Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tuptek ma caly czas wyroznione allegro robione przez Ketunie. Ja zaprzestalam robic mu ogloszenia na necie bo nie bylo zadnego odzewu .

Czy ktos by mogl skopiowac nowe zdjecia Tuptusia od jamora i wklecic na watek. Ja niestety niekumata w tej sprawie.:oops::oops::oops::oops:

Z gory Wielkie Dzieki :loveu:

Posted

jamor napisał(a):

Jamor,link nie dziala !

Jesli chodzi o piosenke to juz umiem. Dobrze ze slowa proste:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak moj piesio nastapi mi na stope (85 kg zywej wagi) tez tak spiewam:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:

Nawet moj "Okruszek " wsadzil nos w moniotor jak uslyszal ta wzniosla zolnierska piesn.

Posted

To kogo poświęcić w teście na "złap mnie i uduś". Szczerze mówiąc ja mam jedną taką co bez oporów bym poświęcił, ale jak powiem to dopiero się zacznie trzecia światowa :evil_lol:.
Dla ułatwienia dodam, że to żaden z nas, plemienia Tuptanych.
Cholera wie, ale wygląda, że w 'zabawie' to i udusi i pokaleczy. Jamor puść pozoranta - tylko kogo - kwadratura koła. Moja Pani ma jeszcze tydzień.

Posted

ketunia napisał(a):
Dostałam bardzo konkretnego maila w sprawie Tuptusia.
Pani pyta o pewne bardzo istotne sprawy:
1. Czy Tuptuś goni i dusi ptactwo? (Pani ma sporo ptaków)
2. Czy Tuptuś jest przyjazny do innych zwierząt ? (koty, kozy, króliki)

Strona Pani:
http://www.zagroda.info/

wroble maja przesrane bo tuptus prawie na drzewa za nimi wchodzi. tuptus jest przyazny dla innych zwierzat, wpierw sobie je podporzadkuje aby dla niego pracowały, koty wysle do piwnicy aby ziemniaki obierały, koze bedzie gwałcił królika powiesi sobie obok sedesu w łazience- takie delikatne futerko

Posted

jamor napisał(a):
wroble maja przesrane bo tuptus prawie na drzewa za nimi wchodzi. tuptus jest przyazny dla innych zwierzat, wpierw sobie je podporzadkuje aby dla niego pracowały, koty wysle do piwnicy aby ziemniaki obierały, koze bedzie gwałcił królika powiesi sobie obok sedesu w łazience- takie delikatne futerko

Jamor, a tak na serio ? Co z tym ptactwem domowym i zwierzetami ?

Ogladalam gospodarstwo Pani -wyglada super .

Posted

ketunia napisał(a):
Ale kury może dusić...

Świetne fotki :)

e tam , od razu dusic. poprostu chodzic z nią nie bedzie tylko.......

[video=youtube;ahp54gASLr8]http://www.youtube.com/watch?v=ahp54gASLr8[/video]

Posted

Booooooziu co oni wyrabiaja z Tuptusiem ! Teraz Tuptus w pelni przeszkolony na rozne akcje :)

Ketuniu, napisz ze sprawdzamy Tuptusia na kury zeby domku nie stracic.

Jamor, BLAGAM napisz jak on reaguje (na serio) na te zwierzeta. Nie chcaialbym zeby Tuptus poszedl do domku a panstwo musieli go oddac bo kury dusi.

Tak niestety bylo na innym watku.

Posted

nie mam kur, nie mam kota ani kozy, wiec nie wiem. mozliwe ze pies przyzwyczai sie po 3 dniach i bedzie trakował wszystkich jako swój inwentarz, bedzie sie nim opiekował i bronił bo to jego. to tak samo jak i domowników- bedą dla niego ok to zycie dla nich odda a obcych bedzie scigał i dziabał.
proponuje aby wzieli tuptusia na próbe, 5 dni, ja miejsce bede trzymał jakby cos

Posted

nie wolno okreslac zainteresowany ds w sposób "baba". nie wiem czego odemnie jeszcze oczekujecie , ze dam gwarancje do produktu i do potecjalnych ludzi ktorzy go adoptują ?