Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agnieszkal2 napisał(a):
Gratuluję Tuptusiu!!! Bądź szczęśliwy:)

Niech Tuptus dobrze sie sprawuje u Jamora...gdzie mu bedzie lepiej tylko u Jamora...
Jamor zaopatrzyl sie na kryzys z tym jedzeniem i pewnie taniej dostal, wszystko idzie w gore!!!!

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']ketunia, ja dawno nie widziałam cholera żadnego twojego bazarku... znowu przegapiłam!?!?!?

gratulacje dla jamora. tuptusiowi chwilowo nie da sie rgratulowac, bo pewnie jest zajęty wymiotowaniem po tej całej karmie ;-).

a zajrzyjcie do mieszka - przyda mu sie towarzystwo, och i to bardzo! takiej żałosnej kupki zrezygnowanej, obolałej dawno nie widziałam....

mam jeszce jedna sprawę, pieska na działkach, rocznego, gładkowłosego, kolor taki goldenowy, bardzo jasny kremowy. uroczę, słodkie dziecię, przeganiane przez kumpli posła kłopotka, tylko jedna babka go dokarmia, a zaraz wraca do wawy i doopa na zimę. śliczny, bardzo adopcyjny, garnie się do ludzi. ma ktos pomysły??? działki, na kórych chłopak mieszka sa pod wyszkowem.
o taki jest:

Piesek ma piekny usmiech. Taki malutki przypomnia mi Lilke (troche) co byla na dt. u Elinki. Boje sie jednak, ze Elinka woli suczki, bo sama ma swoja., ale dalej bym probowala.

Posted

Szarotka napisał(a):
Ingrid zajeta ratowaniem jamnika z lancucha .........
I co tam u Tuptka slychac ???

Ja zagladam ale pewnie u Tuptusia wszystko OK . Nie slyszalam w wiadomosciach zadnych strasznych wiadomosci typu " Piesek w Warce zezral swojego Pana i cala rodzine " wiec zagladam jak ktos cos napisze.:) :) :)

Posted

A ja tak czekam i czekam i jak ...... gruchnę z bazooki .... to te zdjęcia zaczną się sypać jak malinówki z drzewa. Hallo , Talib Tuptany proszony do telefonu ..... hallo ............. ciemno nic nie widać, nic nie słychać :candle: chyba se gruchnę ....

Posted

dorzuciłem kilka zdjec do jego albumu. z ostatnich dni : mam złozone troche materiału budowlanego, szykuje dwa boksu z ogrzewaniem podłogowym, takie tam bajery. gdy jestem na wybiegu z innymi psami a tuptus w czesci na podwórku wkurza sie okroponie ze nie wpuszczam go do tamtych i efekty. worek cementu rozbebarny, opakowanie 50m dalej, pół rolki wełny mineralnej porwał na malutkie kawałki, 8 płyt kartonowo gipsowych ofrezował z jednej strony , skórcił je o 5 cm. jak ktos ma np. złosc do tesciowej to pozycze tuptusia aby podrzucic jej na swieta :-)

Posted

No, wreszcie !!!! .... i to jest Talib na 100 %. Dasz radę z Gagatkiem ..... i tak masz lepiej niż ja. No i gut, ważne , że Tuptany trzyma formę - znaczy zdrowy :loveu:.
Jamor, tak trzymaj - POZDROWIENIA.

PS. Pomysł na teściową ..... zajefajny !