Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gameta napisał(a):
Zaglądamy, ja osobiście martwię się o Psa Wolnego, który zanikł - Jamor, przyznaj się, czy sponiewierałeś Psa Wolnego?

A niby dlaczego. To bardzo porządny gość.

Posted

jamor napisał(a):
A niby dlaczego. To bardzo porządny gość.

Właśnie dlatego, że porządny. Jak się dwóch porządnych dosiądzie, to ten z mocniejszą głową może zrobić straszne rzeczy temu ze słabszą...

A Psa Wolnego jak nie było tu tak nie ma :(

Posted

gameta napisał(a):
Właśnie dlatego, że porządny. Jak się dwóch porządnych dosiądzie, to ten z mocniejszą głową może zrobić straszne rzeczy temu ze słabszą...

A Psa Wolnego jak nie było tu tak nie ma :(

Pies Wolny calkiem przepadl :(

Posted

jamor napisał(a):
Pilnie potrzebuje tel. do marlenki i kogos odpowiedzialnego za Ozziego. jest potecialny dom dla tuptusia lub Ozziego. prosze o smsa

telefonu nie mam ale mam e-mail do marlenki. Wysylam na PW

Posted

sleepingbyday napisał(a):
wysłałam jamorowi telefon. tuptuś wnowym domu? no, ale umówmy sie, tylko 100% psiarze dostaną tuptka, egzamin od góry do dołu im tzreba zrobić :-)

Już rozmawiałam z Jamorem , mam namiar do tych ludzi , zadzwonie i umówie sie na wizytę . Wszystko przekażę Jamorowi bo od jutra mam urlop i nie bede miała dostępu do neta .

Posted

marlenka napisał(a):
Już rozmawiałam z Jamorem , mam namiar do tych ludzi , zadzwonie i umówie sie na wizytę . Wszystko przekażę Jamorowi bo od jutra mam urlop i nie bede miała dostępu do neta .

Czyli ludzie z okolic Warki ?

Posted

marlenka napisał(a):
Tak . Pani dzwoniła do mnie i sie zastanawiają nad Tuptusiem ..zastanawia się jeszcze nad innym psem , maja dać znać ..

No trzeba Marlenka dobrze "przetrzepac" szczegolnie jezeli chodzi o Tuptusia ...zeby potem znowu nie wyladowal u Jamora....jestem dobrej mysli!!!!

Posted

coronaaj napisał(a):
No trzeba Marlenka dobrze "przetrzepac" szczegolnie jezeli chodzi o Tuptusia ...zeby potem znowu nie wyladowal u Jamora....jestem dobrej mysli!!!!

Macie czas - 7 dni, tyle zostało do konca wzresnia. potem to on juz mój ( jesli sie oczywiscie zgodzicie) bedzie miał przesrane:evil_lol::diabloti::mad:
Stawiam na to ze dany DS zainteresuje sie bardziej Ozikiem. Troche sie zdziwią , bo Ozik przeszedł odpowiednie szkolenie przez Tuptusia. Wczoraj wyhaczyl za łydke mojego kolege ktory wszedł na posesje. Za spodnie tylko ale jak szczupak wyskoczył spod tui w tym czasie kiedy koles odganiał sie od tuptusia.

Posted

Gang Jamora - Dobry Gang !! :bigok:.
Już jestem , J 23 znowu nadaje :evil_lol:.
Obstawiam za opcją Talib do Jamora - Gang potrzebuje nauczyciela, a Talib Tuptany to omc Profesor zwyczajny. Nie ma innej opcji.

PS. Dzięki za dobre słowa.