marlenka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ja tez jestem , niesety w wekend tak miałam co robic ze komp miał tez urlop i nie był używany :). Ciekawe co u Tuptusia ...... Quote
Pies Wolny Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 marlenka napisał(a):Ja tez jestem , niesety w wekend tak miałam co robic ze komp miał tez urlop i nie był używany :). Ciekawe co u Tuptusia ...... Ja nie mam urlopu, ale odwiedzam. Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Tuptek my cie musimy wyadoptowac i to bbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaardzo dobrze :):) Quote
Ingrid44 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ogloszenia bede chyba po swietach. Zuza911 strasznie zajeta . Quote
Pies Wolny Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Szarotko na wątku Kamela i Faxa masz pytanie. Chodzi o test na kota, także dla Tuptusia. Może Jamor coś zorganizuje. Quote
Szarotka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ingrid juz nie masz Tuptusia w banerku:( Z tego co wiem, to Jamor, zaraz powie, ze kota nie ma, bo juz sie wiele osob o to pytalo. Jamor pozyc kota od sasiadow. Tuptek napewno kocha koty :):) z kotami i psami to kwestia cierpliwosci wlascicieli. Mialam, 4 psy i wszystkie sie kotami dogadaly bez wzgledu na rase, wiek, plec i orientacje polityczna :):) Quote
Ingrid44 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Szarotka']Ingrid juz nie masz Tuptusia w banerku:( Z tego co wiem, to Jamor, zaraz powie, ze kota nie ma, bo juz sie wiele osob o to pytalo. Jamor pozyc kota od sasiadow. Tuptek napewno kocha koty :):) z kotami i psami to kwestia cierpliwosci wlascicieli. Mialam, 4 psy i wszystkie sie kotami dogadaly bez wzgledu na rase, wiek, plec i orientacje polityczna :):) Usuneli mi Tuptusia z podpisu bo wielki ten banerek. A czemu mamay robic test na koty dla Tuptusia ? Czy ja cos przeoczylam ? :) Quote
Szarotka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Pies Wolny ma jakis pomysl dla Tuptusia, ale Tuptus ma kochac koty. Tuptus do roboty i prosze kochac koty :):) Quote
Ingrid44 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Tuptus bedzie musial przyzwyczaic sie do kotow. On nie wiele wiekszy od kota. Jak jakis waleczny kot i Tuptusia nabije . Quote
Szarotka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Ingrid44']Tuptus bedzie musial przyzwyczaic sie do kotow. On nie wiele wiekszy od kota. Jak jakis waleczny kot i Tuptusia nabije .[/QUOTE] No wlasnie. Ja dostalam kota z odzysku i nie mial wyjscia musial sie do dwoch innych kotow i psa przyzwyczaic. Kotka Szarotka go nienawidzila, a po pol roku zaczely sobie buziaki fundowac. Quote
Ingrid44 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Gdzie ten Pies Wolny i co on taki tajemniczy ? Umieram z ciekawosci ! ! ! Quote
Szarotka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Z tego co wiem, to Pies Wolny zajety po uszy. Ingrid dostalas moje pw ?? Quote
coronaaj Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Ingrid44']Tuptus bedzie musial przyzwyczaic sie do kotow. On nie wiele wiekszy od kota. Jak jakis waleczny kot i Tuptusia nabije .[/QUOTE] Czyli szykuje sie domek dla Tuptusia??? Jestem do tylu wczoraj przylecielismy do Phoenix, psy Ok i maly Polak Pakus rowniez..zapraszam na zdjecia z lotniska...psy ok ja mam cos z zoladkiem... PS; Ingrid 44 zapraszam do Phoenix...pogoda kapitalna... Quote
Ingrid44 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Szarotka']Z tego co wiem, to Pies Wolny zajety po uszy. Ingrid dostalas moje pw ??[/QUOTE] Dostalam PW w sprawie pieska ktoremu brakuje deklaracji - to o te pytasz ? Jeszcze nie zdazylam tam zajrzec . Quote
Ingrid44 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ciekawe co Pies Wolny knuje ? ? ?:cool3::lol: Quote
marlenka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Jeden dzien nieobecności i knują jakiś zamach Tuptusiem na Kota . Napewno Jamor nie ma kota . Wiecie co z tym to może być różnie , Tuptuś nie jest wielkim psem co kota zagryzie , najwyżej pogoni , kot ucieknie chyba ze gapa . U mnie Nugat na początku kochał koty a później patrzeć na nie nie mógł i ganiał , dostał od Kazika w pysk i dalej ganiał . Pies wolny gadaj co się szykuje dla taliba ???? Bo mnie aż skręca . Acha i wczoraj miałam zapytanie o Tuptusia Pani z Krakowa , ale Pani ma 2 duże psy w ogrodzie ( buda) a Tuptuś miałby być do domu . Pani ma 2 dziecie 6 i 10 lat i chce pieska takiego do pogłaskania , przytulenia . Dom niby fajny ale Tuptuś sie nie na da :( Quote
Ingrid44 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Szkoda ze Tutus taki waleczny bo domek wyglada fajnie i mieszkalby w domu . Oj Tuptus :( Quote
Recommended Posts