Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Jestem, jestem.... no i nikt nie dzwonił, może jutro - wiecie, niedziela, wszyscy w domu, pogadają ..... no i może ....

taaaaaaa srają muchy będzie wiosna, będzie trawa lepiej rosła :-/

Tupek no :(

Posted

gameta napisał(a):
taaaaaaa srają muchy będzie wiosna, będzie trawa lepiej rosła :-/

Tupek no :(

A Ty co takie niewychowane muchy hodujesz ? mam nadzieję, że nie po szybach, ....bo mi jeszcze w okulary nafujfają :evil_lol: - trzeba do cholery jakąś nadzieję mieć. Pewnie lepiej by poszło gdyby ........ no tak jak udało się krakowiakom ze schronu. Ja tam mam nadzieję, że się uda .... nie dziś to ....jutro

Posted

Pies Wolny napisał(a):
A Ty co takie niewychowane muchy hodujesz ? mam nadzieję, że nie po szybach, ....bo mi jeszcze w okulary nafujfają :evil_lol: - trzeba do cholery jakąś nadzieję mieć. Pewnie lepiej by poszło gdyby ........ no tak jak udało się krakowiakom ze schronu. Ja tam mam nadzieję, że się uda .... nie dziś to ....jutro

Sugerujesz, że mamy powódź u Jamora zrobić? A nie może być inny kataklizm? Bo jak ja z wiadrami z wodą z trójmasta pod Warkę się dowlokę?

Posted

To może jaką bońbę zmontować i Talib Tuptany by ją odpalił na odległość. O mam pomysł ! Może tekst reklamowy o skutecznej obronie pałacu ..... no, rezydencji Jamora przed atakiem .... no kto to by mógł być, a byle kto , jakieś trole, o wiem, hordy Łukaszenki, abo jakie inne.

Posted

A Ty od razu tak międzynarodnie :shake: My tu gadu gadu, przyjdą dziewczyny i nam się po łbach dostanie za zaśmiecanie Tupkowego wątku ... Pies, rozumiem, że Twoje kontakty spełzły, że tak powiem, na niczym w kwestii Tupka?

Posted

No jeden cymbał się trafił - nie chcę go znać, ale .... dołki cały czas kopię dalej, za Odrą też. On się wszystkim podoba, ale jak przyjdzie co do czego to gaaawno. Chyba powieszę go oficjalnie na stronie niemieckiej - te zdjęcia w czerwonej chuście, jako pirat, robią furorę - ale widać nie o to idzie. Niedługo chyba zacznę przemyśliwać o doktoracie nt. tego przypadku.

Posted

gameta napisał(a):
ja się boję, że w niemcach on długo nie pożyje ze swoim charakterkiem. Tam jacyś wrażliwi są na agresję :-/

Gameta - nie bój się, bo jeśli pójdzie to do takich co będą wiedzieli wszystko o Talibie, będą go za charakterność co najmniej szanowali, a ponadto mnie się ...bali. My robimy tam za ruska mafie :diabloti: więc nie będą ryzykować. Poza tym z tą 'poprawnością w zachowaniu' ma się do czynienia w 'blokach', a ja szukam po 'wsiach', gdzie Talib będzie miał coś dla siebie dla ochrony. Zresztą do 'bloku' to On i u nas się nie nadaje.
Mam dla Ciebie Deal, weź mój nr 7, a ja wezmę Taliba (zamienił stryjek ..:diabloti: )

Posted

Nic z tego, mój rezydent by zeżarł pierwszego dnia - nawet sukę chciał pożreć, jak miałam na DT. Wogóle była masakra - nigdy więcej :shake:
Poza tym rozmnożyłam się - mój synek ma trzy miesiące, wolałabym nie testować na nim podejścia do dzieci :evil_lol:
Pies, ja nie mam nic przeciwko dobremu domowi za Odrą, skoro ma być tak jak piszesz :)
Ruska mafia? Jeszcze się jej boją?

Posted

gameta napisał(a):
Agatko, Ciebie zupełnie nie miałam na myśli... Wpadaj do Tupka tylko czasem ;)

Faktem jest, że luty przeoczyłam. Zaglądam do Tuptaka, nie zawsze piszę - noc za krótka!

Posted

No i minęła Niedziela. No i ......muchy zasrały chyba telefon, bo nie dzwoni. Jasna dooopa, co jest ? zastój wszędzie jak cholera. Czy to te wybory, powodzie, czy katastrofy ? Tuptek, jak se cholero nie załatwisz DS'a sam to w p... cały ten misterny plan, (p...iach miałem na myśli).

