Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ingrid juz nie masz Tuptusia w banerku:(
Z tego co wiem, to Jamor, zaraz powie, ze kota nie ma, bo juz sie wiele osob o to pytalo.
Jamor pozyc kota od sasiadow.
Tuptek napewno kocha koty :):) z kotami i psami to kwestia cierpliwosci wlascicieli. Mialam, 4 psy i wszystkie sie kotami dogadaly bez wzgledu na rase, wiek, plec i orientacje polityczna :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Ingrid juz nie masz Tuptusia w banerku:(
Z tego co wiem, to Jamor, zaraz powie, ze kota nie ma, bo juz sie wiele osob o to pytalo.
Jamor pozyc kota od sasiadow.
Tuptek napewno kocha koty :):) z kotami i psami to kwestia cierpliwosci wlascicieli. Mialam, 4 psy i wszystkie sie kotami dogadaly bez wzgledu na rase, wiek, plec i orientacje polityczna :):)

Usuneli mi Tuptusia z podpisu bo wielki ten banerek. A czemu mamay robic test na koty dla Tuptusia ? Czy ja cos przeoczylam ? :)

Posted

[quote name='Ingrid44']Tuptus bedzie musial przyzwyczaic sie do kotow. On nie wiele wiekszy od kota. Jak jakis waleczny kot i Tuptusia nabije .[/QUOTE]

No wlasnie. Ja dostalam kota z odzysku i nie mial wyjscia musial sie do dwoch innych kotow i psa przyzwyczaic.
Kotka Szarotka go nienawidzila, a po pol roku zaczely sobie buziaki fundowac.

Posted

[quote name='Ingrid44']Tuptus bedzie musial przyzwyczaic sie do kotow. On nie wiele wiekszy od kota. Jak jakis waleczny kot i Tuptusia nabije .[/QUOTE]

Czyli szykuje sie domek dla Tuptusia??? Jestem do tylu wczoraj przylecielismy do Phoenix, psy Ok i maly Polak Pakus rowniez..zapraszam na zdjecia z lotniska...psy ok ja mam cos z zoladkiem...

PS; Ingrid 44 zapraszam do Phoenix...pogoda kapitalna...

Posted

[quote name='Szarotka']Z tego co wiem, to Pies Wolny zajety po uszy.
Ingrid dostalas moje pw ??[/QUOTE]

Dostalam PW w sprawie pieska ktoremu brakuje deklaracji - to o te pytasz ? Jeszcze nie zdazylam tam zajrzec .

Posted

Jeden dzien nieobecności i knują jakiś zamach Tuptusiem na Kota . Napewno Jamor nie ma kota . Wiecie co z tym to może być różnie , Tuptuś nie jest wielkim psem co kota zagryzie , najwyżej pogoni , kot ucieknie chyba ze gapa . U mnie Nugat na początku kochał koty a później patrzeć na nie nie mógł i ganiał , dostał od Kazika w pysk i dalej ganiał .
Pies wolny gadaj co się szykuje dla taliba ???? Bo mnie aż skręca .

Acha i wczoraj miałam zapytanie o Tuptusia Pani z Krakowa , ale Pani ma 2 duże psy w ogrodzie ( buda) a Tuptuś miałby być do domu . Pani ma 2 dziecie 6 i 10 lat i chce pieska takiego do pogłaskania , przytulenia . Dom niby fajny ale Tuptuś sie nie na da :(