Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakby Tuptuś znalazł domek to byłby chyba najlepszy urodzinowy prezent dla Psa Wolnego. Ciotki z kwiatami mi tutaj, browarem i czym tam jeszcze - dzisiaj urodziny Psa Wolnego.

Posted

Chwile mnie tu nie było a tu takie kwaitki . Kurcze trzymam kciuki zeby Tuptuś znalazł w końcu dom :)
Pies wolny 100 lat.............:tort::new-bday::BIG:Twoje zdrówko :drinking:

Posted

[quote name='Pies Wolny']Pani miała dać odpowiedź do końca tyg. W poniedziałek .... we wtorek zadzwonię ja. Poza tym telefon leniuchuje ....gad.[/QUOTE]

Wielkie Dzieki Pies Wolny :) :):)

Bardzo jestem ciekawa co Pani powie. Mysle ze jak do tej pory nie zadzwonila to chyba nie jest zainteresowana :(

Posted

[quote name='Ingrid44']Dziekuje za slowa otuchy .:loveu: Staram sie jak moge a rezultaty bardzo marne:shake::shake::-(:-([/QUOTE]
Nie zamartwiaj się. Rezultaty nie tylko od nas zależą. Tak już jest, a teraz specjalnie jakaś flauta. Trzeba trzymać fason i ...kciuki. Będzie dobrze. Jak był w NIEBEZPIECZEŃSTWIE z powodu choroby - było jeszcze gorzej, a jednak zło minęło bokiem :p

Posted

[quote name='Pies Wolny']Nie zamartwiaj się. Rezultaty nie tylko od nas zależą. Tak już jest, a teraz specjalnie jakaś flauta. Trzeba trzymać fason i ...kciuki. [/QUOTE]

Pies, Ty też się nie zamartwiaj, teraz na flautę są już środki. Niebieskie środki ;)
A wogóle to wpadnij na mój bazar dla Zorzy i zobacz prawdziwego psa wolnego o!