Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zrobię ogłoszenia, bo i tak będę robić pakiet dla Artiego. Na maila proszę o opis (publikacja@o2.pl) Co prawda nie będzie ich 74, ale myślę, że około 20. Planuje jeszcze rozpracować kilka portali, więc może więcej...

Posted

Tez tak niestety narazie mysle jak Perelka znajdzi do mto bedzilepiej ale teraz poswiecam jej wiecej czasu wiec jest coraz lepiej;)

Bradzo dziekuje za allegro;):multi::multi::loveu:Jest piekne:loveu:

Posted

To my się też pochwalimy :)

Jedynie co mnie martwi to te placki łyse na grzbiecie, ale myślę że Anetka mi doradzi co robić.
Myślałam że Tośka :) (bo tak ma na imię) trzęsła się wcześniej na dworze z zimna, ale nic bardziej mylnego, ona się poprostu strasznie boi, nawet w niedzielę gdzie temperatura była ok 15 stopni ona bedąc na dworze się trzęsła. Jak ją chciałam samą zostawić to wariowała i musiałam się z nią chwilę paść :) Strasznie zestresowana jeszcze jest. Nie wie że na dworze może być przyjemnie samemu, strasznie garnie się do człowieka, na ogródku za mną chodziła cały czas :) Coraz to bardziej cieszę się że to właśnie ona została, bo ona nie może mieć innego towarzystwa koziego, chyba musiała być odżucana od stada.
Jeszcze jest przed liftingiem ale jak tylko się zrobi bardzo ciepło to te nogi potraktuję z szamponu wybielającego Alexa :D