Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem ze Ketunia jest ostatnio bardzo zajeta i nawet nie ma czasu wchodzic na Dogo wiec napislalam jej e-mail . Napewno jak odbierze to sie odezwie.

Wiecej zdjec Tuptusia na stronie 22,23 :) :) :)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Po cichutku wszyscy mamy taka nadzieje, bo kto poradzi sobie lepiej z Tuptusiem jak nie Jamor i najblizsza rodzina.:sg168:

Zgadzam sie w 100% z Toba...trzymajmy kciuki za Tuptusia..

Posted

jamor napisał(a):
kon chciałby miec takie zdrowie. po tym co ten psiak przeszedł do psyche ma lewelka.

Dobrze ze chociaz zdrowy :) jakby trzeba bylo mu podawac jakies lekarstwa to dopiero byla by Bonanza.

Posted

Pies Wolny napisał(a):
No to kiedy te chrzciny ?
Gdzie te ekscesy na linach się odbywają ? , może z Luśką wpadnę :evil_lol:. No ...kilku zawodników straci nosy lub ręce, ale będzie jazda !!!

To gdzies blisko Jamora chyba. Koniecznie wpadnij z Lusia i wez aparat fotograficzny.:cool3:

Ja chce zobaczyc jak wszyscy beda skakac w panice z mostu na tych sznurach albo bez :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Pies Wolny mial chyba na mysli chrzest Tuptusia przez Jamora.:cool3::cool3::cool3:

No pewnie, ze tak !!. Pytanie jest o to kiedy wreszcie będzie oficjalne wciągnięcie Taliba na listę członków plemienia Jamorów z Warki. No tej procedury bez chrzcin załatwiać nie należy, a i ściema nie wskazana - Jamor, Ty nie pytaj o co chodzi, Ty ogłaszaj termin i wysokość składkowego.

PS. Luśka chwilowo niedysponowana - babskie sprawy, ale jak się zrośnie to jak najbardziej rozwałkę możemy zrobić. Ona pierwsza do zajęć ogólnobojowych.

Posted

pisałem wczesniej, ze od 18 sierpnia, raczej od 19 sierpnia bedziemy nad tym pracowac.syn wraca z sanatorium. jak bedą ewentualne chrzciny to damy znac. alkohol dopuszczalny z własnego wyrobu, po tych sklepowych tuptus zawsze awantury. potem rachunki za potłuczone samochody na ulicach i zgwałcone krowy na wsi

Posted

Jakie rachunki ? :crazyeye: za te szroty na ulicach, ..... a te tam ogoniaste to same powinny się zrzucić na dezodoranty :evil_lol:, a nie wołać od Taliba kasę. No kto tu komu dobrze robi ? :eviltong:

No dobra czekamy dalej .... ;)

Posted

pamietam jak pod koniec lat 90-tych w izbie zatrzyman w Komendzie powiatowej w piasecznie osadzono jakiegos chłopa, poprostu zwalił sie gdzies do rowu i kontaktu z nim brakło. do wytrzezwienia. chłop rano nic nie kumał, nie wiedział co sie stało, nic nie pamietał w poprzedniego dnia ani z jakich przyczyn znalazł sie na dołku. Profosem był moj koles, chłopak o duzym dowcipie i wielkim darze przekonywania. KOlega przedstawił mu ustnie zarzut z ustawy o ochronie zwierzat za zgwałcenie krowy ze wsi X. Chłop do zarzutu przyznał sie a swoich wyjasnieniach powiedział, że pamieta jakaś krowe ale zadnych szczególów. Plotka z kilka sekund obiegła cały budynek komendy i oczywiscie wszyscy stali w oknach jak chłop opuscił teren komendy. kobitki machały mu a on mine miał przerazoną. Ciekawe ile czasu mineło zanim napił sie jakiegos trunku

Posted

jamor napisał(a):
pisałem wczesniej, ze od 18 sierpnia, raczej od 19 sierpnia bedziemy nad tym pracowac.syn wraca z sanatorium. jak bedą ewentualne chrzciny to damy znac. alkohol dopuszczalny z własnego wyrobu, po tych sklepowych tuptus zawsze awantury. potem rachunki za potłuczone samochody na ulicach i zgwałcone krowy na wsi

Pracuj dobrze nad swoim synem ..Jamor, moze reszta Rodzinki tez poprze te chrzciny...jestem dobrej mysli bo Tuptus wyjatkowo pasuje do Jamorow....to niesamowity pies....
pies, nie mam slow...