Posted

Pies Wolny napisał(a):
No i minęła Niedziela. No i ......muchy zasrały chyba telefon, bo nie dzwoni. Jasna dooopa, co jest ? zastój wszędzie jak cholera. Czy to te wybory, powodzie, czy katastrofy ? Tuptek, jak se cholero nie załatwisz DS'a sam to w p... cały ten misterny plan, (p...iach miałem na myśli).

Było nie było chyba z 30% kraju dotknięte kataklizmem :shake: O tyle mniej jest potencjalnych domków oraz setki psów,które w związku z powyższym zostały bez domów :angryy: Lipa jak cholera :placz:

Posted

jamor napisał(a):
w albumie nowe zdjęcia

Bardzo Dziekujemy. Swietne fotki. Widac jaki Tuptus szczesliwy, poplywal sobie w rzece, pobawil sie na plazy i w sadzie. Nie dziwie sie ze nie chce isc do DS,jemu za dobrze u Jamora ! :)

Posted

Odnowiłam Tuptusiowi allegro. Koszt 21 zł.

http://allegro.pl/show_item.php?item=1080881972

Pewnie, że mu tam dobrze :)

Finanse Tuptusia

Wpłaty:
Scared Piranha 138 zł

Majuska 20 zł
Bambino 10 zł ( VIII, IX, X)-30 zł
Marysia55 10 zł (IX, X)-20 zł
Ihabe 30 zł (VIII)
Darkwater 48,50 zł
Ihabe 35 zł (IX, X, XI, XII, I,II) od marca 20 zł (III), kwiecień 15 zł (IV) - 245 zł
Agata51 10 zł (VIII, IX, X, XI,XII, I,II,III,IV)- 90 zł
Piromanka 125 zŁ
Bazarki ketuni 1358 zł
Sava 300 zł
Asia (siostra ketuni) 1000 zł
Szarotka 70 zł
Krzysztof K. 60 zł
Ra_dunia 60 zł
SBD bazarek 158 zł
Pies wolny 50 zł
SBD 5 zł (XII, I, II,III, IV,V,VI)- 35 zł
Ingrid44 390 zł (XII)
Ingrid44 300 zł (I)
Ingrid44 400 zł (II,III,IV,V)- 1600 zł
Madcat1981 45,20 zł spadek po Baranku
Razem: 6172,70 zł

Wydatki:
50 zł weterynarz
270 zł hotelik IX
180 zł weterynarz
325 zł hotelik X
1180 zł operacja
157,50 zł puszki RC
2220 zł operacja, kastracja, karma i pobyt w klinice
390 zł hotelik II
20 zł wyróżnione Allegro
390 zł hotelik III
10 zł ogłoszenia wykupione na bazarku przez Ingrid44
21 zł wyróżnine allegro
390 zł hotelik IV
20 zł wyróżnione Allegro
21 zł wyróżnione Allegro
390 zł hotelik V
21 zł wyróżnione allegro
21 zł wyróżnione allegro
Razem: 6055,50zł

6172,70 zł
- 6055,50zł
------------------
117,20zł

Stan konta Tuptusia na dzień 14.06.2010

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Raczej nie, nie przypominam sobie zeby ktos pisal ze go tam wpisze.

Mnie sie wydaje, ze trzeba wstawiac gdzie sie da.
Na face book to raczej jakas Polska ciotka bylaby lepsza, bo ja mam w wiekszosci znajomych takich miedzynarodowych, raczej mala szansa, ze ktos z nich wezmie Tuptusia.

Posted

Zrobilam ogloszenie dla Tuptusia w "Zyciu Warszawy " na piatek 18.06. Ogloszenie powinno ukazac sie ze zdjeciem . Telefon podalam do Psa Wolnego .
Koszt ogloszenia - 148.72 zl.

Jak i stamtad nie bedzoe odzewu to naprawde nie wiem co jeszcze robic ! ?

Moze ktos ma jakies pomysly ?

Myslalam tez o zrobieniu plakacikow i rozwieszaniu w lecznicach, sklepach zoologicznych ,supermarketach itd. Poniewaz mieszkam zbyt daleko zeby to robic bardzo prosze cioteczki i wujaszkow o pomoc.

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Poproszę Isadorę - ona ma rękę do grafiki.

Swietnie, baardzo dziekuje. Gdyby Isadora nie mogla zrobic to wiem ze cioteczka Polubek tez robi ladne plakaciki.