Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczka Izadora7 przyslala mi cala liste na PW. Nie znam rejonow Warszawy wiec nie wiem kto jest najblizej Wesolej. Prosze o pomoc :loveu:

W. mazowieckie - wizytacja domow

[Warszawa / Węgrów] Baffi2
[okolice Serocka, Legionowa, Warszawa] Neigh
[Warszawa] qeram
[ok. Makowa Maz.] malagos
Aarionne (Tylko w bardzo pilnych sytuacjach)
[Warszawa] Jo37
[Marki] shirrrapeira
[mińsk mazowiecki] nadzieja
[Warszawa / Tomaszów Mazowiecki] GrubbaRybba (Warszawa, Tomaszów Maz i okolice)
[Warszawa] Ziutabenia
[Warszawa i bliskie okolice] DIF (na terenie Warszawy)
[Wołomin] laura1108
[Warszawa] magdyska25 (mogę pomóc w Warszawie)
[Warszawa] shantara
marlenka
[Ĺťyrardów] agata-air (Ĺťyrardów)
[Zielonka / Warszawa] Bazyliah (kontrole przed i poadopcyjne, Zielonka, Ząbki, Marki i okolice)
Angie:smile:
[Warszawa] abrakadabra3000
[Warszawa] Wyjątek (Warszawa i okolice)
[ok wawy] Sylwia K
Indy
[okolice garwolina] yumanji
[Nowy Dwór Mazowiecki/Legionowo] kasiaNDM
[Warszawa] Ewa i flatki
[Warszawa / Węgrów] TYGRYS-ica. (najlepiej Warszawa (Mokotów), Węgrów i okolice ale możemy się dogadać :smile:)
[Warszawa] sleepingbyday
[Płock] alfabia (Płock/okolice Wyszogrodu)
[Warszawa] Daka
[Ostrołęka] bebcik
[Warszawa] AnkaRa
obraczus87
[Warszawa] koosiek
[Warszawa] morisowa
[Ząbki] Aga-33-76 (Ząbki, Zielonka, Wołomin, Kobyłka)
[Warsza/Białystok] jamajka860 (na terenie Warszawy mogłabym pomóc przy wizytach adpocyjnych)
[Wołomin] kinia1984 (na terenie powiatu wołomińskiego (kobylka, zielonka, ząbki, duczki, radzymin itd.))
Andzike (Warszawa (mokotów, ochota, ursynów - raczej lewa strona Warszawy))
[Warszawa] mru (najchetniej Ursynów/Mokotów/Centrum, ew. okolice Piaseczna/Konstancina)
[siedlce] meganka5
[Otwock] Agmarek (na terenie otwocka )

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z Wesolej o ile nic mi sie nie pomylilo jest anita_happy :):):)
a z koleji Wesola to chyba koło Radosci z ktorej jest Layla czy Leyla - zawsze mi zwracala uwage, ze przekrecam Jej nick:evil_lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
z Wesolej o ile nic mi sie nie pomylilo jest anita_happy :):):)
a z koleji Wesola to chyba koło Radosci z ktorej jest Layla czy Leyla - zawsze mi zwracala uwage, ze przekrecam Jej nick:evil_lol:

Pieknie Dziekuje za pomoc.
Juz pisze do anity_happy .Jesli mieszka w tej samej miejscowosci to nie powinno byc problemu.

Posted

ale Anita chyba wyjechana... Z tej listy też wyjechana sleepingbyday... SylwiaK nie robiła zdaje się nigdy przedadopcyjnych, Ewa i Flatki pewnie na działce, jak co roku...

Posted

Mam pomysł. Mam pomysł .... no mówię , że mam pomysł. Już wiecie ? ....trzeba, ....no właśnie, Jamora poprosić. Może Taliba zabrać na rekonesans, sprawdzi czy nie zje w szale radości z domku swojej Pani, a jak dobrze pójdzie to ..... i wszystko jasne.
Jamor zgadzasz się ? na jazdę może ze skarpety coś zostanie ?

Posted

Nareszcie!!!!!! Jestem cholernie ciekawa Pani, która "chce mieć Gada za swojego"! To musi być niezwykła osoba! Albo szalona! Niezwykle szalona, szalenie niezwykła - ganz egal! Niech go bierze i kocha, a nad listonoszem niech Opatrzność czuwa (może raczej Opaczność).

Posted

gameta napisał(a):
Pies, poczekaj, przedadopcyjnych nie powinno się robić z psem... Można zostawić a potem żałować...

