Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie tez widac. Widze ze Ketunia zakupila na bazarku szablony do Allegro. Bardzo dobry pomysl z tymi szablonami i rzucaja sie w oczy.

Zrobilam ogloszenia dla Tuptusia na 15 portalach.

Posted

Podaje gdzie zrobilam ogloszenia zeby niepotrzebnie robic podwojnie. Wczoraj w nocy juz nie mialam sily wiecej pisac.
-krakusik
-cafeanimal
-gumtree Warszawa
-psiamania
-adopcjapsa
-petworld
-pajeczyna
-najpewniej
-ojej
-olx
-rozglos
-ogloszenia.krakow
-bstok
-e-podlasie
-top-ogloszenia

Posted

Ostatnio zrobilam bardziej lokalne : -katowiczak.pl, gdaniak,pl,ogloszenia.szczecin.pl itp . wszedzie gdzie znalazlam portale ogloszeniowe. Niestety nie bylo zadnego odzewu :( Nadal mysle zeby dac mu ogloszenie do gazety . Jak masz czas to prosze dowiedz sie cos na ten temat.

Trzeba probowac bo cos slabo idzie z ogloszen na necie.

Najpierw Tuptus mial 74 ogloszenia, pozniej ja mu dorabialam ciagle jakies nowe i dalej NIC :(

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Ostatnio zrobilam bardziej lokalne : -katowiczak.pl, gdaniak,pl,ogloszenia.szczecin.pl itp . wszedzie gdzie znalazlam portale ogloszeniowe. Niestety nie bylo zadnego odzewu :( Nadal mysle zeby dac mu ogloszenie do gazety . Jak masz czas to prosze dowiedz sie cos na ten temat.

Trzeba probowac bo cos slabo idzie z ogloszen na necie.

Najpierw Tuptus mial 74 ogloszenia, pozniej ja mu dorabialam ciagle jakies nowe i dalej NIC :(

Kurcze wiesz co ja nie wiem , ale wierze ze domek dla niego gdzieś jest . Ja bym miała dom dla niego ale do starszych ludzi , nie wiem jak Tuptuś zareaguje na nich i Brotala bo byłby z drugim psem cholera jasna . Talib sobie przesmarkuje domki że jest taki .... ale co się dziwić jak nie widomo co on przeszedł . Nie wiem czy go proponowac tam bo Państwo sa sami i jak się coś stanie to sobie w życiu nie wybacze ...

Posted

marlenka napisał(a):
Kurcze wiesz co ja nie wiem , ale wierze ze domek dla niego gdzieś jest . Ja bym miała dom dla niego ale do starszych ludzi , nie wiem jak Tuptuś zareaguje na nich i Brotala bo byłby z drugim psem cholera jasna . Talib sobie przesmarkuje domki że jest taki .... ale co się dziwić jak nie widomo co on przeszedł . Nie wiem czy go proponowac tam bo Państwo sa sami i jak się coś stanie to sobie w życiu nie wybacze ...

Dla niego jedyna szansa to wlasnie domki z polecenia bo z ogloszen ciagle klapa. Moze go dac na probe (Trzymac Hotelik u Jamora normalnie jakby Tuptus tam byl)
i uprzedzic Panstwa o oczku(z ktorej strony podchodzic) i ze trzeba go krotko trzymac i nie dac sie zastraszyc. jego trzeba uczyc co mu wolno a co nie.
Psa chyba nie pogryzie a pozniej sie zaprzyjaznia- jak ustala pozycje w stadzie.

Trzeba by z Panstwen pogadac i zobaczyc co oni na to. Moze nawet zabrac Tuptusia na rozmowe zeby zobaczyc jak on sie zachowuje poza Hotelikiem .

Posted

Wczoraj byłam u Jamora zawieźc Toffika i odwiedziłam Tuptusia . Na początku się zza krat na mnie rzucił a po chwili nadstawiał pychola do głaskania . Rozmawiałam z Państwem co mają wziąc Brutala i oni nie zgadzają się na Tuptusia . :( Trzeba im poszukać psa lub wysterylizowanej suni , małej , i w miarę dogadującej się z psami i z dłużą sierścią bo ma mieszkac w budzie . Macie jakąs na oku ???

Posted

Podziwiam Was dziewczyny za te ogłoszenia :loveu:. Trzeba czekać innego wyjścia ni ma :lol: , Talib jest sehr gute pies i po prostu nie każdy to potrafi zauważyć i docenić. Ale to się zmieni. TO SIĘ MUSI ZMIENIĆ.

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Podziwiam Was dziewczyny za te ogłoszenia :loveu:. Trzeba czekać innego wyjścia ni ma :lol: , Talib jest sehr gute pies i po prostu nie każdy to potrafi zauważyć i docenić. Ale to się zmieni. TO SIĘ MUSI ZMIENIĆ.

I na to liczymy ....

Posted

Błagam o pomoc w spłąceniu długu Kory za DT i w dalszym jej opłacaniu .
Kora od prawie roku jest w DT , nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń , nie wiem co robić , nie daje rady sama jej opłacać , jeśli nie uzbieram na spłacenie długu i chociaż części deklaracji Kora trafi do schronu .Błagam o chociaż 1 zł

http://www.dogomania.pl/threads/144305-Kora-brak-deklaracji-dług-za-DT-błagam-o-deklaracje-grozi-jej-schron?p=12800297#post12800297

Posted

Ingrid dostałam od Ciebie PW i cholerka tak myslę i nie wiem do której gazety można by go było wrzucic??? Raz wrzucałam psa do gazety i nic z tego nie wyszło . A co do innych to nie mam pomysłu , był Tuptuś w moim psie i kurcze nic to nie dało .