Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie 155cm ;p Ale mam warunki kocham zwierzeta i boli mnie takie zachowanie ludzi i wiem ze psy stare i chore maja mniejsze szanse na dom... Dla mnie liczy sie wnetrze.....

Posted

Tym lepiej dla Ślepki, ona tak ślicznie patrzy w oczy, mimo, że nie widzi. O tym, że coś jest w misce wiedziała pierwsza, o tym, że wyciągam smaczki też. Jako jedyna daje się spokojnie głaskać.... Jedyny problem to taki, że rekonwalescentki zostaną rozdzielone.

Zostaje nam Łatek bez DT i rekonwalescentki jedna w DT druga bez, ale jeszcze nie wiadomo.

A film superowy

Posted

Zapytam rodzicow moze uda sie wziasc obie i slepke bo tez sie boje ze bedzie im smutno albo Łatka....

Ps. Tym lepiej dla Ślepki, ona tak ślicznie patrzy w oczy, mimo, że nie widzi." -publikacja az mi sie miekko zrobilo...

Posted

kuba123 napisał(a):
hahaha
Jasiu pozazdrościł ''jutuba'' publikacji

tak to cała Kropa
tak samo zachęcała mnie do zabawy pod domem wiedźmy i była bardzo zawiedziona, że nie chciałam jej gonoc

Pogoniłaś trochę, jak Ci karmę zwinęła...:diabloti:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Dziewczynki a co z tą sunią/pieskiem?

Niestety cały czas staramy się odłowić..... byłam tam wczoraj w nocy. Psy pozamykane w pomieszczeniach na kłódki.....

Posted

Kochane robaczki - najbardziej wystraszony piesek - PIKO (ten co był suczką hhehhhe) wczoraj pojechał do domku. Chciałabym zeby wszystkie domy takie były............. Mały jadł, pozwalał sie głaskać choć tężał ze strachu. Był zmrożony, sztywny ze strachu!!!!

Po 2 godzinach widzieliśmy jak zagląda za Kasia, patrzy gdzie idzie i nawet machał ogonkiem. Jadł z apetytem. Dostał legowisko w kształcie zadaszonej budki - schował sie tam ale na krótko. CIekawość i obżarstwo zwyciężyły!!!!!

Dzisiaj rano Kasia wyciaga nogę na kołdrę i czyje mały wilgotny nosek - piko na łóżku!!!!!!!!!!!!! Z Kasią!!!!!!!!!!!!!
W nocy babcia obłaskawiła chłopaka kiełbaską obraną ze skórki.... ja też juz kocha.

Mały jest wykastrowany, ma oczyszczone uchole, odpchlony i z x odrobaczony. SIka jak suczka - potwierdza to jego młody wiek jak sądzę.
Czeka go szczepienie za 14 dni.
MA NOWE ŻYCIE