A skąd wiesz jak miało być , hę, hm . A miało być tak : "............. a jak dobrze pójdzie to ....... i drugi raz pojedzie..... i wszystko jasne." :eviltong:.
Tu Cię mam :evil_lol: :lol: . W przypadku Taliba nic nie jest regułą i nic nie jest jak zwykle normalne. A może jak mu Pani w oczy (oko) zajrzy to się jeszcze bardziej zakręci , hę :razz:.

No to kto jedzie ? mam patataja zaprzęgać do dyliżansu ?

Posted

Napisalam do wielu cioteczek z Warszawy i okolic ale tylko odpowiedziala obraczus87. Dla niej to troche daleko ale za zwrot kosztow paliwa mogla by tam podjechac.
Podalam jej nr tel .Psa Wolnego.

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Dostałem telefon ..... nie chce mi się gadać. Wizyta nie potrzebna !!!!!! :-(:-(:-(

Pies a dja szczegóły - czemu się Tupak odwidział ? I wiesz, lepiej teraz niż po miesiącu bytności ;) Widać ten dom nie zasłużył na Tupka

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Dostałem telefon ..... nie chce mi się gadać. Wizyta nie potrzebna !!!!!! :-(:-(:-(

Nie moge uwierzyc, tyle zachodu ,telefonow i dopiero teraz na to wpadli ! :(

Ketunia miala kontakt z drugim domkiem ale nie odpowiada na PW ani maile. Czy ktos ma do niej telefon i moglby zadzwonic ?

Posted

i zyje sie dalej. dzis był z dogo kol. Gabat u nas na odwiedzinach. Tuptus zaprezentował sie tradycyjnie. Gabat pouczony o tym , ze tupek jest psem pilnujacym tego obejscia, chciał sie z nim zapoznac poprzed polowne podanie mu ręki przez krate boksu , "aby sobie powąchał". Gabat mało palca nie stracił a Talib potem z szyderczym usmieszkiem wycinał sobie kreske na budzie i szeptał " hehehee , następny" "

Posted

Pies Wolny, czy dostales odemnie PW ? Pytam na watku bo ostatnio wyslalam PW do roznych osob i nikt nie odpisuje, wiec nie wiem czy znowu jest problem z Dogo czy ludzie poprostu zajeci.

Posted

Witam, dostałem. Mam jeszcze takiego bolca w plechach , że głowa mała. Rozmawiałem z Ketunią - jest zachrypnięta jakby prowadziła 100 godzinny wykład ciurkiem dla mrówek coby po pasie startowym lotniska nie łaziły. Jutro wróci do "siebie" to zajrzy tu do nas.
Może by próbę na kurach w Zagrodzie Silnej Grupy przeprowadzić, ale z zastrzeżeniem, że jak do kitu to Talib wraca do Jamora ( a Jamor miejsce trzyma). nie wiem co jeszcze można poza dalszym szukaniem. Jest mój wariant B, ale trzeba czasu i także próba 'ognia' do wykonania.

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Witam, dostałem. Mam jeszcze takiego bolca w plechach , że głowa mała. Rozmawiałem z Ketunią - jest zachrypnięta jakby prowadziła 100 godzinny wykład ciurkiem dla mrówek coby po pasie startowym lotniska nie łaziły. Jutro wróci do "siebie" to zajrzy tu do nas.
Może by próbę na kurach w Zagrodzie Silnej Grupy przeprowadzić, ale z zastrzeżeniem, że jak do kitu to Talib wraca do Jamora ( a Jamor miejsce trzyma). nie wiem co jeszcze można poza dalszym szukaniem. Jest mój wariant B, ale trzeba czasu i także próba 'ognia' do wykonania.

Wspolczucia dla Ketuni i zycze szybkiego wyzdrowienia.

Tez myslalam ze jesli ten domek jest jeszcze chetny na Tuptusia to probe mozna by bylo zrobic a miejsce u Jamora trzymac.

Jak daleko jest ten domek od Warki ?

Posted

[quote name='Ingrid44']Wspolczucia dla Ketuni i zycze szybkiego wyzdrowienia.

Tez myslalam ze jesli ten domek jest jeszcze chetny na Tuptusia to probe mozna by bylo zrobic a miejsce u Jamora trzymac.

Jak daleko jest ten domek od Warki ?

Około 200 km. Jeśli chodzi o Moczydło k/Wodacza to jest to : 28-330 Wodacz

A to jest ta Zagroda Silnej Grupy http://www.zagroda.info/domek.html