Blood Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Mysle ze to ze czuje jej wystarcza ;) Nawet nie wiecie jak sie cieszylam jak pierwszy raz zaczela merdac ogonkiem;):multi: Quote
Jasza Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A ja dostałam dzisia maila w sprawie suni z koszyczka. Jako, że mała znalazła już dom, podesłałam Pabi z Opola zdjęcia Laluni. Quote
Blood Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ;) Moze sie uda znlesc domek;D Wlasnie na kolanach lezy mi Sasza ...ale wywija zeby sie zmiescic no i trche wazy;p Pieszczoch;p Quote
amikat Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Dziei Jaszko - a Lalunia dzisiaj jest sterylizowana i POCHWALĘ SIE - oswaja się pomalutku. Merda ogonkiem jak wchodze do pokoju - bo od piątku ona siedzi w pokoju mi=ojego syna... jako pies nr 8. Dobrze ze są 4 pokoje Quote
Blood Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jupi!! ;) Oby tak dalej ;D Moje malutkie znowu głownie Perelka moglaby mi zalizac reke gdy ja glaszcze;) Quote
BoUnTy Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jaszo co do Pani z Opola, to gdyby potrzebna była wizyta to ja mogę zrobić ;] W Opolu będe niestety dopiero za jakieś 2 tygodnie, bo prace straciłam, więc brak pieniazków na bilety - chyba, że ktoś zasponsoruje xD Quote
Baski_Kropka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A jak tam muszkieterki, choroba opanowana?? Bo nie potrafię doczytać...? Quote
amikat Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Muszkieterki w super formie. Nie ma śladu po chorobie.... Nawet głaskanko polubiły Quote
Jasza Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='BoUnTy']Jaszo co do Pani z Opola, to gdyby potrzebna była wizyta to ja mogę zrobić ;] W Opolu będe niestety dopiero za jakieś 2 tygodnie, bo prace straciłam, więc brak pieniazków na bilety - chyba, że ktoś zasponsoruje xD[/QUOT Ok. Świetnie. Zobaczymy, czy się odezwie. Quote
Baski_Kropka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Cieszę się że muszkieterki w dobrej formie! :) A jak tam łaciaty piesek ma DT czy nie?? Są jakieś ogłoszenia stworzone do wydruku?? Quote
soboz4 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/Firmowki#5439656730972072514 są tez tam ogłoszenia muszkieterek i suń do adopcji Quote
Baski_Kropka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dzięki! Porozwieszam i psiaka i suńki może :) Quote
milosnicy zwierzat Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 trochę odbiegnę od tematu nie mogę nigdzie znaleźć numeru KRS (chodzi o 1%) fundacji co się tymi zwierzakami zajęła Quote
maciaszek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='milosnicy zwierzat']trochę odbiegnę od tematu nie mogę nigdzie znaleźć numeru KRS (chodzi o 1%) fundacji co się tymi zwierzakami zajęła Tutaj wszelkie info: http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/1-ratuje-zycie,10.html Quote
milosnicy zwierzat Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='maciaszek']Tutaj wszelkie info: http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/1-ratuje-zycie,10.html wielki dzięki;) Quote
soboz4 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ruda sunia z koszyczka wypięła się z szelek przy klatce schodowej na widok dużego psa, wszyscy jej szukają! Wróciła pod klatkę za chwile ale znowu ja coś wystraszyło i zaczęła uciekać!!! Postaram się zwolnic z pracy i pomogę szukać! opiekunowie mieszkają na Mikusińskiego 38 w Katowicach i tam była widziana!! bardzo proszę o pomoc, jeżeli ktoś mieszka w okolicach, numer telefonu do Agnieszki (sunia podchodzi do niej) - 517-597-254 Im więcej osób będzie w rejonie tym szybciej ją odnajdziemy - czy ktoś jest z tych rejonów????? Quote
AgusiaP Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jejku... mam nadzieję, że malutka się szybciutko znajdzie Quote
Agucha Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Losie! znowu?! :( Jak pies może się sam "wypiąć z szelek"...? Jeżeli są dobrze dobrane do zwierzęcia nie ma takiej możliwości... Ściskam kciuki za udaną akcję :( Quote
Glutofia Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 o mamoooo kolejna!! Mam nadzieję ze i ta historia skończy się szczęśliwie Quote
AgusiaP Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 :placz:Jak raz wróciła to miejmy nadzieje, że wróci i drugi raz. Boziu oby... Quote
Jasza Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Znajdzie się! Musi się troszeczkę uspokoić i znajdzie drogę! Żeby tylko się nie oddaliła za bardzo! Quote
Recommended Posts