Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Od wczoraj nie dostaje powiadomien z Dogo na e-mail ze ktos cos napisal na watku . Czy to tylko u mnie ?

Ja mam już w normie dogo. Powiadomienia dostaję.

Posted

Doszła wpłata od SBD 5 zł
Dziękujemy :)

Finanse Tuptusia

Wpłaty:

Scared Piranha 138 zł
Majuska 20 zł
Bambino 10 zł ( VIII, IX, X)-30 zł
Marysia55 10 zł (IX, X)-20 zł
Ihabe 30 zł (VIII)
Darkwater 48,50 zł
Ihabe 35 zł (IX, X, XI, XII, I,II) od marca 20 zł (III), kwiecień 15 zł (IV) - 245 zł
Agata51 10 zł (VIII, IX, X, XI,XII, I,II,III,IV)- 90 zł
Piromanka 125 zŁ
Bazarki ketuni 1358 zł
Sava 300 zł
Asia (siostra ketuni) 1000 zł
Szarotka 70 zł
Krzysztof K. 60 zł
Ra_dunia 60 zł
SBD bazarek 158 zł
Pies wolny 50 zł
SBD 5 zł (XII, I, II,III, IV,V,VI)- 35 zł
Ingrid44 390 zł (XII)
Ingrid44 300 zł (I)
Ingrid44 400 zł (II,III,IV,V)- 1600 zł
Madcat1981 45,20 zł spadek po Baranku
Razem: 6172,70 zł

Wydatki:
50 zł weterynarz
270 zł hotelik IX
180 zł weterynarz
325 zł hotelik X
1180 zł operacja
157,50 zł puszki RC
2220 zł operacja, kastracja, karma i pobyt w klinice
390 zł hotelik II
20 zł wyróżnione Allegro
390 zł hotelik III
10 zł ogłoszenia wykupione na bazarku przez Ingrid44
21 zł wyróżnine allegro
390 zł hotelik IV
20 zł wyróżnione Allegro
21 zł wyróżnione Allegro
390 zł hotelik V
21 zł wyróżnione allegro
Razem: 6034,,50zł

6172,70 zł
- 6034,50zł
------------------
138,20zł

Stan konta Tuptusia na dzień 02.06.2010

Posted

gameta napisał(a):
Ingrid, dajesz radę finansowo? Przeciez ta cholera powinna juz meldunek przez zasiedzenie u Jamora dostać...

No wlasnie, mam pytanie ile trzeba siedziec w hotelu, zeby dostac staly pobyt darmowy ;)

Posted

gameta napisał(a):
Ingrid, dajesz radę finansowo? Przeciez ta cholera powinna juz meldunek przez zasiedzenie u Jamora dostać...

Nie mam wyboru. Szkoda ze tak dlugo zajmuje znalezienie mu domku :shake::shake::shake:

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Nie mam wyboru. Szkoda ze tak dlugo zajmuje znalezienie mu domku :shake::shake::shake:

A czy były jakieś deklaracje stałe na Tupka? Może trzeba ludziskom pamięć odświeżyć?
W razie kryzysu dawaj znać, może bazara ktoś zrobi? Przecież to gigantyczna kasa już poszła...

Posted

gameta napisał(a):
A czy były jakieś deklaracje stałe na Tupka? Może trzeba ludziskom pamięć odświeżyć?
W razie kryzysu dawaj znać, może bazara ktoś zrobi? Przecież to gigantyczna kasa już poszła...

Narazie jest Ok,probuje mu zrobic ogloszenie w "Zyciu Warszawy " na nastepny tydzien , jak to nie zadziala to w "Echu Miasta" i tak przez jakis czas.
Jesli znasz jakies popularne gazety to prosze daj znac.

Cioteczki ze Slaska (Zabrza) zaproponowaly mi pomoc i jak bedzie trzeba to pojda do redakcji "Dziennika Zachodniego" ze zdjeciem i tekstem (ja pieniazki oczywiscie im wysle).
Przez kompa nie da sie robic ze zdjeciem dlatego jestem im bardzo wdzieczna za oferte pomocy.

Zobaczymy jak bedzie z tych ogloszen. Bardzo ciezko jest go wyadoptowac bo nie nadaje sie do starszych osob i rodziny z dziecmi :( A tacy ludzie ostatnio dzwonili z "Dziennika Zachodniego"

Posted

:shake: z popularnych gazet to znam tylko wyborczą, a tem ogłoszenia psów to jakaś porażka... nawet zdjęcia się nie da... jak na coś wpadnę to dam znać

Posted

gameta napisał(a):
:shake: z popularnych gazet to znam tylko wyborczą, a tem ogłoszenia psów to jakaś porażka... nawet zdjęcia się nie da... jak na coś wpadnę to dam znać

Bardzo dziekuje :)

Posted

Zrobilam ogloszenie w "Echu Miasta" na Warszawe, ma sie ukazac 10 czerwca. Pies Wolny zgodzil sie na podanie jego tel do ogloszen wiec bedzie informowal o Tuptusiu. Wszyscy wiemy jak Pies Wolny umie gadac, wiec jak on nie ugada deala (jak sam wczesniej napisal) to ja ide prosto do rzeki albo bede szukac jakiejs grubej galezi.

Ogloszenie jest bardzo krotkie bo tylko 2 linijki ale dalam zdjecie Tuptusia jak biegnie z patykiem po piasku. Mysle ze dobrze go tam widac .

Ogloszenie kosztowalo 36.60 zl.

Posted

agata51 napisał(a):
Już wiem, zalegam z jedną ratą - w czerwcu wyślę podwójnie.

Agatko, Ciebie zupełnie nie miałam na myśli... Wpadaj do Tupka tylko czasem ;)