marlenka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Wątek ten poświecony będzie moim psom , kotom rezydentom , a także wszystkim psom które są i będe u mnie na DT . Taki album wspomnień :loveu: Quote
marlenka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Najstarsza z rodziny Korsa , przygarnieta przez mojego meza jako szczeniak około 6-8 miesięcy , najmądrzejszy pies z całej gromady . Quote
marlenka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Nasepny mój pies to Korolka :evil_lol: Ona jest najładniejszym psem , ale głupia ja but z lewej nogi :evil_lol: nikogo się nie słucha , robi co chce , wogóle pies o małym móżdzku ale taka kochana ..... Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 marlenka napisał(a):Nasepny mój pies to Korolka :evil_lol: Ona jest najładniejszym psem , ale głupia ja but z lewej nogi :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]No to się biedna doczekała [/FONT]:evil_lol::evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]Świetne psiaki [/FONT]:lol: Quote
marlenka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]No to się biedna doczekała [/FONT]:evil_lol::evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]Świetne psiaki [/FONT]:lol: Witam serdecznie to jeszcze nie koniec :) jestem w trakcei dodawania swoich sierściuchów , a jest ich duuużżżżooo więc mi ise zejdzie :) Quote
Recommended Posts