Blood Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 rekonwalescentke jeszcze nie dogadalismy ktora... Quote
AgusiaP Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Blood napisał(a):Nastapila zmiana ta z zacma biore do siebie na dom staly na tymczas ta czarna Blood jesteś wielka Quote
Blood Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nie 155cm ;p Ale mam warunki kocham zwierzeta i boli mnie takie zachowanie ludzi i wiem ze psy stare i chore maja mniejsze szanse na dom... Dla mnie liczy sie wnetrze..... Quote
gość123456 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Tym lepiej dla Ślepki, ona tak ślicznie patrzy w oczy, mimo, że nie widzi. O tym, że coś jest w misce wiedziała pierwsza, o tym, że wyciągam smaczki też. Jako jedyna daje się spokojnie głaskać.... Jedyny problem to taki, że rekonwalescentki zostaną rozdzielone. Zostaje nam Łatek bez DT i rekonwalescentki jedna w DT druga bez, ale jeszcze nie wiadomo. A film superowy Quote
__Lara Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Idziecie jak burza z tymi adopcjami - super :D Czy możecie mi powiedzieć gdzie znajdę aktualną listę psiaków do adopcji? chciałabym zrobić im zbiorowe allegro. Quote
Glutofia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Laro słońce na naszej stronie :) Jasiu filmik świetny ale dziewczyna zasuwa! Quote
Blood Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Zapytam rodzicow moze uda sie wziasc obie i slepke bo tez sie boje ze bedzie im smutno albo Łatka.... Ps. Tym lepiej dla Ślepki, ona tak ślicznie patrzy w oczy, mimo, że nie widzi." -publikacja az mi sie miekko zrobilo... Quote
Emiś Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Przepraszam za off, ale może tu znajdzie się ratunek dla tych maleństw... zostały im tylko 23h :( http://www.dogomania.pl/threads/180684-2-szczeniaczki-dziA-wyrzucone-jutro-wyrok-PILNIE-DT-SOSNOWIEC Quote
gość123456 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Blood napisał(a):Zapytam rodzicow moz uda sie wziasc obie i slepke bo tez sie boje ze bedzie im smutno albo Łatka.... Łatek sobie poradzi, szczekacz z niego, dokazuje nawet Milanowi w boksie obok... Quote
Blood Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Zobacze co da sie zrobic Sa sliczne wiec mysle ze znajda dom sama bede oglaszac...;D Quote
Evelynkaa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Kropka zasuwa jak sarenka :D Widać że psiaki odżyły....oby tylko muszkieterki wróciły do zdrowia.... Quote
__Lara Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Glutofia napisał(a):Laro słońce na naszej stronie :) Jasiu filmik świetny ale dziewczyna zasuwa! Okej, dzięki :) Quote
__Lara Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=937412326 Może ktoś CHCE WYRÓŻNIĆ???????? Quote
kuba123 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Jan Grzegorczyk (J@sio) napisał(a):A teraz spróbuję filmik, może mi się uda........:lol: http://www.youtube.com/watch?v=VLpoO2-K-gw hahaha Jasiu pozazdrościł ''jutuba'' publikacji tak to cała Kropa tak samo zachęcała mnie do zabawy pod domem wiedźmy i była bardzo zawiedziona, że nie chciałam jej gonoc Quote
gość123456 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 kuba123 napisał(a):hahaha Jasiu pozazdrościł ''jutuba'' publikacji tak to cała Kropa tak samo zachęcała mnie do zabawy pod domem wiedźmy i była bardzo zawiedziona, że nie chciałam jej gonoc Pogoniłaś trochę, jak Ci karmę zwinęła...:diabloti: Quote
kuba123 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ano......... cwana bestia z niej przymilała się, przymilała, a potem cały worek z karmą w pysk i w nogi Quote
kuba123 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 dobre dobre publikacja ja nie mam twojego numeru telefonu Quote
gość123456 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 już masz, jak chcesz sobie poklachać ze mną Quote
amikat Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 AgusiaP napisał(a):Dziewczynki a co z tą sunią/pieskiem? Niestety cały czas staramy się odłowić..... byłam tam wczoraj w nocy. Psy pozamykane w pomieszczeniach na kłódki..... Quote
amikat Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Kochane robaczki - najbardziej wystraszony piesek - PIKO (ten co był suczką hhehhhe) wczoraj pojechał do domku. Chciałabym zeby wszystkie domy takie były............. Mały jadł, pozwalał sie głaskać choć tężał ze strachu. Był zmrożony, sztywny ze strachu!!!! Po 2 godzinach widzieliśmy jak zagląda za Kasia, patrzy gdzie idzie i nawet machał ogonkiem. Jadł z apetytem. Dostał legowisko w kształcie zadaszonej budki - schował sie tam ale na krótko. CIekawość i obżarstwo zwyciężyły!!!!! Dzisiaj rano Kasia wyciaga nogę na kołdrę i czyje mały wilgotny nosek - piko na łóżku!!!!!!!!!!!!! Z Kasią!!!!!!!!!!!!! W nocy babcia obłaskawiła chłopaka kiełbaską obraną ze skórki.... ja też juz kocha. Mały jest wykastrowany, ma oczyszczone uchole, odpchlony i z x odrobaczony. SIka jak suczka - potwierdza to jego młody wiek jak sądzę. Czeka go szczepienie za 14 dni. MA NOWE ŻYCIE Quote
TERESA BORCZ Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 mam bardzo mało czasu na już, poczytam wiec potem, PYTANIE CZY JEST KOZA I W JAKIM STANIE. może będe mieć miejsce dla niej w CZELADZI, przed wyjazdem pytałam i jest szansa ze koza znajdzie dom. Quote
Recommended Posts