Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotki zajrzyjcie do maluchów 4 sunie ktoś podrzucił do schroniska http://www.dogomania.pl/threads/183939-ALARM!-SZCZENIAKI-W-BOGUSZYCACH.-Podrzucone-male%C5%84stwa-szukaj%C4%85-dt-ds-MEGA-PILNIE
a jeden wczoraj mi wtykał nos na podwórko i w momencie kiedy Anna A zdecydowała się mi pomóc ona też znalazła młoda sunie , podbijajcie chociaz wątki .http://www.dogomania.pl/threads/184044-Nieszcze%C5%9Bcia-chodza-parami-Billa-i-Brutal-potrzebuj%C4%85-og%C5%82osze%C5%84-!!!

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O żesz Ty niekt do Tuptusia nie zagląda nawet , już nie mówiac ze nie dzwoni o niego ...i uciekł mi chłopak na 4 stronę , stał sie niewidoczny :(
Do góry malutki niech Cie ciotki zauważa .

Posted

Cos trzeba zrobic, zeby przyciagnac uwage. Zdjecia byly piekne, wiec to juz jest. Moze napisac historie Tuptusia, skad sie wzial i te pierepalki z operacja itp.
Wydamy ksiazeczke przygody Tuptusia, skoro byl Misiu Puchatek to moze byc Tuptus Wlochatek :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Cos trzeba zrobic, zeby przyciagnac uwage. Zdjecia byly piekne, wiec to juz jest. Moze napisac historie Tuptusia, skad sie wzial i te pierepalki z operacja itp.
Wydamy ksiazeczke przygody Tuptusia, skoro byl Misiu Puchatek to moze byc Tuptus Wlochatek :):)

Szarotka jak mi sie uda dziś wieczorkiem to napisze coś bo ostatnio mam wene twórcza chyba , ja nie wiem co sie stało ale hm..... no nic spróbuje coś o Tuptusiu napisac fajnego .

A tymczasem ciotki zapraszam na watek psiaków nieboraków zbieramy na sterylkę i transport http://www.dogomania.pl/threads/184044-Nieszcze%C5%9Bcia-chodza-parami-Billa-i-Brutal-potrzebuj%C4%85-og%C5%82osze%C5%84- potrzebna kwota to 150 zł ( sterylka ) + transport ( nie iwem ile)

Posted

Ale trzeba cos chwytliwego wymyslec, bo zwykle ogloszenia to juz byly.

Ingrid idz do ustawien i popraw banerki. Tam w ustawieniach masz opcje, zeby byly po prawej stronie, to ja kliknij, bo narazie to masz banerki na srodku.
i stad Ci czesc usuneli.

Posted

Jest taki pies ... mały , kudłaty ...ile takich sów napotykamy na podwórkach u sąsiadów , ile takich psów spotykamy na spacerach ze swoimi ludźmi ...Ten pies nie ma swojego podwróka , ani swojego człowieka, ten pies nigdy nie chodził na spacery i nie poczuł co to DOM.
Ten pies mimo tego ze ma dopiero 4 lata przeszedł bardzo wiele .
Początku jego historii nie znam ... Tuptus został znaleziony w lesie , był głodny i brudny.. znalazł sie ktos kto go przygarnał i podarował psu wspaniałe życie - buda składająca się z 2 desek i krowi łańcuch ... 3 razy cięzszy od samego psa . Ale na szczęscie dla pieska znalazła się osoba ktora zauważyła jego niedolę i zabrała psiaka do hotelu dla psów , i postanowiła znaleźc mu kochających mu ludzi . Obiecała...ale minał juz rok jak Tuptus szuka domu . Może dlatego że nie ma jednego oczka - które wybil mu bc moze jego były "Pan" byc może dlatego że niejest nauczony czystosci , bo nigdy nie mieszkał w domu .... A jemu tak niewiele trzeba , jemu potrzebna jest ocieplona buda , własny kojec i człowiek który go nakarmi , pogłaszcze , pokaże że nie wszyscy ludzie są źli . Tuptus nie potrzebuje pałacu ze złotymi klamkami , potrzebuje tylko swojego człowieka który bedzie go kochał .
Takiego domu dla pieska szukamy . Jeśli masz kawałek miesjca na podwórku i w swoim sercu , jesli chcesz napisac dalsza cześc historii życia Tuptusia i dac mu szanse na szczesliwe życie zadzwoń lub napisz .

Dobra się napociłam przy tym tekście , jesli sa jakies uwagi to poprawie . A co do pomysłow w gazecie to mysle ze do metra mozna go wrzucić ale to jest losowo wybierane .

Posted

TALIB TUPTUŚ ZAGRYZŁ WŁAMYWACZA.
Jak podaje PAP (Psia Agencja Prasowa) na jednej z posesji opodal Warki, u emerytowanego gen. broni Jamora doszło do spektakularnej akcji obronnej, w której śmierć przez rozszarpanie za sprawą chwytów paszczą niejakiego mjr Tuptusia poniósł włamywacz. Otóż jak donoszą biegli oceniający plac bitwy włamywacz oznaczał się niebywałą wręcz bezczelnością w swoich poczynaniach czym najprawdopodobniej tak rozjuszył mjr Tuptusia, że ten nie zważając na miłosierdzie nad każdą żywą istotą z zimną krwią ...wyrwał chwasta. Jak donosi PAP dochodzenie prokuratorskie zakończono, a proces sądowy jest niemożliwy do przeprowadzenia z uwagi na brak .... dowodu rzeczowego w sprawie. Istnieją poważne przypuszczenia, iż wkurzony mjr Tuptuś po prostu ....skonsumował włamywacza, a inni kolesie w służbie wylizali wszelkie ślady.
Widziano nawet kota sąsiada, który w pośpiechu oddalał się z czarnym workiem, prawdopodobnie sprzętem włamywacza.
Kolejnego meldunku nie będzie - Wasz przerażony polny donosiciel PAP.

