Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jamor napisał(a):
nowe foty w albumie

Ale super foty:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tuptus na czolgu :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Jak beda kreciac nowa wersje "Czterech Pancernych" to Tuptus moze robic za Szarika. Juz zapoznal sie z czolgami ,armatami.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wiedzialam ze Jamor go szkoli w jakims specjalnym celu. :lol:

Posted

powtarzam pytanie. nie wiem, o co chodzi, sugerujecie tak, jkaby tuptek miał mie cdom, aprzeciez nie raz międliłyście jamora o to, no i juz sie pogubilam, czy to znów takie międlenie, czy jamor dojrzał do męskiego związku na stałe ;-).

słuchajcie, tak na marginesie, prosze, zajrzyjcie do samotnej matki z mojego podpisu. dziłąki juz opuszczone, ona karmi 3 dzieci,a juz mogaby je odstawić, cyce do ziemi. głód, wielki głód. dziewczyna, która ja namierzyła, mieszka od sowjej dziaki 120km. dlatego sunia rzyuca sie na kazde jedzenie jak oszalała. aprzymilna jest, chc przestarszona. ta dziewczyna - zawiezie psy, gdzie będzie tzreba, opłaci sterylkę, odrobaczanie dzieciaków, część hotelikowania lub - ale im tzreba znaleźc miejsca!!!

a na watku cichutko....

Posted

[quote name='jamor']Proponowałbym nie zbierac juz deklaracji na pazdziernik.[/QUOTE]

O rany jak sie ciesze ze Tuptus znalazl swoja przystan na Zawsze. Tak sie martwilam o niego.
Nie macie pojecia jak sie ciesze!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Czy mozna juz pic ?

Posted

[quote name='jamor']Proponowałbym nie zbierac juz deklaracji na pazdziernik.[/QUOTE]

Super , super....Tuptus na czolgu niesamowite....Czterej pancerni i Pies....Tuptus do filmu....furore zrobi...

Posted

[quote name='Ingrid44']O rany jak sie ciesze ze Tuptus znalazl swoja przystan na Zawsze. Tak sie martwilam o niego.
Nie macie pojecia jak sie ciesze!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Czy mozna juz pic ?[/QUOTE]

No to faktycznie Ingrid powinnysmy to oblac :):) Ja jestem bardzo ekonomiczna :):) dwa kieliszki i moge tanczyc :):)

Posted

Ogłaszamy go do ostatniego dnia wrzesnia. jesli nie znajdzie do tego terminu domu to zapraszam jakąś laske do wizyty przedadopcyjnej. Jesli spełnie jej oczekiwania to podpisujemy umowe adopcyjną .

Posted

[quote name='jamor']Ogłaszamy go do ostatniego dnia wrzesnia. jesli nie znajdzie do tego terminu domu to zapraszam jakąś laske do wizyty przedadopcyjnej. Jesli spełnie jej oczekiwania to podpisujemy umowe adopcyjną .[/QUOTE]
Super:multi:Napewno bedzie wiele chetnych lasek zeby Cie odwiedzic :cool3::razz:

Posted

[quote name='jamor'] zapraszam jakąś laske do wizyty przedadopcyjnej. Jesli spełnie jej oczekiwania to podpisujemy umowe adopcyjną .[/QUOTE]

Jesteś wstrętnym szowinistą, żeby nie powiedzieć dosadniej! A co jeśli wytypujemy "Psa Wolnego" do przedadopcyjnej???

;)

Posted

[quote name='jamor']Ogłaszamy go do ostatniego dnia wrzesnia. jesli nie znajdzie do tego terminu domu to zapraszam jakąś laske do wizyty przedadopcyjnej. Jesli spełnie jej oczekiwania to podpisujemy umowe adopcyjną .[/QUOTE]

No jestem ciekawa jaka bedzie ocena :):)

Posted

[quote name='gameta']Jesteś wstrętnym szowinistą, żeby nie powiedzieć dosadniej! A co jeśli wytypujemy "Psa Wolnego" do przedadopcyjnej???
;)[/QUOTE]

Rewelacyjny pomysł, uważam że Pies Wolny powinien taką wizytę przedadopcyjną zrobić u jamora.

Posted

[quote name='Isadora7']Faktura za czyszczenie monitora leeeeeeeeeci[/QUOTE]

ty się nie śmiej, to może być kluczowe dla powodzenia planu wysłania Psa Wolnego na wizytę ...

Posted

Jamor chętnie wpadnę na wizyte przedadopcyjna , ale ostrzegam ze co do " spełnienia oczekiwań " to ja jestem wymagająca :)

Posted

marlenka napisał(a):
Jamor chętnie wpadnę na wizyte przedadopcyjna , ale ostrzegam ze co do " spełnienia oczekiwań " to ja jestem wymagająca :)

Marlenka,fajnie ze jestes .:) :) :) Mam nadzieje ze zona jamora tego nie podczytuje bo dopiero mu sie dostanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3:

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Marlenka,fajnie ze jestes .:) :) :) Mam nadzieje ze zona jamora tego nie podczytuje bo dopiero mu sie dostanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3:

Ingrid ja zawsze jestem ale nie zawsze mam czas pisac . I bardzo się ciesze ze Tuptus zostanie u Jamora bo nigdzie indziej tak dobrze mu nie bedzie :)