Szarotka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 jamor napisał(a):i jak tam poszukiwania ? cos nikt tu nie zaglada. Tuptus tu zaglada :):) Quote
jamor Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 gameta napisał(a):Zaglądamy, ja osobiście martwię się o Psa Wolnego, który zanikł - Jamor, przyznaj się, czy sponiewierałeś Psa Wolnego? A niby dlaczego. To bardzo porządny gość. Quote
gameta Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 jamor napisał(a):A niby dlaczego. To bardzo porządny gość. Właśnie dlatego, że porządny. Jak się dwóch porządnych dosiądzie, to ten z mocniejszą głową może zrobić straszne rzeczy temu ze słabszą... A Psa Wolnego jak nie było tu tak nie ma :( Quote
Ingrid44 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 gameta napisał(a):Właśnie dlatego, że porządny. Jak się dwóch porządnych dosiądzie, to ten z mocniejszą głową może zrobić straszne rzeczy temu ze słabszą... A Psa Wolnego jak nie było tu tak nie ma :( Pies Wolny calkiem przepadl :( Quote
Szarotka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Pies Wolny jak sie dowiedzial, ze ma jechac do Jamora i spotkac sie Tuptusiem to sie zaszyl :):) Quote
jamor Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Szarotka napisał(a):Pies Wolny jak sie dowiedzial, ze ma jechac do Jamora i spotkac sie Tuptusiem to sie zaszyl :):) http://esperal.eu/ Quote
Szarotka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 jamor napisał(a):http://esperal.eu/ o.............. Quote
Ingrid44 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 jamor napisał(a):http://esperal.eu/ No to sie wyjasnilo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3: Quote
jamor Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Pilnie potrzebuje tel. do marlenki i kogos odpowiedzialnego za Ozziego. jest potecialny dom dla tuptusia lub Ozziego. prosze o smsa Quote
Szarotka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 jamor napisał(a):Pilnie potrzebuje tel. do marlenki i kogos odpowiedzialnego za Ozziego. jest potecialny dom dla tuptusia lub Ozziego. prosze o smsa A dwoch by nie wzieli ??? Quote
Ingrid44 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 jamor napisał(a):Pilnie potrzebuje tel. do marlenki i kogos odpowiedzialnego za Ozziego. jest potecialny dom dla tuptusia lub Ozziego. prosze o smsa telefonu nie mam ale mam e-mail do marlenki. Wysylam na PW Quote
sleepingbyday Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 wysłałam jamorowi telefon. tuptuś wnowym domu? no, ale umówmy sie, tylko 100% psiarze dostaną tuptka, egzamin od góry do dołu im tzreba zrobić :-) Quote
marlenka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 sleepingbyday napisał(a):wysłałam jamorowi telefon. tuptuś wnowym domu? no, ale umówmy sie, tylko 100% psiarze dostaną tuptka, egzamin od góry do dołu im tzreba zrobić :-) Już rozmawiałam z Jamorem , mam namiar do tych ludzi , zadzwonie i umówie sie na wizytę . Wszystko przekażę Jamorowi bo od jutra mam urlop i nie bede miała dostępu do neta . Quote
Ingrid44 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 marlenka napisał(a):Już rozmawiałam z Jamorem , mam namiar do tych ludzi , zadzwonie i umówie sie na wizytę . Wszystko przekażę Jamorowi bo od jutra mam urlop i nie bede miała dostępu do neta . Czyli ludzie z okolic Warki ? Quote
marlenka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ingrid44 napisał(a):Czyli ludzie z okolic Warki ? Tak . Pani dzwoniła do mnie i sie zastanawiają nad Tuptusiem ..zastanawia się jeszcze nad innym psem , maja dać znać .. Quote
Ingrid44 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 marlenka napisał(a):Tak . Pani dzwoniła do mnie i sie zastanawiają nad Tuptusiem ..zastanawia się jeszcze nad innym psem , maja dać znać .. Trzymam kciuki :) Quote
coronaaj Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 marlenka napisał(a):Tak . Pani dzwoniła do mnie i sie zastanawiają nad Tuptusiem ..zastanawia się jeszcze nad innym psem , maja dać znać .. No trzeba Marlenka dobrze "przetrzepac" szczegolnie jezeli chodzi o Tuptusia ...zeby potem znowu nie wyladowal u Jamora....jestem dobrej mysli!!!! Quote
jamor Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 coronaaj napisał(a):No trzeba Marlenka dobrze "przetrzepac" szczegolnie jezeli chodzi o Tuptusia ...zeby potem znowu nie wyladowal u Jamora....jestem dobrej mysli!!!! Macie czas - 7 dni, tyle zostało do konca wzresnia. potem to on juz mój ( jesli sie oczywiscie zgodzicie) bedzie miał przesrane:evil_lol::diabloti::mad: Stawiam na to ze dany DS zainteresuje sie bardziej Ozikiem. Troche sie zdziwią , bo Ozik przeszedł odpowiednie szkolenie przez Tuptusia. Wczoraj wyhaczyl za łydke mojego kolege ktory wszedł na posesje. Za spodnie tylko ale jak szczupak wyskoczył spod tui w tym czasie kiedy koles odganiał sie od tuptusia. Quote
Ingrid44 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 No to ladnie Tutus wyszkolil niewinnego Ozika.:evil_lol: Widze ze dzialaja w grupie i z zaskoczenia.:cool3: Biedni ci ludzie ktorzy wejda na twoja posesje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jednym slowem Gang Jamora czuwa :):) Quote
Pies Wolny Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Gang Jamora - Dobry Gang !! :bigok:. Już jestem , J 23 znowu nadaje :evil_lol:. Obstawiam za opcją Talib do Jamora - Gang potrzebuje nauczyciela, a Talib Tuptany to omc Profesor zwyczajny. Nie ma innej opcji. PS. Dzięki za dobre słowa. Quote
gameta Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Pies, Ty cholero, gdzie żeś Ty bywał? Tęskniliśmy!!! Fajnie, że jesteś :) Quote
Ingrid44 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Witamy ,Pies Wolny. Dobrze ze juz jestes :) Czy sa jakies wiesci o Tuptusiu lub Ozim ? Quote
marlenka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ingrid44 napisał(a):Witamy ,Pies Wolny. Dobrze ze juz jestes :) Czy sa jakies wiesci o Tuptusiu lub Ozim ? Do mni eta Pani nie oddzwoniła :( I ja równiez witam Psa Wolnego :) Quote
Recommended Posts