzo pomocy! u mnie w podpisie jest link, pies został porzucony (sierota emigracyjna) i mieszka w suterynie, całkiem sam!!! 2 x dziennie karmiony i chwila spaceru! młody psiak, ktory do tej pory miał dom. jaki to dla niego musi byc szok, nie umiem sobie wyobrazić. nie wiem, ile czasu te panie wytrzymają, trzeba mu znaleźc jakies miejsce!!! Quote
Pies Wolny Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Zocha jest piękna :loveu:, żebym tak był młodszy to bym cholewki smalił, albo w ciemno się oświadczył :evil_lol: Quote
Szarotka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Pies Wolny']Zocha jest piękna :loveu:, żebym tak był młodszy to bym cholewki smalił, albo w ciemno się oświadczył :evil_lol: A kto jest Zocha ?? Quote
coronaaj Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='gameta']a co u Tupka? A ktos nie moze jakigo zdjecia (c) sciagnac Tuptusia...mogliby go odba...taki facet. Ratujemy pudla , Gameta z Twoich stron Starogard Gdanski...Gucio sie nazywa wejdz na Pudle w Potrzebie Quote
Szarotka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 coronaaj napisał(a):A ktos nie moze jakis zdjec sciagnac Tuptusia...mogliby go odba...taki facet. Mysle, ze u Jamora na forum sa zdjecia. Quote
Pies Wolny Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='Szarotka']A kto jest Zocha ?? No wiesz , Zocha to Zosia, tu : http://www.youtube.com/watch?v=50FAewlOzYk z podpisu Sleepingbyday , to jej cudo :loveu: Quote
Pies Wolny Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Zaglądam , odwiedzam, a Talib lata, lata, tylko nie po tym wątku. Quote
Pies Wolny Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 At ... chorera. Dawać go tu. Niech zeznawa. Quote
a.piurek Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Pies Wolny napisał(a):At ... chorera. Dawać go tu. Niech zeznawa. Dawać dawać... Quote
Ingrid44 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Na fb jest nawoływanie do szybkiej moblilizacji w sprawie nowej ustawy dla zwierząt!!!: WAŻNE!!! Proszę, wyślijcie maila o takim tekście: "Nie zgadzam się na odrzucenie obywatelskiego projektu ustawy o zwierzętach w pierwszym czytaniu, żądam odesłania go do rozpatrzenia w komisji sejmowej." (i oczywiście Wasz podpis) na ten adres mailowy: kp-po@kluby.sejm.pl Ludzie z PO planują odrzucenie ustawy o ochronie zwierząt, proszę, nie pozwólcie im na to! Wyślijcie maila, powiadomcie znajomych Quote
coronaaj Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Pies Wolny napisał(a):At ... chorera. Dawać go tu. Niech zeznawa. Jamor wroc na Dogo...brakuje go bardzo. No tuptusia rowniez... Quote
coronaaj Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Moze ktos by umiescil jakies foty Tuptusia przez MMS. Quote
gameta Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Sytuacja jest zła - potrzebna pełna mobilizacja: Quote
Szarotka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='gameta']Sytuacja jest zła - potrzebna pełna mobilizacja: To ja podrzuce. Quote
Elisabeta Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Tu jesteś, Tuptusiu... :) Ingrid poleciła mi historię uroczego złośnika. ;) Poczytam... :razz: Quote
Recommended Posts