Posted

[quote name='Pies Wolny']TALIB TUPTUŚ ZAGRYZŁ WŁAMYWACZA.
Jak podaje PAP (Psia Agencja Prasowa) na jednej z posesji opodal Warki, u emerytowanego gen. broni Jamora doszło do spektakularnej akcji obronnej, w której śmierć przez rozszarpanie za sprawą chwytów paszczą niejakiego mjr Tuptusia poniósł włamywacz. Otóż jak donoszą biegli oceniający plac bitwy włamywacz oznaczał się niebywałą wręcz bezczelnością w swoich poczynaniach czym najprawdopodobniej tak rozjuszył mjr Tuptusia, że ten nie zważając na miłosierdzie nad każdą żywą istotą z zimną krwią ...wyrwał chwasta. Jak donosi PAP dochodzenie prokuratorskie zakończono, a proces sądowy jest niemożliwy do przeprowadzenia z uwagi na brak .... dowodu rzeczowego w sprawie. Istnieją poważne przypuszczenia, iż wkurzony mjr Tuptuś po prostu ....skonsumował włamywacza, a inni kolesie w służbie wylizali wszelkie ślady.
Widziano nawet kota sąsiada, który w pośpiechu oddalał się z czarnym workiem, prawdopodobnie sprzętem włamywacza.
Kolejnego meldunku nie będzie - Wasz przerażony polny donosiciel PAP.

Pies wolny co Ty teraz robisz z naszego misiaka krwiozerczego mordercę i zjadacza ludzi .

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Zjadacza włamywaczy - dodaj. :evil_lol: i właśnie po to.

A u Ciebie nikt nie potrzebuje takiego secutity ???? Własciwie za darmo ...bez abonamentu :)

Posted

Się okaże, wkrótce. Cały czas strzygę uszami w tej sprawie. Był jeden gościu, ale wylazł z niego ćwok, nic nie poradzę na głupotę. Talib jest OK ! , trzeba Mu do pary ludzia OK-owego. Jak weźmiesz moją Luśkę to ja wezmę na nr 7 Taliba. Luśka to dopiero Talib. Żre wszystko co nie zdąży uciec, a nawet jak ucieknie to pilnuje żeby dopaść potem :evil_lol: wredzina niespotykana. Ja się znam na Talibach - łapy w bliznach.

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Się okaże, wkrótce. Cały czas strzygę uszami w tej sprawie. Był jeden gościu, ale wylazł z niego ćwok, nic nie poradzę na głupotę. Talib jest OK ! , trzeba Mu do pary ludzia OK-owego. Jak weźmiesz moją Luśkę to ja wezmę na nr 7 Taliba. Luśka to dopiero Talib. Żre wszystko co nie zdąży uciec, a nawet jak ucieknie to pilnuje żeby dopaść potem :evil_lol: wredzina niespotykana. Ja się znam na Talibach - łapy w bliznach.

Zartujesz ??? Mnie żaden pies ( prócz szczeniaków ) nie ugryzł i bardzo bym tego nie chciała . Ja ogólnie się boje obcych psów

Posted

Marlenka, Tresc do ogloszen - SUPER. Poprawiac nic nie trzeba. Myslalam zeby dac mu ogloszenie w jakiejs lokalnej gazecie Warszawskiej bo pewnie duzo ludzi czyta. Jak mozesz to dowiedz sie cos na ten temat. Wiem ze w innych rejonach dziewczyny daja do lokalnych gazet i jest odzew.

Posted

gameta napisał(a):
co u Cholery? Chodzi na spacery?

Nie wiem , peweni śmiga u Jamora bo nikt nie chce się podjąc wyprowadzania go na spacer :(
Dziewczyna co była chętna , boi się go - nie iwem dlaczego , a ja nie mam za bardzo czasu .

Ingrid co do ogłoszęń można go wrzucic do Warszawskeij ale w Wawie bardziej go do bloku będa chcieli - spr€bujemy jeszcze z ogłoszeniami , jak sie pozbieram w pracy to usiąde i zrobię mu "kilka" ogłoszeń . Moze się uda :)

Posted

marlenka napisał(a):

Ingrid co do ogłoszęń można go wrzucic do Warszawskeij ale w Wawie bardziej go do bloku będa chcieli - spr€bujemy jeszcze z ogłoszeniami , jak sie pozbieram w pracy to usiąde i zrobię mu "kilka" ogłoszeń . Moze się uda :)

Ja tez mu zrobie ogloszenia ale mysle ze warto dac do gazety . W ogloszeniu tylko zaznaczyc ze nie nadaje sie do bloku. Teraz tyle ludzi ma domy dookola Warszawy.
A noz komus sie spodoba.
Tuptus juz tyle ogloszen mial i ma na necie i nikt nie dzwoni :(