Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok nic sie nie stało to ja chcialam zapytac kiedy moznaby go adoptowac bo moja pzyjaciulka (5 min odemnie) chce go zaadoptowac:multi:

Ps.Kiedy mozna by juz zalatwic wizyte itd??;):oops:

Ps ps wiadomo czemu go oddali;??:(

Posted

Oddali go bo to pies o dominującym charakterze - to wiemy, musi trafić do właściciela który będzie go potrafił WYCHOWAĆ! Nie wolno dać mu się zdominować.

Musi mieć kogoś kto z nim będzie pracował, wychowywał.

Posted

No to ja dzisiaj powiem cos o moich malutkich;)
Suczki sie otwarły bardzo dzis wszystkie biegaly ze mna po podworku Perelka podchodzi do reki normalnie cieszy sie bardzo ;) Na smyczy potrafi isc ale jeszcze nie dosc dobrze... ale bede ja caly czas uczyc ;)
Mi jest jeszcze niesmiala i boi sie obcych ...mnie toleruje ... za Perelka w ogien by poszla..... na smycz zapieta jeszcze zaczyna sie cofac ale nad tym tez popracuje;)
Sasza zazdrosnica moja radzi sobie swietnie ale zaczyna pokazywac ze zaszczekac tez potrafi;p
Razem z moim Wipem caly dzien szaleja lub wygrzewaja sie na sloncu;)

Posted

Co chwilę dostaję jakiś sygnał, że ją widziano, ale to chyba zmyłki. Wczoraj od razu pobiegłam w to miejsce, ale żadnego psa nie spotkałam, co prawda i tak nie miałam złudzeń, bo mówiono mi że piesek jest w obróżce, ale to na pewno ten, zapewniano...
Na wszelki wypadek lecę zobaczyć, na razie bez skutku...

Posted

Jak porobie zdjecia i filmiki Mi i Perelki to tez powrzucam coraz lepiej im idzie;)
A moj Wipek w koncu ma sie z kim bawic i wybiegac;)
Najchetniej wszystkie bym przygarnela....;p

Posted

Wiesz latem moge sobie na wiecej pozwolic ;p ale najpierw skupiam sie na moich dziweczynkach dzis obie mnie obskakaly ;) Sa coraz bardziej otwarte z kazdym dniem ;) Napewno wszystkie znajda domki;)

Posted

No i sa nowe fotki i filmiki z wyjscia Perelki ;)
Dzis bylam z nia na smyczy poza dzialka i jest jak aniolek przychodzi na zawolanie idzie przy nodze itd;)
Az milo sie robi;) do obcych podchodzi z rezerwa ale szybko sie oswaja;)

Posted

Mam pytanko czy moje dziewczynki maja jakies ogloszenia czy mam sama zrobic bo myslalam jeszcze o kilku papierowych ... , Czy wiadomo cos o tym domku dla Mi-nie kudlatej??
I jak bedzie ze zdjeciem szwow Saszy bo wychodzi to 17 by musiala jechac....

Posted

Mam pytanko czy moje dziewczynki maja jakies ogloszenia czy mam sama zrobic bo myslalam jeszcze o kilku papierowych ...:evil_lol: , Czy wiadomo cos o tym domku dla Mi-nie kudlatej??:oops:
I jak bedzie ze zdjeciem szwow Saszy bo wychodzi to 17 by musiala jechac....:cool1: