Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

amikat napisał(a):
Niestety cały czas staramy się odłowić..... byłam tam wczoraj w nocy. Psy pozamykane w pomieszczeniach na kłódki.....

Boziu to straszne...
To ile tam tych bidulek jeszcze zostało???

Posted

Uważam ze 2 oswojone, 2 u wiedźmy w mieszkaniu (te chore) i 2 dzikusy które nawet do domu nie podchodzą - trzymają się"obok".

Jutro wysyłam wniosek do prokuratury o odebranie pozostałych psów przez policje i uzyskanie nakazu.

Posted

amikat napisał(a):
CUDO! a gdzie małe kózkii Mahathma Mothak???

O, ja myślałam, że to wielkanocny baranek...z okazji świąt..:oops::evil_lol:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
mam bardzo mało czasu na już, poczytam wiec potem, PYTANIE CZY JEST KOZA I W JAKIM STANIE. może będe mieć miejsce dla niej w CZELADZI, przed wyjazdem pytałam i jest szansa ze koza znajdzie dom.

Pani Tereso są 3 kozy i jeden cap. Jedna koza zostaje u mnie, jedna ma domek w Rudzie Śląskiej, zostaje brązowa koza i cap, które jadą do Maciejkowic. Ale jeszcze czekamy na maleństwa :D:D:D

Posted

Dajcie znać bo stale gdzies się te kozy przweijają to mam gościa który by wziął, z korzyścia dla nas bo miałybyśmy potem mleczko dla sierot szczylków i dla naszej cery.gość miał uprzednio ale nie umiał załatwic zbytu, jest miejsce, gość chętny, doswiadczenie też a na dodatek będzie naszym dogo hotelikarzem. Więc wszystkow rodzinie. Poczekamy na małe też. Takie maluch to są ale śliczne.

Posted

Super zycze im szybkiego znalezienia domu ale nie chcialabym zeby ktoras z nich zostala sama (nie DS)....
A mam mozliwosc i tak piekna pogoda sie zrobiła wiec podejrzewam ze z przyjaciolka i pieskami bedziemy spedzac wiele czasu na powietrzu;D (Przyjaciołaka juz sie zobowiazala do spacerow;p)