Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, że nr 1 jest teraz BRATEK. Jeżeli się wszystko szczęśliwie ułoży z nim myślę, że pomyślimy o tych bidulach. A może już są jakieś plany ...

Posted

Henikar tak naprawdę to teraz fudacja jest tak zapsiona, że nie ma gdzie umieścić nowych podpiecznych. Nie ma osób, które chciałyby pomóc w ogłoszeniach, domki też z ulicy się nie pchają...
Dopóki choć troszkę bilans adopcji się nie poprawi to niestety nie jesteśmy w stanie przyjąć ŻADNEGO więcej psa/kota/kozy i bóg wie czego jeszcze...

Posted

sprawa odebrania reszty psów wiedźmie jest '' na topie'' jeśli dostaniemy decyzję o odebraniu, to w tym jednym wypadku nie będziemy czekać aż się ''odpsimy'', tylko pojedziemy i weźmiemy wszystko
to nie jest ''nowa sprawa'' tylko''ciąg dalszy '' i jak się powiedziało A trzeba powiedzieć i B więc czekamy tylko na termin

Posted

kuba123 napisał(a):
sprawa odebrania reszty psów wiedźmie jest '' na topie'' jeśli dostaniemy decyzję o odebraniu, to w tym jednym wypadku nie będziemy czekać aż się ''odpsimy'', tylko pojedziemy i weźmiemy wszystko
to nie jest ''nowa sprawa'' tylko''ciąg dalszy '' i jak się powiedziało A trzeba powiedzieć i B więc czekamy tylko na termin

Po 1 - zgadzam się z Kubą w 100%!

Po 2 - Słuchajcie!

Jeśli macie zużyte tusze i tonery to mam propozycję :D

Rozmawiałam z szefem i się zgodził.

Ponieważ moja firma zajmuje się skupem tego, możemy przekazywać środki pozyskane ze skupu na cele charytatywne, w tym przypadku na Fundację :)

Po więcej szczegółów - pisać!

Posted

......................................................................................................................................................................................................................

Posted

.....................................................................................................................................................................................................................

Posted

Byłam z chłopakiem 12.04.2010 u tej wróżki bo to niedaleko mnie jest. I czekając na chłopaka bo był u niej(z powodu naszego zaginionego psa) to wyszły trzy psy jeden duży i dwa małe(z takim pijanym chyba panem) więcej zwierząt nie widziałam chłopak też nie widział u niej w mieszkaniu ani jednego(wydaje mi się,że ma tylko trzy ale pewna to nie jestem)
Ta pani nie mieszka już w tamtym domu tylko od razu na przeciwko DOMU PARAFIALNEGO JANA PAWŁAII (10m2) pieski z tego co widziałam bo podeszły do mnie i je głaskałam to były w dobrym stanie :) ps:nie bronie tej pani piszę tylko jak ja to widziałam.

Posted

specka1985 napisał(a):
Byłam z chłopakiem 12.04.2010 u tej wróżki bo to niedaleko mnie jest. I czekając na chłopaka bo był u niej(z powodu naszego zaginionego psa) to wyszły trzy psy jeden duży i dwa małe(z takim pijanym chyba panem) więcej zwierząt nie widziałam chłopak też nie widział u niej w mieszkaniu ani jednego(wydaje mi się,że ma tylko trzy ale pewna to nie jestem)
Ta pani nie mieszka już w tamtym domu tylko od razu na przeciwko DOMU PARAFIALNEGO JANA PAWŁAII (10m2) pieski z tego co widziałam bo podeszły do mnie i je głaskałam to były w dobrym stanie :) ps:nie bronie tej pani piszę tylko jak ja to widziałam.

to dobze by bylo jakby ich wiecej nie bylo;)

• 2 weeks later...