Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Hej troche pozytywizmu :):)

Miałam dzis wizytę w US i patrząc na kulturę Pań tam pracujących to ręce opadają . Jak za starych dobrych czasów " grzecznie pytam -CZEGO!!!!!!!!!!!" tak to wygląda .
Ale zaraz ide do domciu do moich futrzaków które mnie przywitają waląc ogonami , skacząc , drapiąc i drąc "ryje" wiec już patrze bardziej różowo

Posted

marlenka napisał(a):
koloru czerwonego :)

Nie, biało-siwe i ......leży za nim. :evil_lol: czerwone zostawiłem dla .....jaj. :eviltong:
Masz PW.

PS. Dzięki za nowe zdjęcia, sam już jechałem dwa razy , ale nie dojechałem.

Posted

Wyslalm tresc ogloszenia i 9 zdjec do zuzy911- bedzie robic ogloszenia dla Tuptusia.

Tresc troche zmienilam i poniewaz wiem ze marlenka jest bardzo zajeta (psy ,koty, dzieci i tymczasy ) kontakt podalam do Agnieszki , ktora zgodzila sie udzielac informacji o kazdej porze dnia. :)

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Nie, biało-siwe i ......leży za nim. :evil_lol: czerwone zostawiłem dla .....jaj. :eviltong:
Masz PW.

PS. Dzięki za nowe zdjęcia, sam już jechałem dwa razy , ale nie dojechałem.

A kiedy dojedziesz ????

Posted

Oj bardzo bym chciała żeby Tuptuś już miał swój dom . Jamor go adoptować nie chce , ja nie moge , to musimy Tuptusia oddać "obcemu " . Widziałam wczoraj psa bardzo podobnego do Tuptusia tylko kolor sierści miał taki popielaty .