henikar Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wiem, że nr 1 jest teraz BRATEK. Jeżeli się wszystko szczęśliwie ułoży z nim myślę, że pomyślimy o tych bidulach. A może już są jakieś plany ... Quote
AgusiaP Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Przepraszam, że znowu pytam, ale bardzo martwi mnie los suni z koszyczka...:oops: Czy sunia się może znalazła??? Quote
BoUnTy Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Henikar tak naprawdę to teraz fudacja jest tak zapsiona, że nie ma gdzie umieścić nowych podpiecznych. Nie ma osób, które chciałyby pomóc w ogłoszeniach, domki też z ulicy się nie pchają... Dopóki choć troszkę bilans adopcji się nie poprawi to niestety nie jesteśmy w stanie przyjąć ŻADNEGO więcej psa/kota/kozy i bóg wie czego jeszcze... Quote
kuba123 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 sprawa odebrania reszty psów wiedźmie jest '' na topie'' jeśli dostaniemy decyzję o odebraniu, to w tym jednym wypadku nie będziemy czekać aż się ''odpsimy'', tylko pojedziemy i weźmiemy wszystko to nie jest ''nowa sprawa'' tylko''ciąg dalszy '' i jak się powiedziało A trzeba powiedzieć i B więc czekamy tylko na termin Quote
kathrby Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 kuba123 napisał(a):sprawa odebrania reszty psów wiedźmie jest '' na topie'' jeśli dostaniemy decyzję o odebraniu, to w tym jednym wypadku nie będziemy czekać aż się ''odpsimy'', tylko pojedziemy i weźmiemy wszystko to nie jest ''nowa sprawa'' tylko''ciąg dalszy '' i jak się powiedziało A trzeba powiedzieć i B więc czekamy tylko na termin Po 1 - zgadzam się z Kubą w 100%! Po 2 - Słuchajcie! Jeśli macie zużyte tusze i tonery to mam propozycję :D Rozmawiałam z szefem i się zgodził. Ponieważ moja firma zajmuje się skupem tego, możemy przekazywać środki pozyskane ze skupu na cele charytatywne, w tym przypadku na Fundację :) Po więcej szczegółów - pisać! Quote
kathrby Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ...................................................................................................................................................................................................................... Quote
kathrby Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ..................................................................................................................................................................................................................... Quote
Blood Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Perełka w nowym domu....wiecej na jej watku;) Quote
BoUnTy Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Pierwsy efekt [a moze i nie pierwszy] moich allegro ]:-> Quote
Blood Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ;) Za kilka dni wizyta jeszcze jedna ale jest na dobrej drodze;)dzis jeszcze bede dzwonic ;) Quote
lika1771 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 izabelka_70 napisał(a):czy sunia Misia odnalazła się??? Czy biedactwo sie odnalazło Quote
Blood Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 amikat napisał(a):Niestety nie..... ;( biedactwo ;( Quote
specka1985 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Byłam z chłopakiem 12.04.2010 u tej wróżki bo to niedaleko mnie jest. I czekając na chłopaka bo był u niej(z powodu naszego zaginionego psa) to wyszły trzy psy jeden duży i dwa małe(z takim pijanym chyba panem) więcej zwierząt nie widziałam chłopak też nie widział u niej w mieszkaniu ani jednego(wydaje mi się,że ma tylko trzy ale pewna to nie jestem) Ta pani nie mieszka już w tamtym domu tylko od razu na przeciwko DOMU PARAFIALNEGO JANA PAWŁAII (10m2) pieski z tego co widziałam bo podeszły do mnie i je głaskałam to były w dobrym stanie :) ps:nie bronie tej pani piszę tylko jak ja to widziałam. Quote
amikat Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Ma na dzisiaj 7 zwierząt + szczenieta Quote
Blood Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 specka1985 napisał(a):Byłam z chłopakiem 12.04.2010 u tej wróżki bo to niedaleko mnie jest. I czekając na chłopaka bo był u niej(z powodu naszego zaginionego psa) to wyszły trzy psy jeden duży i dwa małe(z takim pijanym chyba panem) więcej zwierząt nie widziałam chłopak też nie widział u niej w mieszkaniu ani jednego(wydaje mi się,że ma tylko trzy ale pewna to nie jestem) Ta pani nie mieszka już w tamtym domu tylko od razu na przeciwko DOMU PARAFIALNEGO JANA PAWŁAII (10m2) pieski z tego co widziałam bo podeszły do mnie i je głaskałam to były w dobrym stanie :) ps:nie bronie tej pani piszę tylko jak ja to widziałam. to dobze by bylo jakby ich wiecej nie bylo;) Quote
basiapron Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 zaczęłam wam bazarka tworzyć, skończę jeszcze dzisiaj http://www.dogomania.pl/threads/183806-***-cudne-kolorowe-szale-i-apaszki-***-wiosennie-warto-zajrze%C4%87-***-do-30.04-g-22-00?p=14499955#post14499955 Quote
henikar Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Czy coś wiadomo odnośnie pozostałych piesków. Quote
Recommended Posts