AgusiaP Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 __Lara napisał(a):Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=937412326 Może ktoś CHCE WYRÓŻNIĆ???????? Ja bardzo chętnie to zrobie. Chociaż tak mogę pomóc. Na jaki numer konta mam wpłacic pieniążki. Quote
amikat Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 publikacja napisał(a):Nasz nowy baner: CUDO! a gdzie małe kózkii Mahathma Mothak??? Quote
AgusiaP Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 amikat napisał(a):Niestety cały czas staramy się odłowić..... byłam tam wczoraj w nocy. Psy pozamykane w pomieszczeniach na kłódki..... Boziu to straszne... To ile tam tych bidulek jeszcze zostało??? Quote
amikat Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Uważam ze 2 oswojone, 2 u wiedźmy w mieszkaniu (te chore) i 2 dzikusy które nawet do domu nie podchodzą - trzymają się"obok". Jutro wysyłam wniosek do prokuratury o odebranie pozostałych psów przez policje i uzyskanie nakazu. Quote
AgusiaP Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 To ja trzymam mocno kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli. Quote
Jasza Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 amikat napisał(a):CUDO! a gdzie małe kózkii Mahathma Mothak??? O, ja myślałam, że to wielkanocny baranek...z okazji świąt..:oops::evil_lol: Quote
BoUnTy Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Anetko możesz mi na zdjęciu pokazać, który psiaczek to PICO? Pogubiłaqm się... Quote
Jasza Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Pico to sunia. Ta kudłatka wystraszona. Chyba. Quote
henikar Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Piko (sunia) okazał się być pieskiem, ale dokładnie to ten wystraszony. Quote
AgusiaP Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Czyli to ta sunia teraz piesek z rekonwalenstentek??? Quote
Evelynkaa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):mam bardzo mało czasu na już, poczytam wiec potem, PYTANIE CZY JEST KOZA I W JAKIM STANIE. może będe mieć miejsce dla niej w CZELADZI, przed wyjazdem pytałam i jest szansa ze koza znajdzie dom. Pani Tereso są 3 kozy i jeden cap. Jedna koza zostaje u mnie, jedna ma domek w Rudzie Śląskiej, zostaje brązowa koza i cap, które jadą do Maciejkowic. Ale jeszcze czekamy na maleństwa :D:D:D Quote
Blood Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jasza napisał(a):Blood - szacunek! Dziekuje ale jak mowilam :multi: poprostu chce pomoc w miare mozliwosci..... Baner super;D Gratulacje wykonania!!!! Quote
TERESA BORCZ Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dajcie znać bo stale gdzies się te kozy przweijają to mam gościa który by wziął, z korzyścia dla nas bo miałybyśmy potem mleczko dla sierot szczylków i dla naszej cery.gość miał uprzednio ale nie umiał załatwic zbytu, jest miejsce, gość chętny, doswiadczenie też a na dodatek będzie naszym dogo hotelikarzem. Więc wszystkow rodzinie. Poczekamy na małe też. Takie maluch to są ale śliczne. Quote
Evelynkaa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 A to tak na wesoło....żeby Wam dziś dzień miło zleciał...wklejam moją dziewczynę wcinającą buraczki :D grafitti na ścianie oczywiście w jej wykonaniu :D Quote
Blood Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ;D Sliczna dobrze ze jest szczesliwa ;D Quote
Agucha Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 evelynka, kolor szminki wybrała sobie dziewczyna idealnie! :D ;) Quote
Blood Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 No gadalam z rodzicami na DT Moge wziaść obie rekonwalescentki ;D Quote
kuba123 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 spokojnie dziewczyny kroi się coś dla jednej z nich Quote
Blood Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Super zycze im szybkiego znalezienia domu ale nie chcialabym zeby ktoras z nich zostala sama (nie DS).... A mam mozliwosc i tak piekna pogoda sie zrobiła wiec podejrzewam ze z przyjaciolka i pieskami bedziemy spedzac wiele czasu na powietrzu;D (Przyjaciołaka juz sie zobowiazala do spacerow;p) Quote
AgusiaP Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Blood masz wspaniałych rodziców.... A mozna wiedziec której?:oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts